2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
راستش با دختره در حد چت بوده بعد دختره میگه من نامزد دارم نمیتونم باهات باشم شوهرمم بهش میگه نامزد ...

چی بگم والا خواهر ....من بازم میگم شااایید فقط حرف جنسی دوسداشته که میزده...ممکن بوده پای عمل نره اما بازم خیلی سخته 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش با دختره در حد چت بوده بعد دختره میگه من نامزد دارم نمیتونم باهات باشم شوهرمم بهش میگه نامزد ...

برای چی همسراتونو این مدلی امتحان میکنید 

مردها که پیامبر خدا نیستن معصوم باشن با عشوه و حرف دختری زود جا میزنن 

مقصر خودتون هستین درسته باید شوهرتون قبول نکنه ولی اون وقته که شیطان از کار بیکار میشه با زندگی خودتون اینجوری نکنین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشاالله گلم نگفت چرا ال دی داده؟ عزیزم از امشب رحمت رو با روغن سیاهدانه گرم نگه دار 

نه گفت این طوری بهتره که بخوری 

جدی تاثیر داره با روغن سیاهدانه ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
داستانش این بوده بهش گفته بودم خیانت خط قرمز منه واقعا ببخشش کار سختیه چون این یه چیز فراموش نشدن ...

انشالا خدا خودش بهترین تصمیم رو جلو پات بزار

عجیبه تاالان تونستی بهش نگی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
داستانش این بوده بهش گفته بودم خیانت خط قرمز منه واقعا ببخشش کار سختیه چون این یه چیز فراموش نشدن ...

آجی الان درکت میکنم کاملا روحیت خراب شده الکی تصمیم به توافقی نگیر...به هیج عنوان..بذار انقدر بیاد دادگاه تا قدر آفیت بفهمه...نذار خیلی راحت تموم بشه باید پا به پای تو زجر بکشه..اتفاقا بگو از هیچ چیزم نمیگذرم چون خیلی زجرت داده..اول اینکه از فردا حتما برو پیش یه مشاور تا یکم بتونی آروم تر بشی..یه سوال اون وقتی فهمید که تو متوجه شدی چه جوابی بهت داد؟

نه گفت این طوری بهتره که بخوری  جدی تاثیر داره با روغن سیاهدانه ؟

من توی سایت ها خیلی خوندم میگن از یه ماه قبل از انتقال با روغن سیاه دانه رحم رو گرم کردیم والا میگفتن خیلی خوبه فقط تا قبل از انتقال. بعدش اصلا.چون خیلی گرمه

دوستان کسی میدونه که با مورفولوژی صفر 😔میشه میکرو کرد یا نه؟کسی تجربه ای داره؟

عزیزم مورفولوژی با پروسس یا شستوشو هم کااامل صفره؟

آهاااا پس قضیه امتحان بوده...عزیزم کارت اشتباه بود وقتی یکیو میفرستی امتحانش کنه یعنی ۱:بهش اعتماد نداری.

۲:به این فکر کن که شوهرت داشته باهاش شوخی میکرده.

۳:هیچ زن متاهلی اصلا نباید شوهرشو امتحان کنه چون امتحان کردن مال قبل از عقد هست.

۴:من وقتی یکیو میفرستم شوهرمو امتحان کنم پس حتما دنبال یه آتو هستم.

باور کن چشام پر اشک شد ان شالله از خدا هر چی میخوای بهت بده. ممنون که انرژی مثبت دادی من بیمارستان ...

خواهش‌میکنم‌

انشالله‌خدایه‌نی‌نی‌نازبهت‌میده..

هیچ‌وقت‌ازدرگاه‌خداناامیدنشو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
برای چی همسراتونو این مدلی امتحان میکنید  مردها که پیامبر خدا نیستن معصوم باشن با عشوه و حرف د ...

چه جالب!!! یک مرد متاهل به صورت واضح خیانت می کنه بعد همه تقصیرها گردن زنش می افته. چون نباید امتحانش می کرد. یعنی این حجم از زن ستیزی و تحجر تهوع اوره 

سلام دوستان ی سوال شانس موفقیت ivf برا من ک یه بچه دارم و یه سقط خودمو شوهرم کاملا سالمیم چقد میتونه باشه؟۵ ساله منتظر دومیم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍