2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام خانوما Amh ۵ونیم خوبه؟؟ینی کیست دارم؟؟

عزیزم به نظر من خوبی. رنج نرمال آزمایشگاه چنده ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام  دوستان من رفتم سونو شدم دکتر گفت عالیه خوب پروژسترونی شده اماده اس استرادیولو گفت نخورم و ...

نازنین جون به نظرم یه خیریتی توش هست اصلا عجله نکن اشکالی نداره ماه بعد میدونم سختته ولی من به حکمت خدا اعتقاد دارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟؟

اونایی که با ای وی اف باردار شدین سینه هاتون خیلی بزرگ شدن؟؟؟برا من خییلی بزرگ شدن ۶ ماه رو پر کردم .چند سایز بزرگ شدن.خیلی سنگین شدن.قبلا سایزشون خوب بود نرمال بود اما الان تحملشونو ندارم.ممکنه به خاطر مصرف پروژسترون یا استرادیول باشه؟؟؟ 

واسه شماهم اینجور بود یا  فرق میکنه؟

اگه بعداز بارداری همینجور بمونه اخه چیکار کنم؟؟؟😖😖

جانت بی بلا من می خوام تعیین جنسیت کنم خودم و شوشو مشکلی نداریم خواستم  مراحل و هزینشو بدونم .. ...

به سلامتی 

خودتون مشکلی ندارین فکر نکنم لازم باشه عزیزم دیدم نوشتین دو تا دختر با اولین اقدام باردار شدین خداروشکر 

مراحلش که اینجوریه دکتر برای همسرتون آزمایش اسپرم و خون مینویسه واسه شما هم آزمایش خون وقتی اکی بود همه چی وارد سیکل میشی از روز اول تا ۳پریود  یک روزشو باید بری سونو بشی که داروهای تخمک کشی رو تجویز کنن مثلا ۱۴  سیکل پانکچر میشی و ۵روز بعدش میگن چند تا جنین تشکیل شده جنینهارو فریز میکنن تا وقتی رحم و تخمدان به حالت نرمال برگرده مثلا دو ماه بعد قبل از اینکه واستون انتقال بدن جنین هارو تعیین جنسیت میکنن که اگه جنسیتی که دوست دارین اگه بود روز انتقال واستون انتقال میدن 

بعضی دکترا قبل فریز تعیین جنسیت میکنن بعد فریز میکنن بعضی ها هم موقع انتقال  

زده ۴تا ۹

یعنی ۴تا ۹ رو زده پلی کیستیک ؟ اگه میتونی از روی آزمایشت عکس بفرست 

من خودم ۴/۴۸بودم که نرمال بود 

مرسی که جواب دادید ..هزینتون حدودی چه قدر شد

من تعیین جنسیت نبودم تو مرکز بهمن که خصوصی هستش با داروها و سونو و آزمایشات ۱۵ تومن شد واسه تعیین جنسیت هم فکر کنم بهمن واسه هر جنین ۱تومن میگیره چون یه خانومی اونجا بود که گفت ۶تا جنین رو ۶تومن گرفتن 

ایشالا که طبیعی صاحب یه گل پسر بشی 

سلام خانوما. یسوال

من دارم اف اس اچ میزنم تاالان ۳روز زدم دورناف

احساس میکنم شکمم بزرگ شده. بنظرتون طبیعیه؟

پیاده روی روزی نیم ساعت دارم و مایعات هم زیاد میخورم

تو رو خدا تجربه تون و بهم بگین

ممنونم

من تعیین جنسیت نبودم تو مرکز بهمن که خصوصی هستش با داروها و سونو و آزمایشات ۱۵ تومن شد واسه تعیین جن ...

ممنون گلم انشاالله شما هم به سلامتی بارتو زمین بزاری بچه ی اولتونه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
یعنی ۴تا ۹ رو زده پلی کیستیک ؟ اگه میتونی از روی آزمایشت عکس بفرست  من خودم ۴/۴۸بودم که نرمال ...

سن بندی کرده از ۱۸ تا ۲۴ سال زده ۴تا ۹

شب برم خونه عکس میگیرم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیزم غصه نخور. انشالله که خیره. منم بخاطر اینکه آهن و فریتینم خیلی پایین بود سیکلم کنسل شد، البته خ ...

مرسی عزیزم منم هموگلوبین خونم پایین بود دارو خوردم فردا جواب آزمایشمو میگیرم تیرویدمن کم کار هستش فردا اونم ببرم دکتر ببینم نیاز هست دوز داروهامو تغییر بدم یانه .ایشالا شماهم اینبار مثبت میشی عزیزم 

انشالله برای خدا کاری نداره مارو به مرادمون برسونه فقط باید توکل کرد...من خودم از این کنسل شدنا چندی ...

ایشالا عزیزم هممون خوش خبر باشیم کاری نمیشه کرد لابد اینطوری به صلاحم بوده شاید ماه بعد انتقال بدم ومثبت شم اگه خدایی نکرده ایندفعه انتقال میدادم ومنفی میشد خودمو سرزنش میکردم