2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست

سلام علییییییییییییییییییکم دوستی جونا

چطورین؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم مرسی عشقم،دکتر ک ب من و شوهرم گف مشکلی ندارین و بی دلیل نمیشدیم،ک دیگ گفتم این راهو ام ...

مرسی‌مهربون

انشالله‌‌این‌۹ماه‌روبه‌سلامتی‌بگذرونی‌ونی‌نی‌خوشگلت‌و

به‌سلامتی‌بغل‌کنی..

التماس‌دعا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزيزم براي انتقالم فقط استراديول ميخوردم و آمپول پرژسترون   خيلي سخته از ديروز تا حالا د ...

عزیزم‌ناراحت‌نباش

خدابزرگه.ارحم‌راحمینه..

به‌قول‌دوستمون‌خودت‌وهمسرت‌روتقویت‌کن

امیدداشته..انشالله‌دفعه‌بعدجنین‌های‌تپل‌‌داشته‌باشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام علییییییییییییییییییکم دوستی جونا چطورین؟

علیک سلام ثمین خانوم❤❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه نخوردم تا الان  تازه گفت تیر ماه بخور من اصلا تو عمرم ال دی نخوردم

ذخیره ت چنده گلم؟شاید به خاطر این باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نخود رو خیس میکنی میذاری تو یخچال  ۲۴ساعت...بعد .روزی یک لیوان آبشو بده بخوره نخودشم بپز بخورید ...

نفخ نمیارم آب نخود خام

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نفخ نمیارم آب نخود خام

مرسی گلم ....عزیزم شما رفتید دکتر نصر؟یانه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مرسی‌مهربون انشالله‌‌این‌۹ماه‌روبه‌سلامتی‌بگذرونی‌ونی‌نی‌خوشگلت‌و به‌سلامتی‌بغل‌کنی.. التماس‌دعا

مرسی عزیزم😘

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
الهی  شکر مبارکتون باشه ممنون عزیزم شما فکر کنم با زینب جون بودید  خبری دارید ازشون؟

ممنون عزیزم..زینب جان هم بسلامتی زایمان کرده پسرش فک.کنم حدود 4ماهه باشه دیگه..سر میزنه ب تاپیک فقط سوالی داشتی کاربریش روصدا کن ک.ببینه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم.بهم دادن ال دی رو که هورمونام تنظیم شه. فکرکنم شما هم چون ماه پیش تاخیر ...

سارا جون بسلامتی تیکرت چیزی نمونده ها😍

راستی هنوز تهوع داری ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹