2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
نه عزیزم، بار چهارم مثبت شدم...

بار اخر کجا انتقال دادی عزیزم ..؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خداروشکر همون بار چهارم نتیجه گرفتید  راستش من یبار انجام اادم فقط سه تا جنین برامون موند وبا ...

منم قبلا خیلی استرس داشتم وخیلی هم ناراحت بودم که چرا همه بچه دارن ما نداریم.یه جورایی واقعا انگشت نما شدیم تو فامیل.ولی الان با این مشکلاتی که می بینم پیش اومده میگم بچه میخوام چیکار.خیلی آروم تر شدم.هنوزم دنبالشم ولی دیگه غصه شو نمیخورم.الان یه طوری شده که برای بچه نداشتن باید بیشتر خوشحالی کنی تا داشتنش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز روز چهاردهممه دكتر گفته فردا صبح برو ازمايش ولي ديگه طاقت ندارم عصر كه شوهرم بياد از سركا ...

عزیز دلم امیدوارم مثبت باشه حتما بیا به ما خبر خوبت رو بده

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

سلام خواهرا اسپرم همسرم ۲۰۰۰تاست دکتر گفته یه مدت امپول استفاده کنه اگه نشد برین برا کاشت بنظرتون با آمپول میشه یا بفکر روش ازمایشگاهی باشیم ؟

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

سلام خواهرا اسپرم همسرم ۲۰۰۰تاست دکتر گفته یه مدت امپول استفاده کنه اگه نشد برین برا کاشت بنظرتون با آمپول میشه یا بفکر روش ازمایشگاهی باشیم ؟

سلام خواهرا اسپرم همسرم ۲۰۰۰تاست دکتر گفته یه مدت امپول استفاده کنه اگه نشد برین برا کاشت بنظرتون با ...

اسپرم همسر من دومیلیون بود یکماه نخود انجیر مویز موز پیاز خام کاسنی گرمیجات ...خرما ...کنجد...زنجبیل دارچین مغزیجات هویج میگو مرغ خونگی ...صبحانه تخم مرغ محلی با پیاز وروغن زیتون دادم شد ۶۵میلیون

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
منم مثل شما هستم دقیقا نمیدونم علت چیه حالا تا تیر ماه دارو بخورم و بدم برای میکرو ایشالله تعداد ...

انشالله این بار کلی جنین خوب برات تشکیل بشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اسپرم همسر من دومیلیون بود یکماه نخود انجیر مویز موز پیاز خام کاسنی گرمیجات ...خرما ...کنجد...زنجبیل ...

مرسی چجوری نخود خام پخته کاسنی معده خالی بعد دقیقا یک ماه کنجد آسیاب  شده ؟ 

دومین پانکچر، انتقال سوم و چهارمم کلینیک نیکان بود.

دکتر امیری بودی؟