2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046166 بازدید | 684501 پست
دوستای‌گلم‌من‌میخاستم‌این‌ماه‌برم‌براانتقال‌.. چون‌از‌قزوین‌بایدبرم‌تهران‌..بادکترم‌تماس‌گرفتن‌گفت ...

خوب عزیزم من نمیدونم روال کار مراکز الان چطوره اما خوب همینکه دکترت آنقدر احساس مسولیت میکنه و حساسه خوبه که.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینترنتی میشه نوبت گرفت

اینترمتی نمیدونم  عزیزم من از سال ۹۴میرفتم .. اول باید زنگ بزنی نوبت بگیری بعد اینکه وقت داد خودت وهمسرت باید برید  واسه تشکیل پرونده و هرچی آزمایش و سونو و... دارید با خودتون ببرید اونجا دیگه دکترتون مشخص میشه و جفتتونم ویزیت میشین و نوع درمانو بهتون میگن ولی یکروز کامل باید وقت بزارین ❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مام اینترنتی نوبت گرفتم الان شنیدم 15 تومن هزینش میشه میگم حالا که دارم میرم تهران یه سر به رویان ...

انشالله که هرچی خیره سر راهت قرار بگیره❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اینترمتی نمیدونم  عزیزم من از سال ۹۴میرفتم .. اول باید زنگ بزنی نوبت بگیری بعد اینکه وقت داد خو ...

اگه تو این هفته بتونم وقت بگیرم خیلی خوب میشه 

ببخشید اینقدر سوال می کنم عزیزم شما بیمه تکمیلی داشتید؟واینکه مراحلش چطوری بود میکروی شما دستت درد نکنه راهنماییم کن🙈🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خداروشکر انشأالله که همه چی خوب پیش بره عزیزم من یبار رشت انجام دادم سه تا جنین بلاست تشکیل شد هر سه ...

ممنون عزیزم انشالله شماهم بزودی مامان بشین.. من ۱۱پانکچرشدم ۱۳ اسفندانتقال دادم 

مرسی‌که‌‌جواب‌دادی من‌بهمن‌ماه‌پانچر‌شدم..خاستم‌فروردین‌انتقال‌بدم‌که‌کورنا اومد.نشد حالا‌این‌ماه ...

عزیز دلم شرط اول مادر شدن آموختن صبوریه.... 

پس عزیزم عجله نکن یا ماه این ور و اون ور نداره مهم اینه راه رو درست بری.... 

ماهایی که سالها سختی انتظار رو کشیدیم یکی دو ماه این ور و اون ور باور کن فرقی نداره.... 

از الان تمرین صبوری بکن برای مادر بودن اول اول باید صبور باشی.... 

من خودم سمبل حوصله و صبر بودم الان گاها کم میارم.... 

عزیزم به قول زینی جون از الان شروع کن به مطالعه چون واقعا بعدا خیلی خیلی بهش احتیاج پیدا میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط بهم گفتن اسپرمش خوبه فقط تخمک های تو تعداد بیشترشون پوچ بودن و گرید سی هستن و ضعیفن ولی مشکل از ...

باشه عزیزم نگاه میکنم منتها اگه مرکز ناباروری نداده باشه نمیشه روشحساب کرد.... 

عزیزای دلم این آزمایش اسپرم شوهرم مال پارسال هست میشه ببینید نرمال هست؟

عزیزم برای میکرو و ای وی اف شرایط همسرت خوبه اما بارداری طبیعی اونقدرام خوب نیست.... 

البته نه اینکه فکر کنی منظورم اینه طبیعی باردار نمیشیا نه.... 

چون من و خیلیای دیگه با شرایط خیلی خیلی بدتر تونستیم طبیعی باردار یشیم.... 

منظورم اینه به هر حال مشکل دارن اما آنقدرها حاد نیست.... 

لااقل برای میکرو خوبه... 

چون 85 درصد اسپرماشون شکلشون غیرنرماله... 

سرعتشم 10 درصده یعنی 10 درصد اسپرمش پیشرونده هستن.... 

البته من تند تند ازشو خوندم بازم زینبی جون بهتر میتونه کمک کنه چون اطلاعاتش بروزتره.... 

اگه تو این هفته بتونم وقت بگیرم خیلی خوب میشه  ببخشید اینقدر سوال می کنم عزیزم شما بیمه تکمیلی ...

خواهش میکنم عزیزم ..خوشحال میشم کمکی از دستم بربیاد انجام بدم چون خودم سختی های این راهو خوب میفهمم من هیچ بیمه ای نداشتم همه آمپول و همه چیش آزاد بود ...روز دوم پریودی رفتم سونو داروهامو شروع کردم روز پنجم دوباره سونوو دوباره دارو و اسه دوروز و این روند تا وقتیکه تخمکام به تعداد و سایز مناسب رسیدن ادامه داشت  دوروز قبل از پانکچر آمپول آزادسازی زدم و دو روز بعدشم انتقال و بعدش سه روز اول استراحت و بعدسم استراحت نسبی تا آزمایش 

عزیزای دلم این آزمایش اسپرم شوهرم مال پارسال هست میشه ببینید نرمال هست؟

راستی یه کم فکر کنم عفونت داشتن اون زمان بازم زینبی جون بهتر میتونن کمک کنن... 

دوستان من ۲۴ سالم که بود ذخیره تخمدانم ۱.۸۶ بود.الان ۲۶سالمه آزمایشی ندادم ببینم تغییری کردم یا نه. ...

عزیزم ببین من قبل اولین میکرو ذخیرم 1/4 بود.... 

بعد دو تا پانکچر تازه شده بود 1/18....

خوب اگه کار خاصی نکردی نگران نباش.... 

تازه من بعد دو تا پانکچر که به 1/18 رسیده بود یه دور دیگه پانکچر کردم و باردار شدم و بعدشم به بار دیگه طبیعی باردار شدم.... 

پس + فکر کن و نگرانی الکی به خودت نده.... 

عزیزم سفکسیمو۲۰ تا دونه اس  داد واسه اینکه عفونت نداشته باشیم قبل انتقال .ال دی نمیدونم چرا مید ...

عزیزم ال دی به نوع سیکلت ربط داره.... 

سیکل کوتاه با آل دی هم داریم..... 

سیکل بلند با آل دی هم داریم.... 

سیکل بدون ال دی هم داریم.... 

بر اساس شرایط و سونوهات و وضعیت هورمونی دکترت تشخیص میده چه سیکلی برات مناسبه.... 

عزیزم ال دی به نوع سیکلت ربط داره....  سیکل کوتاه با آل دی هم داریم.....  سیکل بلند با آ ...

نمیدونم راستش من ودوستم هردومون  باهم یه دکتر میریم برای هردومون دقیقا همین داروهارو نوشته ..... راستی عزیزم یه سوال من روز پانکچر بخاطر ضخامت اندومتریوز کورتاژ شدم الانم قبل انتقال باید دکاپتیل یا واریوپپتیل بزنم که ماه پیش زدم ولی  بیماریستان انتقال نمیداد حالا رفتم سونو میگه الانم رحمم خیلی نازک شده تازه من یک سوم امپولو زدم امروزم موعدمه پریود نشدم  میتونه بخاطر اون باشه البته درد دارم ولی استرس دارم چرا نشدم