2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
سلام عزیزم به سلامتی  عزیزم مجموع این آمپول ها و ال دی، رحم و تخمدان رو به حالت یائسگی موقت می ...

سلامت باشي عزيزم

آخه اينجا ديدم برا دوستاي ديگه که تو سيکل هستن ندادن دل نگران شدم نکنه چون دکتر خودم نبود برا ويزيت يه وقت اشتباهي ماما برام تجويز کرده باشه

خدایا شکرت
بله دخترم ۴سالشه دخترم معجزه خداست از باردار شدنم تا بدنیا اومدن دخترم همش معجزه بود شاید باورش برات ...

انشالله که خدا دختر گلت رو حفظ کنه وزیر سایه پدر ومادر به موفقیت های بزرگ برسه 😍😍آره اگر خدا بخواد هیچ چیز غیر ممکن نیست جوری معجزه میکنه که آدم باورش نمیشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دخترم ۴سالشه دخترم معجزه خداست از باردار شدنم تا بدنیا اومدن دخترم همش معجزه بود شاید باورش برات ...

قربون دل مهربونت،من تو مرحله تشکیل جنین موندم،دعا کن اول جنین های خوب و با کیفیت برام تشکیل بشه،اصلا جنینی ندارم که بخوام انتقال بدم 😞

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم وقتی فولی غالب ندارم یعنی اینکه تنبلی دارم درسته ولی از دکترکلانتر پرسیدم تنبلی دارم روز دوتا ...

ببین گلم تمام خانم ها ممکنه در سال یکی دوماه تخمک گذاری نداشته باشن و طبیعی هست نگران نباش 

سلام خانوما خوبید؟؟من دانشجوام هفت تیر امتحانام شروع میشه . دوسه روز دیگه موعدمه.دکتر گفت بیا واسه ش ...

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟ 

ببین واقعا اثر نداره، راحت باش و بذار کارهات پیش بره

این همه آدم تو دنیا با شغل های پر استرس مامان میشن پس نترس

استرس امتحان که چیزی نیست، اونم الان که همه با اغماض نمره میدن

گلم منم شغل پر استرسی داشتم، خیلی زیاد بود استرسم ولی واسه تخمک کشی و انتقال اصلا تعطیل نکردم کارمو، و فقط روزی که انتقال جنین داشتم حوصله نداشتم و نرفتم و گرنه همون هم اشکالی نداشت

عزیزم وقتی میگن زندگی روتین قبل رو داشته باش یعنی همین، توکل به خدا برو جلو، مگر اینکه از کرونا بترسی

سلام عزیزم ممنون زینب جون من یکبار پانکچر شدم وده تا جنین داشتم انتقال اولم مثبت شد ولی متاسفانه تو ...

گلم کاش با یه متخصص ایمنی صحبت کنی ولی من جات بودم فقط آزمایش های ایمنی رو میدادم خصوصا CD مارکر ها و انعقادی رو انجام نمیدادن و همون آسپرين و انوکسا موقع انتقال مصرف میکردم تا خیالم بابت انعقادی ها راحت بشه

سلامت باشي عزيزم آخه اينجا ديدم برا دوستاي ديگه که تو سيکل هستن ندادن دل نگران شدم نکنه چون دکتر خو ...

نه گلم نگران نباش، مقایسه هم نکن

اگر حوصله کردی و وقت داشتی صفحات قدیمی تاپیک کلی کیس مشابه شما هست، خودم هم واسه انتقال داروهام همینا بودن

خود مرکزتون دونر معرفی نمیکنه؟

نه متاسفانه مطب میرم و میگه برو خودت پیدا کن. کلینیکی هم که پانکچر میکنند رفتم دو تا شماره گرفتم ولی تماس گرفتم باهاشون یکیشون دیگه تمایل نداشت یکیشونم دونر یک نفر دیگه شده بود. دکترم یک مقدار سخت گیرم هست. می گفت خیلی باید بشناسی دونرو از کجا می دونی شخص اسکیزوفرنی نداره😞

نه متاسفانه مطب میرم و میگه برو خودت پیدا کن. کلینیکی هم که پانکچر میکنند رفتم دو تا شماره گرفتم ولی ...

اره راست میگه دکتر...

مرکزی که من میرفتم یک خانمی بود که واسطه ی بین دونر و گیرنده بود متاسفانه چند وقتی نیست و اینکه تهران هست ولی خوبیش این بود که همه ی کارهای دونر رو خودش انجام میداد نمیدونم الان هم معرفی میکنه یا نه، اگه شرایطت خیلی سخت شد همین تاپیک ریپلای کن من از مریضهای اونجا شماره اش رو برات بگیرم..

ان شاء الله مشکلت حل میشه...

چرا پیشنهاد تخمک اهدایی دادند ؟ سنت بالاست؟

اره راست میگه دکتر... مرکزی که من میرفتم یک خانمی بود که واسطه ی بین دونر و گیرنده بود متاسفانه چند ...

ممنونم عزیزم دو ساله اقدامم از 33 سالگی الان 35 سالمه. ذخیره تخمدانم خیلی کمه. واسطه ها تهران کار می کنند شهرستان ندارند متاسفانه. 

ممنونم عزیزم دو ساله اقدامم از 33 سالگی الان 35 سالمه. ذخیره تخمدانم خیلی کمه. واسطه ها تهران کار می ...

اره درست میگی...نمیتونی برای ویزیت بیایی تهران بعضی از پزشکان از همین ذخیره تخمدان کم هم استفاده میکنند..

یکی از دوستانم همه ی دکترا پیشنهاد تخمک اهدایی دادند شهرستان اومد تهران دکتر گفت سعی میکنم از تخمک خودت استفاده کنم و اتفاقا سه تا جنین براش تشکیل شد که تو انتقال دومش باردار شد و الان بچه اش یک ساله و خورده ایی هست..شما هم بیا تهران مراکز معتبر ، از دوستان این تاپیک مشورت بگیر..

امیدوارم موفق بشی⚘⚘

عزیزم میشه بفرمایین دوستتون کدوم مرکز رفتند ؟

دوستم مرکز امید خانم دکتر اقاحسینی و خود من هم همین مرکز میرم، ولی دوستان تو این تاپیک دکتر نصر مرکز مام رو هم خییلی تعریف میکنند برای ذخیره تخمدان کم..

می ارزه برای مشورت هم شده یک بار بیایی تهران توکل به خدا شاید از تخمک خودت استفاده کنند..