2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
ممنون مهربونم.نی نی خوبه؟؟

خواهش میکنم ..سلامت باشی عزیزم ❤❤🌷خوبه خداروشکر امروز رفتم غربال گری اول انشالله به حق این ماه عزیز از ته قلبم دعا میکنم سه ماه دیگه این روزو تجربه کنی 🤲🤲❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید نمیشه صدا بزنم آخه آبی نمیشه برای همین ریپلای میکنم،،  فقط بی زحمت بگو بنظرت برای جنینم ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم با توجه به اطلاعات ناچیز من عددnt نرماله و تیغه بینی دیده شده یعنی خداروشکر خطر سندروم داون نداره آی تی دقیق نمیدونم چیه ولی فک کنم مربوط به ضربان قلبش باشه که اونم گفته الگوی نرمال داره خداروشکر بعدشم گفته اندازه گیری یکنوع پروتئین و آنومالی رو ۱۸ هفته انجام بده 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
شما منا راهنمایی کنید.بنظرتون حسودم.با جاریم تو یه آپارتمانیم رو برو هم اون الن ۶ماهشه و من ۵سال منت ...

عزیزم من کاملا درکت میکنم.وقتی اومدیم این خونه همسایه طبقه بالامون باردار بود.چندوقت بعدش صدای گریه بچش میومد خیلی دلم میگرفت.من از قبل اون تو اقدام بودم.الان بچش بیشتر از سه سالشه می بینمش بهم سلام میده ولی خودم هنوز هیچی به هیچی.ولی خب کم کم عادی تر میشه.ایشالا خدا دلت و دامنت رو سبزکنه به اینجاها نکشه.

بچها کسی اینجا بارحم سرد میکرو کرده که نتیجه گرفته باشه،؟من رحمم سرده و ۲ماهه تقریبا دارم درمانش میکنم ...میخوام بدونم به نظرتون با دفعه اول میشه مثبت بشه ...امشب واسه من و همه منتظرها از ته دلتون دعاکنید 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
مامانای امروز وآینده سلام نبودم یه مدت دوباره اومدم از ابن سینا چه خبر به نظرتون نوبت میده؟!

نوبت آره میده برای ویزیت.ولی الان اینطوری که بچه ها گفتن مراکزدیگه تق و لق هست شاید ابن سینا هم انتقال رو انجام نده.ولی من اوایل اردیبهشت زنگ زدم گفتن بارعایت پروتکل های بهداشتی انجام میدن.

ببخشید نمیشه صدا بزنم آخه آبی نمیشه برای همین ریپلای میکنم،،  فقط بی زحمت بگو بنظرت برای جنینم ...

البته سونو غربالگری من یکم با این فرق داره عزیزم 🤔جنسیت نگفت بهت؟

عزیزم من طبیعی زایمان کردم. اگر یکی بودن ، از همون اول میتونستم همه کار ها رو بکنم، ولی چون دو تا ب ...

واقعا دوتا همراه میخواد😓!!؟من تو یکیش هم موندم

چقدم من خوش خوابم.فکر کنم مجبور باشم همون یکی دو ماه بمونم خونه مادرشوهر.یعنی تا وقتی بیرونمون نکردن😅

ولی از منت گذاشتن هم متفرم.میترسم بعدها  منت بزارن😐

باید به شوهرم بگم یه هزینه کنار بزاره برای کسی کمکی بیاد پیشم.فکر کنم تا سه چهار ماهه بشن کافیه.بعدش شاید خودم از پسشون بربیام

همه توکلم به خداست.

عزیزم جواب سونوی غربالگری من یکم با این فرق داره ولی تا جاییکه من متوجه شدم  واسه تو نوشته  تری زومی ۱۸و۱۳و سندروم داون مشاهده نشده فقط فک کنم هفته ۱۵ یه سونوی دیگه باید بری ...شاید بقیه دوستان اطلاعات بیشتری داشته باشن  راستی سونوی  من pappa a و free bhcgنداره 🤔

عزیزم رویان گروهی کار میکنه و با یه دکتر مشخص پیش نمیری  ولی مام زیر نظر دکتر نصر هستی  ...

من یکی میخوام دکتر برام‌وقت بزاره وهم اینکه الکی دارو بهم نده پس دکتر نصر فکر کنم گزینه بهتری باشه حالا رویانم‌وقت‌گرفتم میرم ببینم هر دوتاشون چی میگن ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم رویان گروهی کار میکنه و با یه دکتر مشخص پیش نمیری  ولی مام زیر نظر دکتر نصر هستی  ...

ومن انتقال قبلیم با سونو بود خیلی تجربه خوبی ندارم از اونروز اگرم بخوام با سونو انتقال بده باید بیهوشم کنه

من که نرفتم ولی اطلاع دارم هم پیشرفته است و همه امکانات رو یکجا داره هم دکتراش عالین دکتر نصر مخصوصا

آرت دکتر نصر وقت گرفتم فقط یه روزه کارامون انجام  میشه چون باید برگردیم 

خانمی نگران این موارد نباش با دارو به راحتی کنترل میشه  خیلیا بودن با وجود این موارد بارها مام ...

سلام عزیزم من رفتم دکتر قراره این ماه پریود شدم برام انتقال بدن سونو کرد  ضخامتم ۱۰ ونیم بود گفت خوبه ونیاز به ال دی واسترادیول وآسپرین ندارم یعنی قراره توسیکل طبیعی انتقال بدم ...به نظرتون خوبه سیکل طبیعی ؟ فقط گفت سفکسیم بخورم وفولیک اسید وروز ۹ پریودم برم سونو ....دوستان اکه کس دیگه ای همچین تجربه ای داره میشه راهنماییم کنه لطفا