2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلااااااااام دوستم ممنون عزیزم اره شنبه سزارین شدم انشاءالله به سلامتی و دل خوش شما هم گل پسری رو بغ ...

سلاااااام آرزوووو جون تبریک میگم قدم گل پسرت مبارک باشه همیشه سلامت باشه 💙💙💙👼🏻👼🏻👼🏻🌺🌺🌺🌺🤩🤩🤩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کسی بوده فقط یه جنین داشته باشه وباردارشه ؟😔

بله عزیزم خیلیا فقط باید خدا بخواد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما دیروز پری روز دوم پری رفتم سیکلم ۱۵ روزست آمپول گونال اف داد گفت روزی دوتا بزن چجوری بای ...

عزیزم صفحه قبلی بری نگار حکیم نحوه تزریق گونال و بطور کامل توضیح داده...آسونه زدنش من خودم تزریق میکردم

پس حدود ده تومن پی جی دی شده ...از ۲۸ تا تخمک پنح تا جنین بهتون دادن؟؟ الهی شکر که به خواستتون رسید ...

ممنون عزیزم، شما هم ان شاالله به زودی نتیجه بگیری و خبر خوش بارداریت را بذاری، برای پی جی دی 13 گرفتن، دیگه الان نمیدونم چقد شده

بچه ها میشه به من کمک کنین من انتقال پنجمم مثبت شد الان ۷هفته ۳ روزم داروها روزی ۳ استرادیول دوتا امپول پروژسترون ی آسپرین ی فولیک اسید ی امپول انوکسا امروز یهو خون ریزی کردم درحد کم ولی خون شفاف بعدم قطع شد رفتم سنو گفت جنین سالمه قلبش میزنه ولی به دکترم دسترسی ندارم شما میدونین الان چیکار کنم تجربه مشابه دارین؟؟؟ 

بچه هه میشه به من کمک کنین من انتقال پنجمم مثبت شد الان ۷هفته ۳ روزم داروها روزی ۳ استرادیول دوتا ام ...

تو این مواقع باید استراحتت را بیشتر کنی و در اولین فرصت با دکترتون تماس بگیرید شاید دوز پرژسترونتون اضاف کنه، خدارو شکر که جنین هم سالم بوده

از 28 تا تخمک 12 تا جنین، که بعد از پی جی دی شد 5 تا

وااای اون هفت تا چیشد پس؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام حالتون خوبه دوست جونيا  ي سوال دارم کسي ميتونه کمکم بکنه بيشتر مشورت هست عزيزانم  م ...

اگه شرایط داری یک شب قبل تهران باش تا استراحت کامل کنی تو مسافرخونه یا سوییت و بعد انتقال هم یک شب بمون و اگه بتونی با ماشین شخصی بری که کلا دراز کشیده باشی خییلی بهتره و یا اگه ماشین سنگین جا داره دراز بکشی با ماشین سنگین برگردی ولی اروم رانندگی کنه.اخه هواپیما خییلی معطلی های قبل و بعد داره..

اره خداروشکر خوب بودش واقعا بی تجربگی و رفتار دکتر باعث شدش خیلی بهم بریزم،،  دختر نوشته،   ...

خداروشکر😍😍بهت گفتم اصلا ریسکش بالا نبود..چقدر جوش زدی..

خداروشکر..

عروسش کنی ایشالله🤲

بله اون ۱۰۰ در صد  انشاالله به موقع و سالم بیاد بغلت. تیارا جون الان دقیق چند هفته ای فکر کنن ...

ممنونم عزیزم ان شالله نی نی شما هم سالم و سلامت بیاد پیش مامان و باباش.   الان ۱۷ هفته تمام هستم

خداروشکر😍😍بهت گفتم اصلا ریسکش بالا نبود..چقدر جوش زدی.. خداروشکر.. عروسش کنی ایشالله🤲

سلامت باشی عزیزم، ان شالله بزودی شما هم صاحب دوقلو بشید و سالم و سلامت بیاد بغلتون،،  دیگه همگی همدرد هستیم انقدر سختی میکشیم بعد از چند سال آدم باردار میشه دیگه با این برخوردهای دکترا آدم تنش میلرزه