2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
دکتر بهم گفت pcoهستی باید وزنتو بیاری پایین تا لاغر نشی انتقال نمیدیم.من این دوماهی ۶ ۷ کیلد چاق شدم ...

عزیزم اصلا اون همه نگرانی رو بریز دور

تنبلی تخمدان به راحتی با پایین اومدن وزن کنترل میشه

منم با ذخیره 6، جز افراد pco بودم بدون علائم 

زینبی جون من دفعه قبل آمپول و ۲تا تو یه سرنگ می زدم ولی اندفعه یدونه گفته هم قبل انتقال هم بعد البته ...

عزیزم این مدل جدید که بهت گفتن خیلی بهتر هم هست تو نتیجه مثبت گرفتن، حتی خودم به چند تا از دوستان این مدل رو توصیه کردم و مامان هم شدن

مرجانو آسمان هم این مدلی بود و دو قلو هاش به سلامتی دنیا اومدن😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دکترت کیه و مدل دردهات چه جوریه؟ منظم یا خیر؟ 

جدیدا دکترم رو عوض کردم میخواستم برا زایمان تحت نظرش باشم.نه دردهام اصلا منظم نیست.گاهی وقتا معذرت میخوام مث دلپیچه هست گاهی وقتام مث گرفتگی عضلات هست.از عوارض ایزوکسوپرین هم خوندم زیاد بود دوس ندارم استفاده کنم.نظر شما چیه؟

شوهر من تازه با روزی دوبار سوزن زدن دو ماهه به ۳۰۰ رسیده

من سیکل اولم فقط طبیعی اقدام کردم و این سیکل داروی تحریک تخمدان خوردم و iui کردم و منتظر. سرعت اسپرم و مورفولوژی هم مهمه اونا الان خوبه ولی جا داره تا به نرمال برسه. از طرفی سیکل به بلوغ رسیدن اسپرم ۹۰ روزه. تاره من ده ساله ازدواج کردم و اسپرم ندیده رحمم سرد شده و به هر حال انتظار ندارم ماه اول حامله بشم ولی بعضی ها بودن همون ماه اول دوم شدن. همین که بدنش داره اسپرم تولید میکنه خیییلی عالیه

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
خارجی خییلی کمیابه خواهرم فقط میتونه خارجی بخوره که پیدا نکرد..دو سه هفته است که دنبالشه.. شما هم ا ...

اره الان داروهای خارجی پیداکردنش واقعا مشکله اونایی هم که هستن معلوم نیس چقد از تاریخشون مونده ..ازهمون اول ایرانی میخوردم حالا به دکتر بگم اگه تفاوت زیادی داشتن اگه تونستم بخرم 

ببین اصلا هم اینطور نیست. این آمپول بر تخمک گذاری یه مثل آمپولهای دیگه چه ربطی به سقط مکرر داره. آ ...

آره درسته اینقدرم سرشون شلوغه فقط میخوان ازسرشون باز کنن دلم می خواست حالا که اینهمه راه اومدم تهران زیر نطر دکتر خوب باشم نمی دونم دکتر فاطمی اسمشو نشنیدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام خانمای عزیز  سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.... من قبلا آی وی اف منفی داشتم با دکتر ...

😣😣دقیقا مثل منو شوهرم ما هم تو شهر خودمون جواب نگرفتیم الان اومدیم تهران ابن سینا پناه بر خدا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم این مدل جدید که بهت گفتن خیلی بهتر هم هست تو نتیجه مثبت گرفتن، حتی خودم به چند تا از دوستان ای ...

اینکه دکترم یکی دیگه بود با انتقالم یا پروژسترون و میگی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
😣😣دقیقا مثل منو شوهرم ما هم تو شهر خودمون جواب نگرفتیم الان اومدیم تهران ابن سینا پناه بر خدا

عزیزم هزینه آی وی اف چنده ابن سینا؟خیلی تعریفشو شنیدم.

منم شهرستانم میخوام ببینم چقدر کار داره وقتی رفتین آزمایش هاتون رو از اول شروع کردن؟

لی لا جون مرکز مام چطوره ؟در مورد جنین شناسی و پزشک ارولوژی اونجا اطلاعی داری؟من خودم رویان رفتم ولی ...

عزیزم من چون با شلوغی زیاد مسئله داشتم واسه همین رویان نرفتم، چون همسرم به شدت سختش بود بیاد. وگرنه جایی مثل رویان قطعا بهترین جنین شناس هارو داره.‌ فکر میکنم مرکز خوبی باشه مام یعنی امیدوارم که باشه. جنین شناسش رو هم دکتر نصر خیلی قبول داره، بعدم چون دکتر نصر آمار انتقال مثبت هاش بالاست به نظر نمیاد با هر گروهی کار کنه. اما از همه اینا که بگذریم یه خدایی هست که امیدوارم حتی تو بدترین مراکز هوای دوستامون رو داشته باشه

فقط چرا بار آخر؟ البته امیدوارم اینبار یه نتیجه عالی بگیری و دو تا نی نی تپلی مهمون دلت شن. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دقیقا. مثلا اکثرا از پیشنهاد دکتر نصر واسه اهدایی شاکی هستن اما حتی به من گفت میخوای بهت زمان بدیم ش ...

سلام عزيزم ان شاءالله که اينبار نتيجه مثبت ميگيري .

ان شاءالله کي سيکلتون رو با دکتر نصر شروع ميکنيد؟

خدایا شکرت
منیزیوم هیدروکساید همون لاکسی ژله؟

اره الان نگاه کردم همونه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷