2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045765 بازدید | 684483 پست
روز چندم انتقال بودید؟؟؟  نمیخوام امیدواری الکی بدم ولی من روز ۱۴ انتقال بی بی زدم منفی بود و ر ...

خخخخخخخخخ عاشقتم یعنی من خودم رو نابود کردم بس که گفتم بی بی جیزه و با ماهیتابه آنا میام🤣🤣🤣🤣 آخرش بی بی زدی

آخرش دیدی چه قدر مزخرفه 🤪🤪🤪🤪

خدا رو شکر الان مامانی، خیلی خوشحالم😍😍😍😍😍😭😭😭😭(اشک شوق) 

واقعا روانین انقدر آدم زن باردارو اذیت نمیکنه که،،  همسرمم بیشتر برای همین قاطی کرده میگه چرا ک ...

ببین همسرت عالیه ها 🥴🥴🥴🥴 بگو تو هم که داری زن باردار رو عذاب میدی😁😁😁😁 یه کمم ناز کن و آخ و آوخ الکی بکن خیلی قیافه شون باحال میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخخخخخ عاشقتم یعنی من خودم رو نابود کردم بس که گفتم بی بی جیزه و با ماهیتابه آنا میام🤣🤣🤣🤣 آخر ...

اخه یکدفعه جو گیر شدم چون یکدفعه چند نفر با هم بی بی چک زدم همه هم مثبت شدن هر دفعه میومدم اینجا کلی ذوق میکردم منم وسوسه شدم قایمکی خریدم و زدم،،   البته من چند سال پیش هم که هنوز تازه میخواستم اقدام کنم و نمیدونستم حالا حالا ها باردار نمیشم کیت تخمک گذاری گرفتم ولی هیچ وقت دوتا خط نیفتاد با اینکه همزمان پیش دکتر سونو میشدم و فولیکول غالب هم داشتم، جالبه بی بی چک هم روز ۱۴ نشون نداد با اینکه روز ۱۶ بتای من ۳۴۵ بود!!  

ببین همسرت عالیه ها 🥴🥴🥴🥴 بگو تو هم که داری زن باردار رو عذاب میدی😁😁😁😁 یه کمم ناز کن و آخ و آ ...

هی خواهر دست رو دلم نزار که خونه،  همسر من اصلا به ناز توجه نداره، از هفته ششم تا الان دارم از تهوع و ضعف میمیرم حتی یه لیوان هم تا حالا نشسته برام یا بیاد یه املت درست کنه، کلا انقدر سرش با کارش شلوغه که من بخوام به امید اون بمونم سه تایی از گشنگی میمیریم چه برسه به ناز کردن،، همیشه هم دست پیش میگیره الان زده همه کاسه کوزه ها رو شر من شکسته بعد میگه چرا ناراحتی میخوای یه بالایی سر بچه بیاری!!! ،  یادتونه که سر درمان ناباروری هم چقدر منو اذیت کردش الان هم همون داستانها رو من دارم،،  من نازکش ندارم که ناز کنم خوش بحال بقیه تون

اخه من علائمی نداشتم یهو امروز که روز ۱۴ سه شنبه باید آز بدم از عصر حالت های پریودی گرفتم‌ شما هم دو ...

عزیزم نگران نباش و استرس نداشته باش انشاالله به حق این ماه باردار شده باشی. گلم پیش کدوم دکتر انتقال دادی؟ چون منم اهوازم میخوام ببینم. بار اولت بود؟

دقیقا موافقم، فقط باید رفت مشاوره، حتی بخشیدن بدون رفتن به مشاوره کار درستی نیست متاسفانه این جور ج ...

دقیقا خیلی بد تو این شرایط هنوز فکر می کنن بچه اوردن درسته یا اعتقادی به مشاور ندارن بنظر من مشاور تو تمام مراحل زندگی واجبه از قبل ازدواج حتی وقتی بچه داری امیدوارم هرچه زودتر مشکلش حل بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من نگفتم حالا همین الان بیاره..من اولین پیشنهادم بهش این بود پیش یه مشاور بره. این حرفم واسه این زدم ...

بله واقعا مشاور بره

ایشالا هیچ زنی خیانت نبینه 🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دقیقا موافقم، فقط باید رفت مشاوره، حتی بخشیدن بدون رفتن به مشاوره کار درستی نیست متاسفانه این جور ج ...

سلام زینبی جان حرفاتون کاملا درسته. ولی خواهشا اشتباه برداشت نکنید من نگفتم الان بچه دار بشن من گفتم از کاری که کردی پشیمون نباش چون تو خبر نداشتی که داره خیانت میکنه. در ضمن من اول حرفام گفت اول برو پیش یه مشاور تا مشکلتم حل نشده بچه نیار ولی مشکلت که حل شد بچه دار شید. من این حرف رو زدم 😐

سلام دوستان خوبم من امروز روز۱۰ای یو ای که انجام دادم الان حالت های پریودی رو دارم پاهام خیلی درد میکنه بی بی چک بزنم اگه منفی شد شیافت هامو قطع کنم که پریود شم برم تو سیکل ای وی اف

سلام دوستان خوبم من امروز روز۱۰ای یو ای که انجام دادم الان حالت های پریودی رو دارم پاهام خیلی درد می ...

عزیزم روز دهم  زوده واسه بی بی چک فعلا داروهاتو ادامه بده ...انشالله که خیره

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم نگران نباش و استرس نداشته باش انشاالله به حق این ماه باردار شده باشی. گلم پیش کدوم دکتر انتقال ...

ان شالله پیش دکتر مرمضی اواخر بهمن پانجکر شدم ۸ اردیبهشت انتقال دادبرام