2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
سلام عزیزم من رفتم دکتر قراره این ماه پریود شدم برام انتقال بدن سونو کرد  ضخامتم ۱۰ ونیم بود گف ...

سلام عزیزم 

بله سیکل به نظر میاد نچرال هست و خیلی هم عالیه گلم

چون عوارض ivf و داروها کمتر میشه 

آرت دکتر نصر وقت گرفتم فقط یه روزه کارامون انجام  میشه چون باید برگردیم

سلام عزیزم، خوبی؟

منم تصمیم گرفتم برم پیش نصر ولی اینقدر میگن شلوغه دودل شدم

البته قبلش یه بار میخوام همدان انتقال بدم چون جنین دارم ولی همچین امیدی ندارم، گفتم بیام تهران از اول شروع کنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  بله سیکل به نظر میاد نچرال هست و خیلی هم عالیه گلم چون عوارض ivf و داروها کمتر می ...

مرسی عزیزم یادم رفت از دکتر بپرسم مکمل فرتیل سی ام میخورم ادامه بدم یا قطع کنم به نظرتون ؟

بچه ها شما کدوم مراکز میرین ک شروع بکار کردن؟؟؟؟؟وای من هنو شروع بکار نکردن 😥

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
مرسی عزیزم یادم رفت از دکتر بپرسم مکمل فرتیل سی ام میخورم ادامه بدم یا قطع کنم به نظرتون ؟

گلم تا قبل از انتقال میشه خورد ولی بعدش، یه فولیک اسید 1 کافی هست مگر اینکه موارد بیشتر رو دکتر بهت بگه

گلم تا قبل از انتقال میشه خورد ولی بعدش، یه فولیک اسید 1 کافی هست مگر اینکه موارد بیشتر رو دکتر بهت ...

اهان من رویال ژلی وفولیک اسیدو ویتامین  د وسفکسیم وفرتیل سی ام میخورم توروخدا بادلای پاک ومهربونتون دعاکنید این شبای عزیز همه منتظرا صاحب بچه بشن وماهم که دومیه مثبت بشیم 😍😍

من میرم بیمارستان بهمن خداروشکر انگار شروع کردن البته انتقال من حدود ۲۷روز دیگه میشه 

ایشالا موفق باشی عزیزم،منم ۴ ساله منتظرم برا دومی البته یه پسر ۹ ساله هم دارم خداروشکر چن وقته پیگیر درمانم و یبار iui کردم ک نشد ۳۱سالمه و تصمیم دارم ivf کنم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
اهان من رویال ژلی وفولیک اسیدو ویتامین  د وسفکسیم وفرتیل سی ام میخورم توروخدا بادلای پاک ومهربو ...

ایشالا ب حق این شبا جواب بگیری عزیزم🤲شماهم اقدامی هستین برا دومی؟چن ساله منتظری؟مشکلت چیه؟؟

ایشالا موفق باشی عزیزم،منم ۴ ساله منتظرم برا دومی البته یه پسر ۹ ساله هم دارم خداروشکر چن وقته پیگیر ...

منم پسرم ۸سالشه عزیزم ایشالا همه منتظرا صاحب نینی بشن وماهم برا پسرامون ابجی وداداش بیاریم 😍😍

ایشالا ب حق این شبا جواب بگیری عزیزم🤲شماهم اقدامی هستین برا دومی؟چن ساله منتظری؟مشکلت چیه؟؟

من  تابستون گذشته یه سقط داشتم ۱۲هفته بود اونم زیاد مسافرت رفتم ورعایت  نکردم انگار جفتم پایین بوده من میخوام تعیین جنسیت کنم دی ماه پانکچر شدم وبه امید خدا اگه صلاح باشه وجور بشه اخری خرداد انتقال میدم 

سلام عزیزم من رفتم دکتر قراره این ماه پریود شدم برام انتقال بدن سونو کرد  ضخامتم ۱۰ ونیم بود گف ...

سلام عزیزم، منم سیکلم نچرال بود و استرادیول نداشتم،ان شاالله همه چی عااالی پیش میره و خبر خوش بارداریت را میدی 

منم پسرم ۸سالشه عزیزم ایشالا همه منتظرا صاحب نینی بشن وماهم برا پسرامون ابجی وداداش بیاریم 😍😍

چ خوب مث همیم😍کاش بشه شماره همو داشته باشیم و باهم در ارتباط باشیم