2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
نه والا هیچ دارویی مصرف نکردم اره گرگرفتگی دارم🙄۲۶سالم بیشتر نیست یائسگی😂😂

ان شاء الله که چیزی نیست...گرگرفتگی ات به خاطر تاخیره ان شاء الله...

اره یائسگی زودرس خیلی شایع شده..

مرکزی که من میرم برای ای وی اف خانمی اومده بود ۲۱ ساله تازه عروس، یائسه شده بود و زیادن این موارد..

ببین مورفولوژی ۱ درصد هم خیلی بد نیست  من قبلش هم باردار شدم ولی نمی دونستم و در معرض اشعه بود ...

الان ازمایش رو نگاه کردم مورفوی نرمال دو دهم درصد بود ۰۲٪

تعداد ۱۲ میلیون حرکات صفر...اوضاع داغون😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دادم ، بستگي به نوعش داره اوني كه از بيني ميگيرن و حدود ٥٧٠ تومن قيمتش هست ، سه يا چهار روز طول م ...

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ کدوم مرکز میری؟؟و میشه بگی شروع سیکل چجوریه یعنی کی باید رفت چند روز ال دی و چند ر ...

سلام عزیزم اول پانکچر میشی که من قبل پانکچر ال دی نداشتم ۳ماه بعد پانکچر انتقال داد دکتر چون هایپر شدم ماه دومش ال وی خوردم ماهه بعدشم انقال 

که بهمن انتقال دادم منفی شد این ماهم ال دی خوردم دیشب تموم شد پری بشم برم دکتر که قرص اترادیول برام بنویسه بخورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@مامان_ماهک10     عزیزم میشه بگی شما آزمایش کرونا هم دادین؟ اگه دادین چقد طول میکشه جوا ...

نه تو مرکز قبل انتقال ازمایش میگیرن یه روزم جوابش حاضره بعد انتقال میدن

من ابن سینا میرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه والا هیچ دارویی مصرف نکردم اره گرگرفتگی دارم🙄۲۶سالم بیشتر نیست یائسگی😂😂

عزیزم من نمیخوام نگرانت کنم ولی خیلی ها با سن کم دچار این مشکل میشن،شما ذخیرتون چنده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام ، نه عزيزم نگران نباش هيچي نميشه ، ديگه كامل بزن بره داخل . 

اخه ببخشیدا حدود سه سانت داخل بردم یکدفعه ترسیدم نکنه زیاد داخل بردم با کیسه آب برخورد کنه چون سر شیاف هم تیزه،،  الان از استرس خوابم نمیبره

سلام به همگی

میگم اگه موافقین گروهی هر روز برای یه نفر دعا یا سوره ای از قرآن رو بخونیم اگه بارداره بسلامتی زایمان کنه اگرم تو سیکل انتقاله نظر خاص خدا شامل حالش بشه و باردار بشه دعای گروهی و دعا برای همدیگه زودتر مستجاب میشه اینجوری انشاالله تایپیک بیفته رو دور مثبت. اگه موافقین هر کسی نظرشوبگه

اره بیوپسی میشن از بیضه مستقیم اسپرم رو میگیرن  خداروشکر تو هردو هم اسپرم هست  الان هم فر ...

پس شرایطمون مثل همه
ماهم فریز داریم
انشالله این ماه میرم تو سیکل تخمک کشی
شما کی قراره انجام بدین؟
خودتون مشکلی ندارین؟

سلام خانوما میخواستم بپرسم مراکز ناباروری شروع به انتقال جنین کردن؟ آخه ی مدت بخاطر کرونا انجام نمیش ...

اره عزیزم
فقط باید خودت تعهد بدی و مسئولیتش و قبول کنی