2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست
وای جدی؟ خدا لعنت کنه این دکترا رو هیچ دارویی توی این ۲سال برای همسرم نمی نویسن هیچی تا حالا مصرف نک ...

ببین عزیزم مورفو معمولا قابل درمان نیست فقط میتونین جلوی بدتر شدنشو تا حدی بگیرین.... 

اما خوب چون کلا تعداد اسپرم میلیونی خیلی برا همین جدی گرفته نمیشه خصوصا وقتی که دیگه وارد پروسه میکرو بشی.... 

چون میگن بالاخره چند تا اسپرم پیدا میشه دیگه.... 

عزیزم همسرت تغذیه سالم براش خیلی خوبه.... 

میوه و سبزیجات تازه.... 

اگه چربی داره درمان کنه.... 

اگه چاقه سعی کنه درمان کنه.... 

ورزش زیاد براش خوب نیست.... 

سونا و جکوزی و دوش داغ ممنوع....

خنک نگهداشتن ب ی ضه ها خیلی کمک میکنه.... 

لباس زیر گشاد.... 

شلوار لی و تنگ مپوشه.... 

اگه طبعش گرمه بهش زیادی گرمی نده بدتر میکنه شرایط‌ رو.... 

فعلا اینا به ذهنم رسیدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤔پس توی آزمایش همسرم زده مورفلوژی ۸۵ درصد.فک کنم یعنی ۸۵درصد سالم هست. درسته؟

عزیزم اگه زده 85 درصد آبنرمال یعنی 85 درصدشون مشکل دارن.... 

اگه زده 85 درصد نرمال یعنی 85 درصدش سالمن!!! 

معمولا آبنرمال رو میزنن!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماماناي عزيز كه ماههاي آخر هستين شما همه آمپول تشكيل ريه رو زديد؟

بله عزیزم من سر هر دو بارداریم داشتم.... 

اولی 29 هفته و دومی 27 یا 28 هفته زدم.... 

6 تا بتا 3 تا یه روز 3 تا 24 ساعت بعدش.... 

آرزو جووون فقط بخاطر اينكه با ميكرو باردار شدين يا نه بخاطر علايم زايمان زودرس  براتون تجويز شد ...

عزیزم برا ماها چون ریسک زایمان زودرس بیشتره و کلا احتیاط بالاتره دکتر من تجویز می‌کرد.... 

البته من دومیو طبیعی باردار شدم....

اما بازم تجویز کرد البته سر دومی کلا اواخر انقباضام و دردام زیاد بودن.... 

برا من کلا هر دو رو خودش تجویز کرد و من یادآوری نکردم.... 

گلم سیکل کوتاه یعنی چی؟اصلا استرادیول نداره؟انتخاب باخودته سیکل کوتاه یا....؟طبق چی سیکل کوتاه انتخا ...

عزیزم انتخاب سیکل با خودمون نیست.... 

دست دکتره.... 

ببین تو سیکل کوتاه بدنت به مدت کوتاه مهار میشه تو سیکل بلند بلند مدت مهار میشه.... 

خیلی ذهنتو درگیر نوع سیکل نکن چون این دکترت که باید بتونه درست انتخاب کنه.... 

اونه که علمشو داره! 

گلم سیکل کوتاه یعنی چی؟اصلا استرادیول نداره؟انتخاب باخودته سیکل کوتاه یا....؟طبق چی سیکل کوتاه انتخا ...

استرادیول ربطی به کوتاه و بلند بودن سیکل نداره.... 

سینافکت یا مشاهش رو داشتی؟ 

سلام آنا جون مرسی واقعا بابت اینکه بچه هارو راهنمایی میکنید ایشالا هرچی ازخدا میخوای بهتون بده گلم ...

عزیزم فدات کاری نمیکنم. 

کاش بتونم بیشتر کنار دوستان باشم.... 

عزیزم ببین دی اف آی همسر من 32 بود یعنی دو تا هم از مرز بحرانی رد شده بود.... 

به مام پیشنهاد اسپرم اهدایی شد ولی من قبول نکردم.... 

با تغذیه سالم و خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها و رعایت یه سری چیزا نه تنها با میکرو جواب گرفتیم بعدشم مجدد طبیعی باردار شدم.... 

حتی با مورفوی بین صفر و یک و.... 

خلاصه شرایطتون بد نیست نگران نباشین.... 

دوستان با دی اف آی 80 هم انگیزه داشتن پس اصلا ناشکری نکنین.... 

تغذیه سالم..... 

خنک نگهداشتن.... 

اگه همسرتون طبعش گرمه خواهشا زیادی به گرمی نبندینش.... 

اشتباهی که خیلیا میکنن و فکر میکنن با دادن گرمی زیاد به همسرانشون کیفیت اسپرم رو بالا میبرن.... 

در حالی که برای همسر من و امثال ایشون جواب عکس داد خوردن گرمی.... 

زینبی جون باورت میشه از ۱۸ سالگی که مجرد بودم برای اینکه مامان خوبی بشم شروع به خوندن کتابهای بچه دا ...

عزیزم چه قدر عالی، شک ندارم مامان عالی میشی 😍 😍 😍 

دیر و زود داره، سوخت و سوز نداره، اینو وقتی مامان شدی بهش میرسی، الان میگی زینبی از روی سرخوشی میگه، ولی منم مثل شما سختی ها و نا امیدی ها رو داشتم حالا یه کم کمتر یا بیشتر، ان شاء الله شیرینی مادر شدن همه این روزهای انتظار رو میشوره میبره

من‌توبیمارستان‌پیامبران‌میکروکردم ۵میلیون‌فقط‌براپانچرگرفتن نزدیک‌‌۷۰۰تومن‌همون‌روزعمل‌نمیدونم‌پول ...

چقدر گرون،،،  تعرفه های رویان بهتره،  من داروهام گرون شدن چون گونال بودن و اینکه نمیدونم برای جنین فریز هزینه ش چنده ولی برای پانکچر و انتقال فرش همون سه هشتصد خرده ای گرفتن

استرادیول ربطی به کوتاه و بلند بودن سیکل نداره....  سینافکت یا مشاهش رو داشتی؟

سینافکت یامشاهش ؟؟؟؟؟؟؟؟اینو متوجه نشدم عزیزم خخخخ

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
زينب جون ميشه اسم كتابهايي كه داري ميخوني رو اينجا بگي ماهم استفاده كنيم🙏

گلم اغلب کتابچه های آموزشی کوچیک هستن تو کانال دکتر ظریفی

ولی فعلا غیر از اونها من و کودک من که از لحاظ پزشکی از بارداری تا بلوغ بچه رو داره

از لحاظ روانشناسی هم من دیگر ما

فرم های ASQتکامل هم دانلود کردم

ان شاالله بعدا هم کتاب نوزاد و کودک بنیامین اسپاک رو میخوام بخونم

کتاب تغذیه هم قراره از دوستم بگیرم الان اسمش رو نمیدونم

نه عزیزم همچین چیزی تو سونوگرافی ننوشته..منم بعد از انتقال وقتی جوابم مثبت شد چند روز لکه بینی داشتم ...

فدات عزیزم خوشحالم مفید بوده

آره گلم حتما اکتیو باش چون خون رسانی به رحم و رشد جنین بهتر میشه 

عزیزم فدات کاری نمیکنم.  کاش بتونم بیشتر کنار دوستان باشم....  عزیزم ببین دی اف آی همسر ...

والا ما که ناشکر نیستیم ...ولی چون پیشنهاد اهدایی داد دکتر ذهنم بهم ریخت...جوری گفت فققققط اهدایی ..دی اف ای درمان نداره... ازفردا برو اهدایی بگیر... من برات میکرو نمیکنم ...که فک کردم هیچوقت ممکن نیست 

الان تصمیم گرفتم انشالا بیام تهران ...چون شیراز دی اف ای براشون چیز عجیبی هست انگار ونظرشون اینه درمان نداره وکلا ردت میکنن

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد