2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست

سلام به همگی 

من قبلا بهتون گفتم که ماه پیش با وجودیکه ۱۶ تا آمپول پرگووریس (خارجي)  و ۳ تا آمپول ستروتاید زدم ولی سیکلم کنسل شد و دکترم گفت آمپولا تقلبی بوده

الان آمپولای ایرانی برای سیکل جدیدم نوشته

بايد ١٥ ام پریود میشدم که هنوز نشدم 

الان یه هفته بیشتره درد خیلی خیلی شدید سینه دارم 

سینه هام خیلی سنگین شده و درد میکنه

نکنه سینه ام پلی کیستیک شده ؟؟؟؟

میگم ممکنه این آمپولا تاریخ پریودم را بهم ریخته باشه ؟ 

عزیزم فقط میتونیم بسپاریم به خدا. دکتر عارفی با ویتامین د 12 برای من انتقال داد، در صورتیکه میبینم س ...

لی لا جون خوبی عزیزم.شما قبلا پیش طرازی میرفتی؟الان از نصر راضی هستی.من و شما هم سنیم.منم میخواستم نصر رو امتحان کنم که شنیدم بیشتر اهدایی پیشنهاد میکنه، که ظاهرا به شما این پیشنهادو نداده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون خوبی عزیزم.شما قبلا پیش طرازی میرفتی؟الان از نصر راضی هستی.من و شما هم سنیم.منم میخواستم ن ...

سلام عزیزم. خوبم شکر. خوبی شما؟ من پیش طرازی نرفتم پیش عارفی و طاهری پناه میرفتم. به نظرم امتحان کن دکتر نصر رو. هرچند من خودم هنوز جواب نگرفتم یعنی پانکچر و انتقال نرفتم هنوز. نه راستش، سونو و آزمایشای هورمونیم رو دید گفت بد نیست اوضاع، با تخمک خودت امتحان میکنیم، بعد یکی دوبار اگه نتیجه دلخواه حاصل نشد به اهدایی فکر میکنیم، گفت تنها نگرانیم ضخامت آندومتره که انشالله با استرادیول حل میشه. تو چه مرحله ای هستی شما؟ جنین داری بازم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همگی  من قبلا بهتون گفتم که ماه پیش با وجودیکه ۱۶ تا آمپول پرگووریس (خارجي)  و ۳ ...

یه بی بی چک بذار، انشالله که خوش خبری. هرقدر هم تقلبی احتمال زیاد تعداد تخمک هات بیشتر بوده این سیکل

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم. خوبم شکر. خوبی شما؟ من پیش طرازی نرفتم پیش عارفی و طاهری پناه میرفتم. به نظرم امتحان کن ...

سلام لي لا جون ان شا الله پيش دكتر نصر نتيجه ميگيري خواهر شوهر من هم پيش دكتر نصر نتيجه گرفت و دخترش ٢٦ ارديبهشت به دنيا اومد خودش هم ٥٠ سالش هست .

عزیزم فقط میتونیم بسپاریم به خدا. دکتر عارفی با ویتامین د 12 برای من انتقال داد، در صورتیکه میبینم س ...

خیلی ویتامین دی موثره...جز داروها هست دوز 1000 هر روز ...حتما قبلش چک میکنن ...12 خیلی پایین بوده که

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

دخترا کسي خبر از بيمارستان رويش که تو خيابون تهرانپارس فلکه دوم هس نداره انتقال ميدن يا نه همه جا شروع ب کار کردن جز اونجا

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بعد انتقالت آمپول نمی زنی ؟ من به دکترم گفتم می خوام شیاف بزارم بجای آمپول چون واقعا سخت بود گفت مشک ...

سلام خوبي مامان ماهک انتقال دادي عزيزم ؟ خوش خبر باشي منم دعاذکن مرکزمون شروع ب کار نکرده ؟ برا کرونا نميرتسي ميري

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ماهک جون من ژل رویال داشتم تو انتقال کلا دکتر عابدی واسه همه انتقالیا از روز اول سیکل تجویز میکرد حا ...

سلام عزيزم خوبي شما انتقال دادي؟ حامله اي ؟ هموني نبودي ک ني ني هات پنج ماهگي فوت شدن؟

سلام عزیزم مورفولوژی همسر منم یک بود با واریکوسل خفیف شنیدم امواج الکترونیکی واسه مورفو مضره ولی همس ...

همسر من هم همینطور...نه اهل سیگاره و نه هیییچی دیگه..

فضای کاریش هم استاندارده..

برای همسر من هیییچ دارویی و حتی عمل جراحی کوچکترین تاثیر نداشت..فقط زالو درمانی و داروی طب سنتی کمی تعداد رو برد بالا و خیلی کم حرکت..ولی مورفو تغییری نکرد..

دکتر گفت استرس و اعصاب و ساختار بدنی شون باعثه..

سلام عزیزم‌ من بار اوله میخام برم رویان بهم ۳۱ خرداد وقت دادن میشه راهنماییم کنی درخواست دوستی دا ...

منم رویان میرم😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍