2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045335 بازدید | 684459 پست

سلام دوستان
یسوال
دکتر بهم اف اس اچ و گونال اف داده
گفت اف اس اچ و از روز 2قاعدگی روزی 3تا بزنم تا روز 6
بعد روز 7 گونال اف و بزنم
ولی دوز داروها و ننوشته تو دفترچه
اف اس اچ و گونال اف چه دوزهایی داره؟
و اینکه چه برندی بهتره که بگیرم؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي خيلي 😔😔😔گفته بودن رايگانه ، بعد از انتقال همسرم رفت برا ترخيص ٥٨٠ ازش گرفتن گفتن برا تست كرو ...

کی انتقال دادی عزیزم دیگه چه میشه کرد این همه هزینه اونم روش فقط خدا کنه جواب بگیریم 

سلام

من تازه کارم توی ivf و اولین باره که میخوام انجام بدم

آزمایش‌ها و عکس رنگی رحم رو پریروز گرفتم

جوابش بیاد ببینم خدا چی می‌خواد 

خوشحالم این تاپیک فعاله

@samin11    

خوبه اینجایی ثمین جون سؤال‌های تخصصیمو اینجا میپرسم

راستی: یه سری از بچه ها نوشتن بدلیل مشکل انعقادی جنین نگرفته براشون 

اینو کجای دلم بزارم؟؟؟به نظرت به دکی بگم اینو هم برام بنویسه قبل از شروع سیکل ivf  یا لازم نیس؟

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
بچه ها ۳شنبه انتقال دادم زیر شکمم داره میترکه باید چیکارکنمممم

مبارکت باشه...ان شاء الله به خوشی طی کنی این ایام رو و مثبت هستی و بعد ۹ ماه نی نی ات تو بغلته😍😍🤲🤲🤲

طبیعیه دردهای زیر شکم‌...خیلی تحرک نداشته باش..اصلا خم و راست نشو..به مرور کمتر میشه..ارامش داشته باش...

عزیزم من نمیخوام نگرانت کنم ولی خیلی ها با سن کم دچار این مشکل میشن،شما ذخیرتون چنده ؟

اولا اینکه خدا نکنه. دوم اینکه جای اینکه بگی انشاالله بارداری میگی یائسه شدم؟ ممنون از روحیه دادنتون. دکنرا با این عظمتشون آدمو انقدر ناامید نمیکنن

ان شاء الله که چیزی نیست...گرگرفتگی ات به خاطر تاخیره ان شاء الله... اره یائسگی زودرس خیلی شایع شده ...

خداروشکر که ما سابقه یائسگی تا حالا نداشتیم من مامانم ۵٠سالش بود منو آورد. ۱٠تا بچه هم آورد خداروشکر که اصلا یائسه نمیشد تا خودش لوله هاشو بست.انشاالله باردار شده باشم. من اصلا به همچین چیزی فکرم نمیکنم

نه والا هیچ دارویی مصرف نکردم اره گرگرفتگی دارم🙄۲۶سالم بیشتر نیست یائسگی😂😂

نه عزیزم به یائسگی نیست حتما هورمونات بهم ریخته اکی میشه انقدر که ماها استرس داریم و فکرمون درگیره اینطوری میشه مطمئن باش بزودی نی نی میاد تو دلت دیگه از این حرفا نزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام من تازه کارم توی ivf و اولین باره که میخوام انجام بدم آزمایش‌ها و عکس رنگی رحم رو پریروز گرفت ...

سلام عزیزم ازه حتما بگو بندیسه انعقادی رو من تو بارداری بعد از ivf رشد نکرد ...و سقط کردم 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
کی انتقال دادی عزیزم دیگه چه میشه کرد این همه هزینه اونم روش فقط خدا کنه جواب بگیریم 

فردا بايد ازمايش بدم برام خيلي دعا كنيد ، يه روز اخر از همه بيشتر داره بهم سخت ميگذره

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو