2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم خوبی؟ بخدا اگه لایق باشم همش سر نماز یادت هستم ، الهی که بحق امام حسن خیلی زود دلت شاد ...

خدارو شکر همیشه خوب باشی...

من هم همیشه دعا میکنم شما دوستان رو..

امیدوارم بارداری خوبی داشته باشید..

من هم خوبم شکر بقایای کوچیکی مونده که قرص ال دی داد با یک امپول،(البته امپول که پیدا نشد هموز) تا با پریودی این ماه برطرف بشه..پنج پریودی باید برم سونو ببینم چی میگه دکتر..دعا کنید..

خداروشکر عزیزم،،  روحیه خودت بهتره آن شالله؟؟؟   همیشه بیادتم عزیزم ان شالله با خبرهای خوب ...

ممنون خوبم...اوایل خیلی ناراحت بودم ولی دیگه پذیرفتم راضیم به رضای خدا...

ان شاء الله با دعای شما...

من هم امیدوارم بارداری خوب و راحتی داشته باشی..

خدارو شکر همیشه خوب باشی... من هم همیشه دعا میکنم شما دوستان رو.. امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی ...

ممنونم عزیزم ، ان شاالله که بهترین روزا در انتظارته عزیزم ، منم امپول زولادکس داشتم پیدا نشد رفتم یه داروخونه چندجا زنگ زد واسم سفارش داد بعد چند روز آورد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم بالا نمیارم ولی تهوع شدید دارم همراه با ضعف،،  خداکنه برای منم بعد از این سه ماه مثل شما تم ...

شما قرص دمیترون نمیخورین؟

من که هنوز این تهوع شدید را الان که 14 هفته هستم هم دارم، دیگه نا امید شدم برای بهتر شدن، فک کنم تا ...

قرص نمیخورین ؟ دمیترون؟

ممنونم عزیزم ، ان شاالله که بهترین روزا در انتظارته عزیزم ، منم امپول زولادکس داشتم پیدا نشد رفتم یه ...

ممنونم ان شاء الله...به من گفتن فقط هلال احمر داره اونجا هم اسمم رو نوشت که اگه اومد برام زنگ بزنه که هنوز نزد..

این امپول برای چیه؟

خدا خودش کمکتون کنه چه جور فهمیدی در چه حد بود البته اگه نااحت نمشی جواب بده 

خیلی اتفاقی،فکر کنم در حد رابطه جنسی

اولش باورم نمیشد

اصلا یک درصدم فکرشو نمیکردم

خیلی بهش اعتماد داشم

مثل کابوس میمونه برام

دیگه نمیتونم ادامه بدم باهاش

حیف اون همه وقت و خرجی که بر ivf کردم

هنوز به روش نیاوردم

موندم چطوری بهش بگم

اگر توت فرنگی، کیوی، گوجه فرنگی یا بادمجان باعث می‌شود چشم‌هایتان قرمز شود، بینی‌تان آب‌ریزش پیدا کند، یا گلویتان به خارش بیفتد بنابراین قبل، در حین و همچنین بعد از فرایند انتقال باید مصرف این مواد غذایی یا هر غذای دیگری را که به آن حساسیت دارید، قطع کنید. علتش هم این است که مصرف این مواد مغذی می‌تواند باعث تحریک پاسخ دستگاه ایمنی بدن به مواد حساسیت‌زا یا آلرژن شود و بر ضد هر چیز غریبه‌ای که وارد بدن می‌شود واکنش نشان دهد. بنابراین ممکن است شانس  شما را برای یک آی وی اف موفق پایین بیاورد.

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود