2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
سلام دوستان گلم خوب هستید؟ من مورفو همسرم یک بوده و مشکل تعداد داشته قرار بود برم میکرو کنم الان بع ...

عزیزم چند ماه اقدام کن ایشالا طبیعی بشی مورفولوژیش خداروشکر خوبه واسه همیرم بین ۲و یک. بود خوداروشکر طبیعی باردار شدم 

چند سالته ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من ماه پیش سیکل ای وی اف بودم ولی تخمکهام خوب رشد نکردن دکترم کنسلش کرد الان پریود شدم د ...

انشالله که باردار باشی و نیازی به آی وی اف نباشه🤲🤲🤲

ولی هر وقت کامل به خونریزی افتادی روز اول حساب میشه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون محبتت دکتر نصر تو بهمن انتقال میده؟

نصر الان مرکز مام هستش 

واسه انتقال یا برو فروتن یا عابدی تو بهمن 

باز فروتن بهتره به نظرم با اینکه دکتر خودم عابدی هستش 

عابدی هم انتقالش خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان گلم خوب هستید؟ من مورفو همسرم یک بوده و مشکل تعداد داشته قرار بود برم میکرو کنم الان بع ...

عزیزم مورفولوژی و تعدادش خوبه فقط تحرک مستقیمش ضعیفه درمانو ادامه بده انشالله که نتیجه بگیری 

ولی اگه خدایی نکرده نتیجه نداد به نظرم شرایطش واسه آی یو آی خیلی خوبه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

به نظرم بیوپسی نکنید عموما اسپرم نیس اگرم باشه چندتا دونه که ممکنه جواب نده به میکرو

به نظرم اول برو پیش دکتر محبوبی قبل از اینکه بیضه شوهرت درستکاری بشه 

ما هم مریض دکتریم شوهرم دیگه ازو نیست کلییییی اسپرم داره

حدود ۳۰۰ میلیون

ایشالا منم مثل خیلیا اینجا حامله بشم 

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
به نظرم بیوپسی نکنید عموما اسپرم نیس اگرم باشه چندتا دونه که ممکنه جواب نده به میکرو به ن ...

خوب با۳۰۰ملییون چرا طبیعی باردارنمیشین ؟من یه کم دودل هستم چون مگه میشه بااینقدراسپرم طبیعی نشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
خداروشکر خیلی بهتر شده، یه مقدار سرعتش فقط کمه من نمیدونم شرایطتتون چیه، ولی میتونید به خودتون فرصت ...

مرسی گلم از راهنماییتون ....توکل بر خدا  

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم چند ماه اقدام کن ایشالا طبیعی بشی مورفولوژیش خداروشکر خوبه واسه همیرم بین ۲و یک. بود خوداروشکر ...

ایشالا ...۲۷سال ..یکسال ازدواج کردم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم مورفولوژی و تعدادش خوبه فقط تحرک مستقیمش ضعیفه درمانو ادامه بده انشالله که نتیجه بگیری  ...

اره خودمم دو دل هستم بین ای یو ای وطبیعی

الان که پیامت رو دیدم داشتم گریه میکردم ،حال خیلی بدی دارم،نمیدونم تو این چهار سال انتظار هیچ وقت ای ...

قربون دل مهربونت برم هیچ وقت از لطف و بزرگی خدا ناامید نباش مطمئن باش بزودی مامان میشی یه مامان مهربون 

عزیزم من نمیدونستم که یه گل دختر داری،انشالله که خیلی زود دختر نازت آجی میشه 🙏

بله دخترم ۴سالشه دخترم معجزه خداست از باردار شدنم تا بدنیا اومدن دخترم همش معجزه بود شاید باورش برات سخت باشه کاش میشد برات تعریف کنم اناجون میدونه چقدر خدا بهم لطف کرد برای خدای به این بزرگی و مهربونی بچه دادن به کسی هیچ کاری نداره اما هر چیزی وقتی داره و خدا بهتر میدونه خدا رو قسم میدم به فرشته کوچولویی که الان پیشم خوابیده این سری که انتقال میدی باردار بشی و بارداری راحتی هم داشته باشی شک نکن این سری مامانی

عزیزم سلام.من هفت بار انتقال ناموفق داشتم اینبار دکتر کلانتری گفت بیا اول لاپاراسکوپیت کنم و بعد انت ...

انشاالله که نتیجه میگیری مثبت فکر کن خودت رو برای دوران بارداری آماده کن استرستو کم کن آرامش داشته باش قرآن بخون دعا بخون تمام تلاشتو بکن اما فکرای الکی نکن بسپر به اون بالایی بهترین هارو برات میخاد