2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046212 بازدید | 684504 پست
سلام دوستان من ۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم و ۴ ساله اقدامیم برا دومی منو شوهرم مشکل ...

عزیز دلم ایشالا که خدا پشت و پناهت باشه و خیلی زود نتیجه بگیری. کدوم مرکز قصد داری انجام بدی

اره متاسفانه حساسیت نشون داده بود، من از یه ماهگیش لب به لبنیات گاوی نزدم و پدرم دراومد😁 حالا الان ...

اره منم.پسرم.حساسیت نداشت ولی بازم اصلا لب نزدم ب لبنیات چون میگفتن بچه های رفلاکسی لبنیات بدترشون میکنه..الان چندوقته دارم میخورم دیدم خداروشکر مشکلی نداره منم ماست وپنیر میخورم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی عزیزم یه سوال در مورد همسرت....  کجا آزمایش دادن مرکز ناباروری یا آزمایشگاه‌های معمولی؟& ...

سلام آنا جون خوبی گلم😍😘 یه سوال داشتم اگه همسرم اسپرمش مشکل داشت برای آی وی اف که آزمایش اسپرم گرفتن میفهمیدن درسته؟؟؟

منم نکسیوم میدم، الان خیلی بهتره، حالا خودم سرخود یکم دوزش رو کم کردم، میخوام آخر ماه برم دکتر، میتر ...

اره نکسیوم.خیلی شنیدم.میگن خیلی خوبه

منکه سه ماهه دیگه چکاب نبردم از ترس😥

انشااءالله ک همه نی نی ها سالم باشن و هیچکی گرفتار رفلاکس نشه. چون واقعا عذاب اوره هم برابچه هم مادر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اهان خداروشکر شروع شد ...برو ایشالا همین ماه باردار میشی عزیزم منم فرداموعدمه ولی علائم ندارم 😐😐😐

من خيلي اميد داشتم اين ماه طبيعي باردار شم واقعا يادم ميفته دوباره آمپول بايد بزنم ميريزم بهم اتفاقا اصلا علائم پريودي هم نداشتم يهو روز 29 پريود شدم البته بعد اينکه يه بي بي خرجش کردم.

حالا اين ماه برا گرفتن دارو بايد تا روز سوم پري برم ويزيت شم تا ماه بعد ان شاءالله انتقال بدم يا نه بعد تموم شدن پريودم هم ميتونم برم چون دکتر عابدي يکشنبه ها ويزيت داره.

خدایا شکرت

دوستااااان یه سوال دارم من فعلا به خاطره کرونا بیمارستانم جنین انتقال نمیده😔 چه دارویی برای تقویت خودم بخرم ویتامینه که به بارداریم کمک کنه..میترسم ضعیف بشم چون روزه هم میگیرم

اهان خداروشکر شروع شد ...برو ایشالا همین ماه باردار میشی عزیزم منم فرداموعدمه ولی علائم ندارم 😐😐😐

ان شاءالله که بارداري عزيزم توکل به خدا

چه جالب تقريبا موعد پريودامون با هم هست .

خدایا شکرت
عزیز دلم ایشالا که خدا پشت و پناهت باشه و خیلی زود نتیجه بگیری. کدوم مرکز قصد داری انجام بدی

فدات عزیزم من خرم آبادم تو بیمارستان شفا

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
واااااااااقعا چقدر خوب که از چشم انتظاری دراومدن. تبریک میگم 

فدات مرسی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
من خيلي اميد داشتم اين ماه طبيعي باردار شم واقعا يادم ميفته دوباره آمپول بايد بزنم ميريزم بهم اتفاقا ...

اشکال نداره عزیزم نا امید نباش ازخدا بخواه دعاکن رحمتو گرم نگهدار ایشالا که این بار انتقال میدی ومثبت میشی عزیزم ازته دلم برات دعامیکنم 😘

عزیزم ذخیره تخمدان من ۳ هست.خوبه یا نه

اره خوبه بین 1.5 تا 4 طبیعیه البته واسه زیر 35 سال 

با بالا رفتن سن کم میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بیاین به من روحیه بدین 😄😄😄😄 خدا برام یه عالمه تخمک اهدایی از یه جا برسونه 

من تخمکهام جنین شدن وگرنه بهتون میدادم این همه میخوام چیکار 

انشاالله باردار بشم ما بقی جنین هامو اهدا میکنم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود