2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
به سلامتی عزیزم.از جای خاصی خرید کردید؟یا اینترنتی سفارش دادید؟

اکثرش اینترنتی بود از دیجی کالا و چندتا سایت دیگه و پیجهای اینستاگرام...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستان .ایا کسی پیش دکتر نصر رفته.خوبه کارش ..میگن به خیلیا تخمک اهدایی پیشنهاد میده و انتقالش ...

کسی تا حالا با دکتر نصر نبوده ...راهنمایی کنه 

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🌟🔴🔴🌟🔴🔴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از خدا میخوام به جای یه عالمه تخمک اهدایی همچین سورپرایز کنه ندونی از کجا خوردی....  خخخخخخ ...

سلام تورک آنا.خیلی خوب روحیه میدی.به منم لطف کن یه حرف امیدوار کننده بزن.

نمیدونم قبلا در مورد مشکل همسرم بهت گفتم یانه.ولی خلاصه بگم که همسرم سندرم کارتاژنر هستش.و از عوارضش حرکت صفر و مورفو پایین هست.من الان ۳ ساله دست و پا میزنم برا بچه دار شدم.یه بار جنین تشکیل نشد.یه بار داروهای تحریک جواب نداد .آخرین بارم فقط یه جنین ۳ روزه بی کیفیت تشکیل شد که نگرفت.نمیگم صددرصد توصیه های زینبی جان رو انجام میدم.نه.ولی خب خیلی سعی میکنیم رعایت کنیم.تعداد تخمکای من کم ولی با کیفیت میشن.ولی نمیدونم چرا با مورفو یک حتی یک اسپرم با کیفیت پیدا نمیشه.خلاصه بازم درآینده قراره وارد سیکل بشم.اما امیدم خیلی کمه.یه چیزی بگو روحیه بگیرم.آیا ممکنه با این مشکلی که همسرم داره ماهم بچه دار بشیم.البته با میکرو.طبیعی رو که بوسیدم گذاشتم کنار.

خدایا شکرت  

خانوما خوبید میشه یه راهنمایی کنید اگه اطلاع دارید شنیدم هزینه میکروانجکشن تو کیلنیک مام دکتر نصر 15 ملیونه من پارسال تمام خصوصی رشت انجام دادم آخرش شد 8 ملیون تو تهران همه جا اینقدر قیمتا بالاست اگه جایی می شناسید دکتر خوب قیمت پایینتر لطفا بهم معرفی کنید ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم شما دراخر کدوم مرکز میکرو کردین وپیش کدوم دکتر؟بامورفو ودی اف ای چند؟

آخر سر واسه میکرو رفتم رویان با مورفولوژی ۱درصد و دی اف آی ۱۹و دکتر مهناز اشرفی واسم میکرو کرد❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
از هزینه میکرو تو رویان کسی خبر داره؟

من اسفند ماه انجام دادم حدود ۷تومن البته بدون دفترچه و خودمم مشکلی نداشتم تقریبا

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزای دلم این آزمایش اسپرم شوهرم مال پارسال هست میشه ببینید نرمال هست؟

حرکت رو به جلو اسپرماش کمه که تو آزمایشگاه موقع میکرو درستش میکنن بقیش خوبه واسه همسرم من از این بدتر بود جوابش 

دوستان من ۲۴ سالم که بود ذخیره تخمدانم ۱.۸۶ بود.الان ۲۶سالمه آزمایشی ندادم ببینم تغییری کردم یا نه. ...

آزمایش ذخیره تخمدان یا AMH..اگه  میکرو و آی یو آی چندین بار انجام ندادی نه پایین نمیاد به این زودی 

دوستان من ۲۴ سالم که بود ذخیره تخمدانم ۱.۸۶ بود.الان ۲۶سالمه آزمایشی ندادم ببینم تغییری کردم یا نه. ...

ذخیره تخمدان با افزایش سن کم میشه حتما آزمایش بده و پیگیری کن آزمایش amh هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من اسفند ماه انجام دادم حدود ۷تومن البته بدون دفترچه و خودمم مشکلی نداشتم تقریبا

دکترتون کی بود عزیزم نتیجه گرفتید الحمدالله

دکترتون کی بود عزیزم نتیجه گرفتید الحمدالله

دکتری که واسم میکرو انجام داد دکتر مهناز اشرفی بود ولی دکتری که اونجا پیشش ویزیت شدم دکتر مشایخی  بود...آره خداروشکر به لطف خدا همون بار اول که دوتا جنین انتقال دادم با گرید بی یکیش گرفت❤

من مام اینترنتی نوبت گرفتم الان شنیدم 15 تومن هزینش میشه میگم حالا که دارم میرم تهران یه سر به رویانم بزنم ببینم کدوم بهتره برامون

دکتری که واسم میکرو انجام داد دکتر مهناز اشرفی بود ولی دکتری که اونجا پیشش ویزیت شدم دکتر مشایخی &nb ...

خداروشکر انشأالله که همه چی خوب پیش بره عزیزم من یبار رشت انجام دادم سه تا جنین بلاست تشکیل شد هر سه تارو انتقال داد ولی یدونشم نگرفت دلیلشم نفهمیدم