2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045099 بازدید | 684428 پست
قربونت عزیزم.خوبیم خداروشکر اره درست میگی..پسر منم هنوز ک هنوزه سینه رو ضعیف میمکه و هیچوقت سیر نمی ...

چرا عزیزم خیلی اذیت میشم، چون شیردوش رو روی درجه آخر میذارم وگرنه با دست اذیت نمی‌شدم 

یه چیز دیگه زمان زیادی هست که میبره دوشیدن

اگر هر چه زودتر مادر اقدام کنه برای افزایش شیر موثر تر هست ولی باز هم خوبه همین میزان کم شیر که میدیم خیلی عالیه برای بچه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من باید روزی دوتا گونال اف بزنم تا ۵ روز تو دستور نوشته دوتا پودر و یک آب یعنی نباید جدا جدا ...

آهان پس گونال پن نیست

ببین باید دو تا پودر رو با یه آب مخلوط کن و سر سوزن رو عوض کن و با سوزن کوچیک بزن دور ناف

من دکترم ذنوبی بود بله تخمکای خیلی خوبی داشتم این دفعه بخاطر تعطیلات هی دکترم نبود مجبور شدم با ایشو ...

پس کارای اصلیتو دکتر ذنوبی انجام داد انشاالله که مثبت بشی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی خوب بود ، دکترم گفت شیاف رو یکی کن ولی فعلا ادامه بده چون آی وی افی هستی بهتره ادامه بدی🤔 اسپرین و فولیک اسید و انوکسا هم که ادامه داره ، ویتامین و امگا بهش گفتم، گفت نه نیازی نیست ننوشت😐 الان من یه سوال دارم ،شنیدم اسیدفولیک برا بچه خوب نیست زبونم لال بیش فعالی میاره ، نگرانم بنظرتون به دکترم بگم قطع کنه؟ چرا قطع نکرد؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی ...

خداروشکر عزیزممم نه کی گفته بخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

همسرم از چهار روز پیش تب و استخون درد داشت که شک کردیم به کرونا و رفت تست داد متاسفانه امروز جوابش اومد که مثبته .خیلی رعایت میکنیم تو دو تا اتاق جداگانه ایم.قرار بود مامانم بیاد پیشم که اونو هم کنسل کردم فقط موندم کی کارامو بکنه.خودم هنوز تست ندادم شاید فردا قبل انتقال ازم تست بگیرن.خواهریا واسم دعا کنین فردا انتقالم خوب باشه 💕

سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی ...

عزیزم من سر دخترم تا روز زایمانم فولیک اسید رو داشتم دخترم هم نه بیش فعالی گرفت نه چیزی نگران نباش بخور

عزیزم من سر دخترم تا روز زایمانم فولیک اسید رو داشتم دخترم هم نه بیش فعالی گرفت نه چیزی نگران نباش ب ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بهتری عزیزم ..ایشالا همین دفعه مامان میشی 😍کاش منم مثله شما کلی درد داشتم ولی تخمکام بیشتر میشد ‌.. ...

ممنون عزیزمم ـ..نه والا دردش فکر میکنین قابل تحمله ..من دفعه قبلم یک هفته ای سی یو بودم اینبارم دکتر نامه بستری زد برم بیمارستان بستری شم .خودم نرفتم به ترکیدن تخمدونام راضی شدم ...

آره بستگی به بدن داره ..خوبم نیستا ..من بخاطد همین ذخیره بالام که ۱۲ هست مجبور به ای وی اف شدم ...

تخمک کم باشه با کیفیت باشه راحت ترین .اصلا فکر نونین الان تخمکای من عالین 

انشالله همشون برات بشه جنین و مهمتر از اون حتما بشه بچه ..

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم ما شیاف استفاده کردی بعد انتقال؟

پنج روز قبل از انتقال روزی دوتا آمپول تا 3 روز بعد از انتقال، بعدش یه شیاف ژله ای خارجی بود که گفتن روزی یه دونه استفاده کن، تا 2 ماه این شیاف استفاده کردم، بعدش هم. این شیاف دیگه نبود روزی دوتا شیاف فرتیژست 400 که بعد از سونو 12 هفتگی کردش روزی یکی، گفت تا 35 هفته باید استفاده کنی