آفرییییییین 💪💪💪💪💃💃💃💃
آره گلم میشه اجاره کرد از همون انجمن اجاره کردم
ولی به این نتیجه رسیدم بخرم حتما
به نظرم از واجبات هست شیر دوش برقی برای هر مادری که دوست داره خودش شیر بده، چون دوشیدن مکرر شیر رو زیاد میکنه
کلی اطلاعات شگفت انگیز دیگه هم پیدا کردم در مورد شیر دهی که اصلا باورم نمیشد اینکه هر خانمی جز اونها که شیمی درمانی و جراحی سینه داشتن، و ایدز دیگه بقیه تا حتی 3 قلو میتونن شیر بدن از خودشون بدون شیر خشک و بچه های تپل و سلامت داشته باشن و اینکه اگر شیر دوش برقی و تخلیه مکرر پستان باشه دیگه هیچ بچه ایی که با شیر مادر تغذیه میکنه لاغر نمی مونه
میدونی کلی خانم های دیگه خارج از کشور دیدم که سه قلو و دو قلو دارن و اصلا شیر خشک نمیدن، خیلی تعجب کردم، تازه میدیدم اونها یه طبقه فریزر پر از شیر دوشیده شده از خودشون دارن، خلاصه شاخک هام فعال شد که مگه میشه؟ رمز و رازش چیه؟؟!!! تا اینکه فهمیدم بله، واقعا رمزش دوشیدن مکرر هست خصوصا دو هفته اول بعد از زایمان
گلم قرص من دومپریدون هست که دکتری که تو انجمن بود برام تجویز کرد ولی گفت به شرط دوشیدن مکرر
شماره انجمن 02188910190
پیج اینستاگرام هم دارن که پر از اطلاعات عالیه و توصیه میکنم تمام مامان های اینجا، حتی اونها که هنوز حامله نیستن ببینن، اون وقت به چیزی کمتر از تغذیه انحصاری با شیر مادر راضی نمیشن و حتما فریزر پر از شیر خودشون درست میکنن
شنیدم هر شهری باید انجمن حمایت از شیر مادر داشته باشه ولی نمیدونم چه قدر صحت داره