2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ده روز قبلش رفته بودم دکتر گفت ضخامتم خوبه ونیاز به استرادیول نیس روز نهم پری برم که اینطوری شد ب ...

وای منم امروز وقت داشتم مثل اینکه یه مریض خیلی حالش بد میشه تو اتاق عمل باهاش میره بیمارستان دکتر کنسل شد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قوربونت عزیزم از کجا باید بگیرم و چنده؟ 

من از داروخانه بیمارستان بهمن گرفتم پارسال ۳۰۰ و خورده ای الان نمیدونم چقدر شده زنگ بزن تلفنی میگه داریم یا نه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان من ۹تا آمپول انوکساپارین دارم تهران هستم هر کی لازم داره بفرستم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عه بنده خدا ....پس چیکارمیکنی 

الان زنگ زدن خودشون گفتن هنوز که پری نشدی اگه امشب یا فردام بشی میشه پنجشنبه سوم پریت وقت داد با یه دکتر دیگه اگه اکی شد میرم دوشنبه باز وقت میگیرم میرم پیش دکتر خودم

اهان پس منتظر پری باش که سرکار گذاشته مارو 

واقعا اره میرم دمنوش می خورم خونه استرس دیگه ندارم فوقش یه دکتر دیگه میبینه برام تجویز می کنه دارو بعد روز دکتر خودم میرم

دوستان من ۹تا آمپول انوکساپارین دارم تهران هستم هر کی لازم داره بفرستم 

دوزس چنده لیانا جان ؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین