2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045399 بازدید | 684464 پست
خواهش میکنم،بله من اونجا بودم،تقریبا یکسال پیش پانکچر کردم و اواخر بهمن هم انتقالم بود‌،خدارو شکر ال ...

مم قبلا سه بتر انتقال داشتم یزد که دوبارش مثبت شده و سقط شده و یه انتقال منفی..الان از اول شروع کردم باز ...فردا تخمککشیه ..نمیدونم اینجا چجودیه روالشون استرس دارم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اوووه چه هزینش زیاد شده، پارسال که من انجام داد چهار و هفتصد شد هزینش

اوه اوه ..تعداد تخمکاتون چند تا بود قبل از تخمک کشی ? من هفت تومن گرفتن ..ولی تعداد حدودی تخمک رو پذرش بیشتر زد میگم شاید ربط داشته نه؟؟ 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم،بله من اونجا بودم،تقریبا یکسال پیش پانکچر کردم و اواخر بهمن هم انتقالم بود‌،خدارو شکر ال ...

الهی شکر که باردارین انشالله صحیح و سالم بغل بگیرینش

خدا نکنه ایشالا مثبت میشی عزیزم دیشب شوهرم گفت این انتقال اگه مثبت نشه من قید بچه رو میزنم 😐😐😐حال ...

ایشالله به حق پنج تن مثبت میشیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم دکتر از من آزمایشای هورمونی و خون وپاپ اسمیر و ذخیره ی تخمدان و ویتامین دی خودم وآزمایش   ...

ممنونم صبح میرم دکتر برام بنویسه اینارو

راستی دکتر شما کی هست تو رویان؟

من خودم خواستم برم زیر نظر دکتد مشایخی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنونم صبح میرم دکتر برام بنویسه اینارو راستی دکتر شما کی هست تو رویان؟ من خودم خواستم برم زیر نظر ...

عزیزم دکتر منم دکتر مشایخی بود ولی تو این چند سال دو سه بار بیشتر پیشش نرفتم چون مشکل اصلی از همسرم بود بیشتر پیش دکتر همسرم نوبت میگرفتیم .و.دکتری که واسم آی وی اف انجام داد  دکتر اشرفی بود💚

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزان صفحات زیاده نمیتونم بخونم ممنون میشم بگید پیش کدوم دکتر نازایی جواب گرفتید خدا خیرتون ب ...

عزیزم اینجا از خیلی از دکترا جواب گرفتن 

مثل نصر فروتن عابدی .... باید ببینی با کدوم مرکز راحتی خصوصی یا دولتی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام تبریک میگم قدم نورسیده مبارک شما برای افزایش وزن جنین چی خوردید؟ دکترتون چی توصیه کرد؟

هروز تخم مرغ بخور معجزه میکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اینجا از خیلی از دکترا جواب گرفت  مثل نصر فروتن عابدی .... باید ببینی با کدوم مرکز راحتی ...

گلم من پارسال با نصر ای وی اف کردم منفی شد متاسفانه

دنبال یه دکتر خوب هستم که طبیعی باردار بشم 

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
گلم من پارسال با نصر ای وی اف کردم منفی شد متاسفانه دنبال یه دکتر خوب هستم که طبیعی باردار بشم  ...

مشکلتون چیه عزیزم 

مشکلتون چیه عزیزم 

عزیزم تخمک هام کوچیکن طبیعی پریود نمیشم فقط با دارو میشم اف اس اچم هم بالا بود الان اومده پایین

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
ممنون عزیزم مگه میشه این امپول زد و قطعش کرد؟ اخه به من گفت تا ۳۵ هفته باید بزنم

راستش دکتر من یکم روشش با بقیه دکترا فرق داره...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
گلم من پارسال با نصر ای وی اف کردم منفی شد متاسفانه دنبال یه دکتر خوب هستم که طبیعی باردار بشم  ...

من از دکتر خودم خیلی راضی هستم. دکتر فاطمه بختیاری قلعه، مطبش توی پاسداران.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...