2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی باید زودتر بهش بگم وگرنه دیگه نمیترسه و براش عادی میشه فقط ترسم از اینده اس اینکه چه تض ...

دوران مجردی با متاهلی خیلی فرق داره ممکن خیلیا مجردی دوست دختر داشتن ولی بعد از متاهلی خیلی پایبند همسرشون شدن.آدما باهم فرق دارن گلم. شما باید باهم حرف بزنید شاید اونم حرفی برای گفتن داشته باشه..نمیشه یه طرفه به ماجرا نگاه کرد. ولی به طور جدی با این مسئله برخورد کن. نذار دوباره بخواد کار اشتباهشو تکرار کنه

دوران مجردی با متاهلی خیلی فرق داره ممکن خیلیا مجردی دوست دختر داشتن ولی بعد از متاهلی خیلی پایبند ه ...

نمیدونم چطوری برخورد کنم

بعصی خا میگن به روش نیار چون قبح کار ریخته میشه و بدتر میکنه

بعضی ها میگن بگو تا بترسه و دوباره تکرار نکنه

وگرنه همینطوری ادامه میده

بخدا موندم چیکار کنم

از طرفی هم انقدر پای این زندگی موندم که ازم مطمئنه هیچ وقت نمیرم

میگفتم من خیانتم کنم تو برو نیستی و نمیری

نمیدونم چطوری برخورد کنم بعصی خا میگن به روش نیار چون قبح کار ریخته میشه و بدتر میکنه بعضی ها میگن ...

عزیزم شرایطش رو داری بری پیش یه مشاور؟

من یه چندتا سایت روانشناس عالی سراغ دارم بهت میدم توی اینستاگرام کانال دارن ازشون بخواه کمکت کنن.

parisa__nasri

shahrameslami1

این دوتا دکتر هستن واقعا عالین.حتی اگه جواب ندادن توی پیجشون کلی ویدیو دارن که خیلی کمکت میکنه حتما با دقت بهشون گوش بده

نمیدونم چطوری برخورد کنم بعصی خا میگن به روش نیار چون قبح کار ریخته میشه و بدتر میکنه بعضی ها میگن ...

عزیزم با همه قرار نیست مشورت کنی که چکار کنی پیش یه آدم مطمئن که بپرسی و راه و چاه رو نشونت بده خودت رو یه دل کن.اگه زیاد هم از اون موضوع بگذره که دیگه خودتم پشیمون میشی بگی..پس زودتر تصمیم قطعی بگیر.هرچه زودتر از یه مشاور بپرس گلم. انشاالله خدا مشکلتو حل کنه😔🙏🏻

عزیزم ای وی اف در وهله اول برای افرادیه که مشکل دارن مثلا همین ذخیره کم یا اندومتر و مشکلاتی که آقای ...

مرسی عزیزدل مهربونم ممنون از آرامشی که دادید انشالا که خدا دل همه منتظر رو شاد کنه من میترسم دولتی برم بدنم دست دانشجوهای آموزشی بعد فرصتم رو ازدست بدم 

خوب احتمالا چون سونو شدی منم پیش دکترم رفتم با فاصله نشستم ولی سونو کرد 

ممنونم. نه بیشتر مشکلم این بود که اصلا بالا را نگاه نمی کرد .فقط داشت یک چیزهایی تو پرونده می نوشت. اصلا هم توضیح نمیداد. چند تا هم که سوال کردم خیلی سرسری جواب داد   

[QUOTE=135943412]منم همین تاریخ اخرین پریودیم بود ولی 17 اردیبهشت رفتم ntگفت 12 هفته و یک روزمه یعنی اشتباه شده[/QUOTE

نه عزیزم، همیشه معمولاً چند روز اختلاف بین سونو و تاریخ قاعدگیتون هست

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام دوستانی که غربالگری اول رفتن بهشون جنسیت رو هم گفتن؟؟

برای من با قطعیت گفت ولی چند تا از همکارهام که باهم باردار هستیم، بهشون نگفت، گفت هنوز معلوم نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏