2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045235 بازدید | 684439 پست
اولا اینکه خدا نکنه. دوم اینکه جای اینکه بگی انشاالله بارداری میگی یائسه شدم؟ ممنون از روحیه دادنتون ...

وگرنه من و بقیه دوستان از بارداری همدیگه قطعا خوشحال میشیم چون همدردیم ودرک خیلی خوبی از حال همدیگه داریم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان ازمایش سلفری رو همه ی شما ک با ای وی اف باردار شدید انجام دادید؟؟؟ من فقط سونو و آزمای ...

من غربالگری مرحله اول و دوم رو انجام دادم ، اکوی قلب هم هنوز وقتش نشده قطعا مینویسه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ازمایش سلفری رو همه ی شما ک با ای وی اف باردار شدید انجام دادید؟؟؟ من فقط سونو و آزمای ...

سلام. منم فقط آزمایشها و سونوهای روتین بارداری رو انجام دادم. اکو هم نداشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من غربالگری مرحله اول و دوم رو انجام دادم ، اکوی قلب هم هنوز وقتش نشده قطعا مینویسه

منم ان تی و آنومالی رو انجام دادم اما سلفری و بقیه آزمایشای تکمیلی رو انجام ندادم.یعنی پیش این دکتر جدیدی ک میرم گفت همه چی خوبه و سنت هم بالا نیست 

اما من الان پشیمون شدم میگم ای کاش انجام میدادم

اکو قلب رو کی انجام میدن؟

شما سلفری انجام دادین؟

سلام. منم فقط آزمایشها و سونوهای روتین بارداری رو انجام دادم. اکو هم نداشتم.

سلفری ک زمانش گذشته گفتم اکو رو انجام بدم دکتر هم گفت اگه خواستی واست مینویسم

شوهرم میگه تو این اوضاع کمتر ازخونه بیرون بری بهتره.کروناهم که داره اوج میگیره.وضعیت اهواز هم ک قرمزه. موندم چه تصمیمی بگیرم😖

سلام دوستان من میخوام ماه بعد دوباره انتقال بدم . دکتر گفته قبل از انتقال ی تست کرونا انجام بدم . بی ...

ازمايشگاه ابن سينا انجام ميده ، ٥٧٠ فكر كنم من انجام دادم

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
سلفری ک زمانش گذشته گفتم اکو رو انجام بدم دکتر هم گفت اگه خواستی واست مینویسم شوهرم میگه تو این اوض ...

بد به دلت راه نده عزیزم. روتینها رو انجام دادی همه چیز خوب بوده دیگه. انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مبارکه لیانا جان. ان شااالله تا آخرش ب خوبی و خوشی سپری میکنی و گل دخترت رو بغل بگیری. خدا رو شکر

سلام مرجان جون گل پسرات خوبن 

شما گفتین من چند وقت قبل از انتقال آسپرین میخوردم کدوم دکتر رفتی که تجویز کرد ؟ آزمایشات ایمنی و انعقادی هم دادی ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بدن ادم تغيير مي كنه ، من خواهرم هر چند وقت يك بار دو يا سه ماه نميشه ، خدارشكر تو ماه اول اقدام بار ...

چشم گلم😔 ممنونم از راهنماییت عزیز دلم انشاالله به زودی زود هرچی از خدا بخوای بهت بده

بیشتر ماله استرس  استرستو سعی کن کنترل کنی میاد هرچی بهش فکر کنی بدتره البته من خودم از اون دس ...

اره دقیقا من خیلی استرسی هستم حرفتو کاملا قبول دارم عزیزم این کرونا داغون کرد مارو

ببین خانم جان من نمیدونم هدف شما از شرکت تو این تاپیک چیه،ولی مطمئنا هدف من و بقیه دوستان علاوه بر ه ...

عزیز حرف شما خیلی سنگین بود یه لحظه به این فکر کن که شما پریود نشده باشی بعد یکی مستقیم در بیاد بهت بگه یائسه شدی😐 به نظرت بهم نمیریزی؟ خب بهم حق بده که ناراحت بشم من هنوز یه بچه هم ندارم چطور میتونم این جمله رو بپذیرم! در ضمن من قصدم فقط کمک گرفتن از دوستان هست چون اطلاعاتم در حدی نیست که به کسی کمک کنم. و از همه دوستانی که کمکم میکنن ممنونم

سلام،  ببخشید دوستان اینو میپرسم، تپ بارداری بخوایم شیاف رو واژینال استفاده کنیم کیسه آب پاره ن ...

سلام، به من گفتن با انگشت این کار بکنم نه اپلیکاتور و تا آخر بند دوم انگشت اشاره یعنی تقریبا دو سوم انگشت اشاره!!! 

خخخخ خندم گرفت