2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام عزیزم بسلامتی ، به شما گفتن چند روزست ؟ منم هیچ وقت مشکلی نداشتم ولی یه هماتوم بزرگ دارم که کنا ...

۱۲ هفته و ۲ روز نوشته داخل سونو،،،  برای شما جواب آزمایش خون همون روز آماده شد یا هنوز نگرفتید جوابشو؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم خانمی از دلداریتون 

آجی معمولا دکتر مرمضی بیماراش بار دوم باردار میشن چون دختر دایی خودم زیر نظرش بود بعد از ۱۶سال باردار شد با آی وی اف اما بعد از بار سوم باردار شد...یکم سخت هست ولی امیدتو از دست نده.

سلام دوستان  من هفته قبل پانکچر کردم برای بار دوم ۷ تا جنین تشکیل شد هیچکدوم بلاست نشدن و هم ...

سلام گلم واقعا متاسفم عزیزم. نگران نباش نگفتن ایراد از تخمک هست یا اسپرم؟ چون من ۱۴تا تخمک ازم گرفتن فقط ۶تاش حنین شد گفتن کیفیت تخمک هات خوب نیست دکترم برام اوابوست نوشت گفت رو کیفیت تخمک تاثیر میذاره. حالا شما باید ببینی ایراد از اسپرم های همسرت هست یا تخمک هات

۱۲ هفته و ۲ روز نوشته داخل سونو،،،  برای شما جواب آزمایش خون همون روز آماده شد یا هنوز نگرفتید ...

نه هفته دیگه باید برم ، چون آزمایشهای ما میره تهران طول میکشه ،۳۱ ام جوابش میاد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام گلم واقعا متاسفم عزیزم. نگران نباش نگفتن ایراد از تخمک هست یا اسپرم؟ چون من ۱۴تا تخمک ازم گرفتن ...

ما بخاطر اسپرم ivf کردیم

هیچوقت نمیتونن ۱۰۰ درصد بگن مشکل از چیه ولی بخاطر dfi بالای اسپرم و کلا مشکل دار بودن اسپرم احتمال داره مشکل از اسپرم باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
جفتت چی بودمن قدامی؟ضربان قلبش چندبودمن۱۵۴ببخشیدفقط واسه فضولیه ها

اتفاقا خوبه عزیزم از وضعیت هم باخبر باشیم آدم متوجه میشه که برای خودش مشکلی هست یا طبیعیه،،،  ضربانش ۱۵۹ و جفتمم قدامی،،  شما طول سرویکس چندبود؟ و طول جنینتون چند بود؟

Ivfبودین؟ منم ivf  انتقال جنینم ۲۴ اسفند و ساک تشکیل شد ولی قلبش تشکیل نشد 😔 شما انتقال اولت ...

بله آی وی اف..

انتقال اول منفی بود دومی ۱۵ اسفند بود که قلب تشکیل شد ولی از کار افتاد...

ان شاء الله موفق باشید، انتقال بعدیتون کی هست؟

بله آی وی اف.. انتقال اول منفی بود دومی ۱۵ اسفند بود که قلب تشکیل شد ولی از کار افتاد... ان شاء ال ...

دکترتون کیه؟ کدوم مرکز میرین؟ من که تقریبا دوماهه دیگه 

برا انتقال دوم کار خاصی کردین یا داروی خاصی داشتین که مثبت شد؟

خواهش