2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
عزیز مطالبی که تو گوگل راجب فرتیل سی ام خوندم میگه بعد انتقالم بخوری خوبه این قرص...من تصمیم دارم اگ ...

فرتیل سی ام روش نوشته تودوران بارداری نبابد خورد  برای تقویت واماده سازی رحم  هستش  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچهامن‌فرداروزانتقالمه‌حالت‌پریودی‌میگیره‌ول‌میکنه بعضی‌اوقات‌پاهام‌دردمیکنه..طبیعی‌بنظرتون ترس‌ای ...

نه گلم به خاطر داروهاست 

انشاالله که دوهفته دیگه خوش خبر باشی ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستانی که با انتقال جنین باردار شدن دکتر برای شما هم اکوی قلب جنین نوشت؟  دکتر من میگه تم ...

بیشتر ای وی افی ها انجام میدن عزیزم فکر کنم دکتر صدری ۶۰۰ میگیره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستانی که با انتقال جنین باردار شدن دکتر برای شما هم اکوی قلب جنین نوشت؟  دکتر من میگه تم ...

من انجام ندادم، دکترم ننوشت.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
@مامان_ماهک10   عزیزم ریپلای نشد ...اصلا استرس نداشته باش مطمئن باش ایندفعه حتما مثبت میشی .. ...

مننم‌مثل‌شما..تنهامیشم‌باخداحرف‌میزنم‌گریه‌میکنم

نمیدونم‌چم‌شده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیز مطالبی که تو گوگل راجب فرتیل سی ام خوندم میگه بعد انتقالم بخوری خوبه این قرص...من تصمیم دارم اگ ...

منم‌فکرکنم‌اونجورکه‌دکترم‌بازتجویز‌کرد‌باید‌بعد انتقال‌هم‌بخورم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه گلم به خاطر داروهاست  انشاالله که دوهفته دیگه خوش خبر باشی ❤️❤️

مرسی‌دوست‌خوبم😍

من رویان بودم عزیزم

منم وقت گرفتم

تاریخ ازمایش هام از ۶ ماه گذشته حالا نمیدونم خودم برم تو این یک هفتع ای که وقت دارم ازمایش هارو بدم یا صبر کنم همون تو رویان همرو برام بنویسه

نظرت چیه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
برای من روز ۱۹ سیکلم که شه شنبه میشه انتقال میدن اصلا استرس نداشته باش مطمئنم مثبت میشی ...چندتا انت ...

سلام. خوبی، ضخامتت اوکی شد عزیزم؟ خوشحال شدم گفتی سه شنبه انتقال داری. انشالله مثبتی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام

کسی هیدروکسی پروژسترون استفاده کرده؟؟ راضی بودید؟

همون ایران پرولوتون هست؟ 

عوارضی برای جنین نداره؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
سلام گلم.ممنون عزیزم.. اره خداروشکر.خوبیم مرسی فقط نمیدونم چرا نی نی دهنشو قفل میکنه.شیر نمیخوره.سر ...

سلام تبریک میگم قدم نورسیده مبارک

شما برای افزایش وزن جنین چی خوردید؟ دکترتون چی توصیه کرد؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
کسی اطلاعی داره که تعداد تخمک ها تو هزینه تخمک کشی هم تاثیر داره یا نه؟؟

سلام عزیزم، منم مرکز رستمی میرم، چیزی که نگفتن، از مرکز پرسیدم گفتن هزینه پانکچر بین 6 تا 7 تومان میشه، من انشاءالله فردا وارد سیکل میشم، شما در چه مرحله ای هستید؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فرتیل سی ام روش نوشته تودوران بارداری نبابد خورد  برای تقویت واماده سازی رحم  هستش  

تو گوگل سرچ کنی همه سایتا زدن تا زمانی که جواب آزمایش و بگیری باید خورد و خوبه...بعد از اون باید قطعش کرد

من نمیخوام تا زمان آزمایش بخورم ولی تا یه هفته بعد انتقال حتما میخوام

یکی دیگه از خانمای تاپیک هم گفته دکتر برای بعد از انتقال هم براش تجویز کرده بخوره و اشکال نداره