2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
من دوفاستون تاحالا برام تجویز نکردن. من ابن سینا پیش ذنوبی میرم و اخلاقشو خیلی دوست دارم.ولی انصاری ...

ممنون عزیزم. لطف کردید. پس با خوش پیش میرم ببینم چطوره.

دوفاستون را می دونم نوعی پروژسترون هست. ولی من پریودم منظمه و فکر می کردم قبلش قرص ندن

سلام دوستان.نماز روزه هاتون قبول و التماس دعا  

هر کس تجربه داره راهنماییم کنه لطفا.من ده روزی بود حرکات نی نیم رو احساس میکرد طوریکه حتی اگه شکمم رو تحریک میکردم تکون میخورد .الان چند روزه خیلی کمتر شده نگرانم زیاد.  

@زینبی_بابا    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا سرخود دارونخور.احتمال داره بگیره ولی ضررش هم زیاده نمی ارزه.شاید دوره هات بهم بریزه یا کیست درس ...

مرسی مهربونم حالا که دیگه خوردم تموم شد چشم دیگه نمی‌خورم عشق جان 

سلام عزیزم عکس رنگی بنداز همسرتم از اسپرم بده که دکتر ببینه تحرکشو تعداد چجوریه 

مامان ماهک شما هم عکس رنگی رو انجام دادین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره اخه واسه ما اینطوری نیست ، نمیدونم واقعا شاید اونا قوانینشون فرق داره ولی نشنیدم تا حالا به نسخه ...

همگی اینجا میگن الکی گیر دادن،  خدا ازشون نگذره من الان موندم چطور با این حال بدم دوباره با التماس مرخصی بگیرم یه بار برم پیش دکتر یه بار برم سونو اونم تنها چون دیگه همسرم نمیتونه بیاد،،،  چند تا جای دیگه هم تماس گرفتن گفتن فعلا غربالگری انجام نمیدن، منم نمیتونم راه دور برم باید بازم برم اینجا که نسبتا نزدیکتره

ممنونم عزیزم..ان شاالله منم مادر میشم.به سالش اصلا فک نمیکنم.اصلا بعد۴ سال ۵ سال..ی ماه دیگه..هروقت ...

ان شالله عزیزم،  منظور من بیشتر این بود که اگه بالای ۳۰ سال هستید سعی کنید زمانو از دست ندید چون با بالا رفتن سن کیفیت تخمک ها میاد پایین

سلام وقت همگی بخیر

من امروز برای اولین بار رفتم رویان ، دکتر مربم حافظی منو ویزیت کرد. درخواست ivf اختیاری دادم قبول نکرد گفت ۳ بار  iui ,اگر نشد ivf 

خیلی با دقت و حوصله به حرفا گوش میکرد و پاسخ میداد اما دلم میخواست اختیاری ivf کنم که نذاشت

همگی اینجا میگن الکی گیر دادن،  خدا ازشون نگذره من الان موندم چطور با این حال بدم دوباره با الت ...

ای بابا چه بد، همونجا زنگ بزنید با مدیرش یا ینفر که مسئوله صحبت کنید ببینید شاید یکاری بکنن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بیمه تکمیلی داشتید؟  بعد از کسر بیمه تکمیلی اینقدر خودتون پرداخت کردید؟

نه متاسفانه بیمه تکمیلیم ظرفیتش پرشده ؟مگه بیمه تکمیلی غربالگری شامل میشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹