2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکرکنم دوروز. من انقدر عصبانی شدم بعد تست (آخه تستی که ازمخاط بینی میگیرن خیلی سخت وآزاردهنده اس) ک ...

کی از میگیرن برای کرونا؟ سخت بود ؟ هزینه گرفتن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام زینبی جان. خوبی؟ در مورد شیر حرف زدین ، منم با کلی سوال اومدم. بچه هامو بردم پیش پرفسور محمد ...

سلام عزیزم خدا رو شکر خوبی خودت

آره گلم درست گفته، ببین میدونی چی منو مصمم کرد این همه سختی تحمل کنم این بود یه خانم دیدم سه قلو داشت و انحصاری شیر خودش رو میداد، کلی هم شیر دوشیده شده تو فریزر داشت

یه مورد دیگه دیدم دو قلو داشت علاوه بر اون روزی 1000 سی سی شیر از خودش اضافی میدوشید

و مورد های دیگه، که دیدنشون بهم حسابی انگیزه داد 

جالبه بدونی اینا همه خارج از ایران بودن و کلی لذت بردم از این فرهنگشون و آموزش های درست و کاملی که دیده بودن، دقیقا این شیر خشک ها خصوصا اونها که هر قوطی 250 تا 300 تومن هستن به هیج وجه خوب نیستن، در حدی که اگر مادری بر اثر مثلا سرطان سینه نداشته باشه، میگن بهتره یا از بانک شیر،شیر اهدایی بگیره یا دایه، اگر نشد شیر خشک

ببین گلم شیر مادر تا سه تا بچه رو همزمان خیلی راحت جواب میده شک نکن

اگر نگران وزن گیری هستی هر وقت شیر خوردن بدوش تا شیرت بیشتر و بیشتر بشه، شک نکن میشه ولی زمان لازم داره، میدونم خیلی سخته ولی ارزش داره گلم

بله حتما شیر دوش برقی باید باشه، اگر هدفت افزایش شیر هست باید نوعی بگیری که گرید بیمارستانی داشته باشه تا قدرتش بالا باشه 

من اسپکترا dew 350 خریدم گلم ولی مارک های مدلا و اونت هم هست، یه کم گرونه ولی از واجبات سیسمونی هست، و اینکه روی درجه آخر اگر تحمل نداری نذار چون اذیت می‌شی 

من چون دیگه پسرم سینه خودمو نمیگیره روی درجه آخر میذارم ولی خوب یواش یواش زیادش میکنم قدرتش رو

یادت باشه برای زیاد شدن شیر خوب غذا بخور و خوب شیر و مایعات، شک نکن حتنا زیاد میشه

حالا این زیاد شدن رو هر چی زودتر اقدام کنی زودتر اتفاق میفته

سلام دوستان میشه بگید سیکل کوتاه و سیکل بلند و سیکل طبیعی چی هستن؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم شما همون ابن سینا پیش دکتر فاطمی انجام دادید؟

نه من کلا پیش ذنوبی ویزیت میشم.ولی برای کیستم اون اوایل پرس وجو کردم همه گفتن فاطمی خوبه.رفتم پیش اون تخلیه کیست روانجام دادم.ضمنا من برای کیستم حساس بودم زنگ زد از انصاری فرد هم مشورت گرفت اونم تأییدکرد گفت دقیقاهمین کار بهترین کاره.کلا راضی بودم از تشخیص و برخوردش.