2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
وای خداروشکر هزاران بار  خیلی خوشحال شدم حال خودش و نینی خوبه انشاله؟؟

ممنونم عزيزم بله خدا رو شكر هر دو خوب هستند ، ان شا الله قسمت و روزي همه منتظرها بشه . ان شا الله شما هم دوباره مادر بشي عزيزم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها چه خبرا کیا باردار شدن کیا نینیاشون به دنیا اومد🌷🌷🌷

و انشالله که همه بچه هاییکه تو سیکلن و میخوان شروع کنن به زودی زود به امید خدا جواب بگیرن به سلامتی👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آزمایش اسپرم همسرتون که بد نیس، خوبه، شما خودتون مشکلی ندارین؟

نه خداروشکر خودم مشکلی ندارم 

ازمایشش بد بود تعداد ۲میلیون بود مورفولوژی یک

بعد از شش ماه تازه شده این 

یعنی ممکنه طبیعی بشم ؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه خداروشکر خودم مشکلی ندارم  ازمایشش بد بود تعداد ۲میلیون بود مورفولوژی یک بعد از شش ماه تاز ...

خداروشکر 

یعنی واقعا از 2 میلیون شده 49 میلیون ؟!! مگه چیکار کردین؟

تا جایی که سواد من قد میده الان نرمال هس این آزمایش ولی به پزشکی هم نشون بدین

خداروشکر  یعنی واقعا از 2 میلیون شده 49 میلیون ؟!! مگه چیکار کردین؟ تا جایی که سواد من قد مید ...

اره 

تو این ۶ماه هرشب کاسنی...شیرموز....خرماهستشو دراوردم با زنجبیل دارچین کنجد مغزیجات روغن زیتون پودرنارگیل قاطی کردم گردالی ساختم وسطشم گرد نخل گذاشتم روزی یک عدد...صبحانه تخم مرغ پیاز با روغن زیتون ...میوه جات هرروز...بخصوص میوه به و هویج....مویز ...انجیر ...زعفران یروز درمیون ...حذف کامل فست فود سردیجات ....همینا 

اها ...حمام تو این ششماه با اب سرد رفت ...شلوار نخی گشاد پوشید ...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اره  تو این ۶ماه هرشب کاسنی...شیرموز....خرماهستشو دراوردم با زنجبیل دارچین کنجد مغزیجات روغن ز ...

خداروشکر خیلی بهتر شده، یه مقدار سرعتش فقط کمه

من نمیدونم شرایطتتون چیه، ولی میتونید به خودتون فرصت بدید، همه چی باید در نظر بگیرید، سن و شرایط و.. مخصوصا موج دوم ویروس و ویروس دوم که از پاییز میاد و احتمال بسته شدن دوباره مراکز و...

ولی اگر شرایطت و سنجیدید و تصمیم گرفتی به طبیعی فکر کنی تو اون بازه سعی کن به بچه فکر نکنی، چند روز مونده به پریود، علایم داری یا نه و... چون اگر تو این مدت به بچه فکر کنی بچه نمیاد مگر اینکه خودت با یه چیزی سر گرم کنی و از فکرش در ببای مخصوصا حین رابطه به بچه فکر نکنی...

نمیدونم اینا تجربیات خودم بود گفتم، امیدوارم تصمیم درستی بگیرین و خیر باشه واستون

ان شاالله اینبار تو رویان نتیجه بگیری و بشی مامان👫

ممنونم ،انشالله دامن همه چشم انتظارا سبز بشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم انشالله ایندفعه حتما مامان میشی  وقتی مجبور میشی توی راه میکرو قدم بزاری نا امید نشو و م ...

قربون محبتت

دکتر نصر تو بهمن انتقال میده؟

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
سلام روز بخیر دوستان  سال 94تو این تاپیک خیلی میومدم بعد نتیجه منفی میکروم کمتر تو تاپیک اومد ...

عزیزم دکتر فروتن تو بهمن خوبه به نظرم 

ایشالا که طبیعی بشی چقدر سخت گذشته واست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام..... الهی بگردم...... منم چهارسال درمان کردم.... یادش به خیر.....من این تاپیک رو هنیشه دنبال می ...

ای جانم خدا حفظشون کنه 😍😍😍

سه قلوهات جنسیتشون چیه عزیزم 🤩🤩🤩🤩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷