2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
عزیزم ببخشید سوالام زیاده شما روز انتقال ضخامت آندومترت چند بود ؟ ناشتا بودی ؟ هزینه انتقالت  چ ...

عزیزم‌آندومترمن‌روز۱۱سیکلم‌۷ونیم‌بود

روز۱۶‌سیکلم‌انتقال‌بود..ازآندومتردیگ‌حرفی‌نزد..

ناشتابودم..امااصلا‌نبایدناشتا‌باشم.دکی‌گف‌فرقی‌نداره..

هزینه‌خودانتقال‌۲میلیون‌‌گرفتن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صاحل جون اصلا نزار یبوست بشی کاهو با روغن زیتون بخور هروز برگه زردآلو آب گرم هر روز ناشتا اگه خیلی ش ...

مرسی‌لیاناجان

لواشک‌‌وزردآلوایناخوردم‌خوب‌شدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی‌لیاناجان لواشک‌‌وزردآلوایناخوردم‌خوب‌شدم

خداروشکر عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شربت لاکسی ژل برای جلوگیری از یبوست ...راستی لیاناجون عزیزم من چندجایی خوندم سبزیجات خام مثل کاهو &n ...

اع

من‌امروز۲بشقاب‌خوردم‌به‌خاطریبوستم😐

عزیزم‌آندومترمن‌روز۱۱سیکلم‌۷ونیم‌بود روز۱۶‌سیکلم‌انتقال‌بود..ازآندومتردیگ‌حرفی‌نزد.. ناشتابودم..ام ...

رویان بهمن به من گفت فروردین بیا برا انتقال با ۱و نیم میلیون پول....الان شده ۲ میلیون؟؟؟من میخواستم هچینگ هم بکنم پس باید تا ۳ تومن هزینه درنظر بگیرم

سلام بچه ها  من همسرم سال ۹۸آزمایش اسپرم داد ۷۰درصد نرمال بود من خودم پلی کیستیکم اسفند ۹۸ای و ...

دی اف ای همسر منم ۳۶ هست 

زمانی که من رفتم میکرو کنم دکتر با این دی اف ای جوابم کرد وبرام میکرو نکرد مال همسر من یکماه بعدشد ۲۷اما دیروز بعد ۶ماه باز شد ۳۶...چندساله اقدام هستید؟تاحالا سقط نداشتی؟میکرو نکردی؟

چقدر عجیب چطور مورفو خوبه دی اف ای بد؟

چیشد که دی اف ای دادید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام بچه ها  من همسرم سال ۹۸آزمایش اسپرم داد ۷۰درصد نرمال بود من خودم پلی کیستیکم اسفند ۹۸ای و ...

عزیزم میکرو اول بخاطر چی پی جی دی کردی؟بعلت دی اف ای یا تعیین جنسیت؟

مورفو که خوبه چرا گفتن میکرو؟

میکرو اول دی اف ای چند بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
رویان بهمن به من گفت فروردین بیا برا انتقال با ۱و نیم میلیون پول....الان شده ۲ میلیون؟؟؟من میخواستم ...

من‌بیمارستان‌پیامبران‌بودم

شایدمراکز‌فرق‌داره

دی اف ای همسر منم ۳۶ هست  زمانی که من رفتم میکرو کنم دکتر با این دی اف ای جوابم کرد وبرام میکر ...

من ۶ماه اقدام کردم 

بار اول چون تو پی جی دی اکثر جنین ها از بین رفت برای بار دوم گفت برای اطمینان دی اف ای بده

عزیزم میکرو اول بخاطر چی پی جی دی کردی؟بعلت دی اف ای یا تعیین جنسیت؟ مورفو که خوبه چرا گفتن میکرو؟ ...

میکرو اول دی اف ای نداد همسرم 

پی جی دی برای تعیین جنسیت

من پلی کیستیکم بخاطر این میکرو میکنم