2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
منم اضافه وزن پیدا کردم .شکمم بزرگ شد .بعد یه مدت وباکمی ورزش به حالت قبلیش برمیگرده نگران نباش .الب ...

برگشت ولي وزن قبلم نشد وزن قبلي 64بودم وزن بعد عمل 74وزن بعد پريود پانکچرم 67

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ببخشید خوب نگفتم مثل معاینه میکنن همون کارا رو کرد بعد یه چیز بلندکه روش شماره بندی داشت رو گذاشت ت ...

اهان فک کنم ثمین جون یدفعه گفت عمق رحمو اندازه میگیرن ...نمیدونم عزیزم  برای من اونو انجام ندادن اطلاعاتی ندارم درموردش ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان فک کنم ثمین جون یدفعه گفت عمق رحمو اندازه میگیرن ...نمیدونم عزیزم  برای من اونو انجام نداد ...

عمق رحم شمارو اندازه گرفتن تا حالا؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
اهان فک کنم ثمین جون یدفعه گفت عمق رحمو اندازه میگیرن ...نمیدونم عزیزم  برای من اونو انجام نداد ...

اها ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یه سوال من همون روز که برام دارو نوشتن گفتن برو فیش اندازه گیری بگیر.بعدم خیلی درد داشت.شیاف دادن وا ...

عمق رحم هست برا منم گفتن گفت 5هست 

عزیزم من همون روز که سونو واژینال شدم مثل معاینه میکنن همونطوری خوابیدم رو تخت و یه لوله نازک که روش شماره بندی داشت رو گذاشت تو دردم داشت.واسه چی بود ؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عمق رحم هست برا منم گفتن گفت 5هست 

من یه ۷ شنیدم یه ۳ گفت ۷ رو سه یه همچین چیزی

من یه ۷ شنیدم یه ۳ گفت ۷ رو سه یه همچین چیزی

عمق رحمت.هفت بوده  بوده برا منم همينطوري کذاشت بعد گفت واي چقد رحمت کوچيکه بعد پرسيدم مشکلي هست اگه کوچيک باشه گفت نه راستي دردش هم در حد يکم نفسم بند اومد تو پريودي هم برام اندازه گرفت

نه عزیزم  اخه همچین چیزی ازم نگرفتن شاید باسونو اندازه گرفتن نمیدونم

برا روز انتقالت حتماميگيرن  پانکچر شدي؟ 

عه من تاحالا برام انجام ندادن ...واجبه ؟ 🤔

برا همه انجام ميدن چون ک ميخان بدونن جنين رو کجا بزارن کسايي ک رويان هستن همه انجام ميدن

عمق رحمت.هفت بوده  بوده برا منم همينطوري کذاشت بعد گفت واي چقد رحمت کوچيکه بعد پرسيدم مشکلي هست ...

منم روز دوم پری اندازه گرفت.به من چیزی نگفتن