2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
بچهامن‌فرداروزانتقالمه‌حالت‌پریودی‌میگیره‌ول‌میکنه بعضی‌اوقات‌پاهام‌دردمیکنه..طبیعی‌بنظرتون ترس‌ای ...

سلام عزیزم به نظر من از استرسه دردهات

سعی کن ریلکس باشی فقط از خدا بخاه کمکت کنه

سر خودتو تو این دوران حسابی گرم کن که فکر و خیال نکنی

انشالله که به امید خدا جواب سختی هاتو میگیری

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنون عزیزم نمیشه گفت هیچی درد نداشتم.دو روز اول کلا یه خرده سخته.بعد عمل اون داروهایی که میزنن واس ...

واای چقد زود از جات بلند شدی؟ خییلی مواظب خودت باش تا چهل روز سعی کن فقط استراحت داشته باشی و کارهای سنگین نکنی..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستانی که با انتقال جنین باردار شدن دکتر برای شما هم اکوی قلب جنین نوشت؟  دکتر من میگه تمام باردارهای ای وی اف باید اکوی قلب جنین انجام بدن،،،  کجا انجام دادید و هزینه ش چقدر شد؟  

سلام دوستانی که با انتقال جنین باردار شدن دکتر برای شما هم اکوی قلب جنین نوشت؟  دکتر من میگه تم ...

عزیزم دکتر واسه من۲ تیر . نوشته هنوز انجام ندادم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بچهامن‌فرداروزانتقالمه‌حالت‌پریودی‌میگیره‌ول‌میکنه بعضی‌اوقات‌پاهام‌دردمیکنه..طبیعی‌بنظرتون ترس‌ای ...

نگران نباش عزیزم اثر داروهای تحریک تخمکگذاریه ...

استرس نداشته باش به امید خدا تاپیک بارداریتو اینجاببینیم 🤲🤲🤲❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم یکشنبه روز سیزده پریودمه و میرم سونو تا روز انتقال مشخص بشه،دو ماهه دارم دارو میخورم چه کارایی ...

عزیزم اگه شرایطشو داری ورزش کن.... غذاهای مقوی بخور و آرامش داشته باش ..انشالله که خدا دلتو شاد میکنه 🤲❤

عزیزم اگه شرایطشو داری ورزش کن.... غذاهای مقوی بخور و آرامش داشته باش ..انشالله که خدا دلتو شاد میکن ...

شاینا جان شما کدوم مرکز بودی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
شاینا جان شما کدوم مرکز بودی؟

من رویان بودم عزیزم

آره‌‌عزیزم‌شنبه‌۱۶‌پریودمه..روزانتقال ولی‌ترس‌۱۴‌روزبعدشودارم... پناه‌برخدا محتاج‌دعای‌دوستای‌خوب ...

برای من روز ۱۹ سیکلم که شه شنبه میشه انتقال میدن اصلا استرس نداشته باش مطمئنم مثبت میشی ...چندتا انتقال میدی ؟ راستی امروز سوپ درست کن با اب قلم فردا انتقال دادی اومدی بخوری سعی کن یبوست هم نشی 😘😘😘مثبت فک کنم مثبت میشی 😍😍😍

سلام عزیزان صفحات زیاده نمیتونم بخونم

ممنون میشم بگید پیش کدوم دکتر نازایی جواب گرفتید خدا خیرتون بده❤

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹