2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045277 بازدید | 684445 پست
ممنوووون ازت خواهر قشنگم اون موقع همرو ناراحت کردم دوست داشتم تو خوشحالیم شریک باشین  ایشالا ب ...

سلام انشاالله بسلامتی  خیلی خوشحالمون کردید خداروشکر😍🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مشکلم شبیه شما هست من دوبار پانکچر شدم،  دفعه اول ۱۰ تا تخمک داشتم ۴ تا جنین شد که یدونه ...

من بار اول 23تا تخمک داشتم 5تا جنین ab تشکیل شد بار دوم 27تا که 15تا جنین a تشکیل شد

یعنی خودشون نمونه بگیرن فرق داره با اینکه خودش نمونه بده؟ همسر منم باید دی اف ای بده حتما

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چقدر خووووب، مبارک باشه، ان شاالله به سلامتی و دل خوش بغلش کنی. طبیعی شد؟

ممنون عزیز دلم انشاالله به موقع زایمان کنی 

بله خداروشکر طبیعی🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیز دلم انشاالله قسمت خودت  من همش دارم بچه هارو دعا میکنم که به راحترین شکل بهتون نی نی ...

لیانا جون مامان شدی شما؟ وای خدایا شکرت چقدر عالی که طبیعی باردار شدی😍😍😍 برای منم دعا کن خیلی که شدیدا محتاجشم❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بلاست میشن که جنینای خوبی هستن، مطمئنی مشکل از جنیناست؟ هیستروسکوپی شدی برای رحمت؟ یا مثلا لوله ...

شادن جون همین بلا سر منم میاد خوب.هیسترو هم شدم مشکلی نداشتم لامذهب نمیدونم چمه هربارم دکتر میگه آفرین دخترم باز تلاش کن بلاخره میگیره ولی این بلاخره نمیرسه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من بار اول 23تا تخمک داشتم 5تا جنین ab تشکیل شد بار دوم 27تا که 15تا جنین a تشکیل شد یعنی خودشون نم ...

اگر مشکل دی اف ای نداشته باشه همسرت لازم نیست از ب ی ض ه نمونه بگیرن....اگر dfiمشکل داشته باشه از ب ی ض ه که بگیرن بهتره کمتر میشه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام انشاالله بسلامتی  خیلی خوشحالمون کردید خداروشکر😍🙏

ممنون بهار جون انشاالله قسمت خودت به زودی زود توکلت به خدا باشه حتما زود زود مامان میشی 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چرا PGD که بررسی ژنتیکی اسپرم هست رو انجام نمیدین؟ آخه وقتی جنین با گرید آ تشکیل میشه که دیگه نمیشه ...

وقتی جنین به مرحله ی بلاست میرسه یعنی جنین سالمیه دیگه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم خوبی ؟شما هم هنوز خبری نیست از ننه شدن؟

سلام ثمین جون، خوبم قربونت، شما خوبی؟

نه والا منتظرم برم برای انتقال دارم ال دی میخورم ولی خب فعلا مرکزی که میرم انجام نمیدن، اینبارم انجام بدم اگه نشد بیام تهران پیش نصر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لیانا جون مامان شدی شما؟ وای خدایا شکرت چقدر عالی که طبیعی باردار شدی😍😍😍 برای منم دعا کن خیلی که ...

سلام شادن جونم بله عزیزم خداروشکر 

همیشه تو یادم هستی  نزدیک اذانه انشاالله به حرمت  اسم امام رضا و میوه دلش امام جواد زود زود خبر مامان شدنت رو بدی ❤️❤️🤲🏼🤲🏼

سلام عزیزم، بله الان از آزمایشگاه رسیدم،  جوابش اول تیر آماده میشه خیلی دیره من دیگه اون موقع ۱ ...

مگه بارداری؟یاخدااااااااااااا چقدر خوشحال شدم عزیزم .وای من خیلی وقت بود نبودم واقعا برات خوشحالم الهی به سلامتی بیاد بغلت

من که تموم جنینام آ + هستن هرچند تا تخمک ازم میگیرن جنین میشه هربارم بلاست خواستن بکنن سریعا بلاست ش ...

واقعا؟ چقدر عجیب، خیلی بده وقتی مشکل مشخص نیست

برای منو که فعلا میگن مشکل از جنینامه که بلاست نمیشن

خدایا این چه بساطی بود ما گرفتارش شدیم😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شادن جون همین بلا سر منم میاد خوب.هیسترو هم شدم مشکلی نداشتم لامذهب نمیدونم چمه هربارم دکتر میگه آفر ...

جنین شناسه به من میگفت چقدر زود ناامید میشی خیلیا بار ششم هفتم مثبت میشن😐😐😐 گفتم اگه لازمه از نظر ژنتیک بررسی بشن گفت فعلا نیازی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40