2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
بچه ها دیروز ۶انتقالم بود عصرش لک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شی ...

بهتون نگفتن اگر لکه بینی داشتین آمپول پروژسترون بزنین بجای شیاف؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دیروز ۶انتقالم بود عصرش لک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شی ...

عزیزم خیلیا این لکو دیدن و لک لانه گزینی بوده شیافت رو خوبه دو برابر کردی دکترت نگفت آسپرین یا انوکسارم باید قطع کنی ؟ جنینت چند روزه بوده ؟ 

ایشالا مامان شدی الکی استرس نداشته باش بیشتر ای وی اف ها این لک رو دیدن حتی خونریزی الانم بچه هاشون بغلشونن 

آمپولم به دکترت بگو آمپول به جای شیاف

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مثبت شدی؟تهرانی نژاد.ولی صالحپور انتقال داد

بله، انشاالله شما هم مثبت باشی همین دفعه. خیلی نگران لکه بینی نباش، زنگ بزن نیکان بهت میگن چیکار کنی...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
فاطمه جون آزمایش دادی ؟ طبیعی بودی ؟ 

اره گلم دیروز دادم که گفتن مشکوکه.. من ۶ماهه پیش آی وی افمم منفی شد منتظر بودم کرونا بره که انتقال بدم هیچ دارویی هم نخورده بودم دیدم پری نمیشم رفتم آز دادم. حالا دکترم گفته هفته ی دیگه آز رو تکرار کن.. توکل بخدا انشالله که خدا جوابمو داده باشه😘😍

بیا به جای اینکه انقدر استرس بکشی با هم دیگه آیت الکرسی بخونیم من برات میخونم عزیزم اگه قابل باشم ...

عزیز دلمی تو😘😘😘😍 منم برای تو آیت الکرسی میخونم فقط از خدا میخوام هیچکس حتی بدترین آدما هم توی حسرت مادر شدن نمونن به نظرم بدترین درد دنیا بی اولاد بودنه... از خدا میخوام همه اون لحظه که نی نی میاد تو دلشون رو تجربه کنن. منم کمک کنه مادر بشم انقدر غر نزنم😁😁😁

اره گلم دیروز دادم که گفتن مشکوکه.. من ۶ماهه پیش آی وی افمم منفی شد منتظر بودم کرونا بره که انتقال ب ...

ایشالا عزیزم میری آزمایش بتا عالیه 

حتما بهمون خبر بده 

ایشالا خدا سوپرایزت کرده ❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها امروز روز ۶انتقالمه عصرلک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شیافمو یکی اضافه گذاشتم به دستور دکترم.وقتی بلندشدم شیاف که بیرون ریخت توش پراز دوکه های ریز قهوه ای بود.اندازه ی خاکشیر.دارم ازاسترس میمیرم فک کنم میخوام پریودشم چون زیرشکمم هم حالت پریودیه.ترخداهرکی تجربه داره بدون دلداری بم جواب بده😏

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
بچه ها امروز روز ۶انتقالمه عصرلک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شیا ...

نه عزیزم نترس ایشالله که لانه گزینیه منم همین حوالی بودکه لک دیدم دکترم گفت شیافوبکن ۳تااسپرین قطع کن که یه روزه قطع شد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
نه عزیزم نترس ایشالله که لانه گزینیه منم همین حوالی بودکه لک دیدم دکترم گفت شیافوبکن ۳تااسپرین قطع ک ...

چندروز طول کشید لکت؟حالت پریودی هم داشتی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺