2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رفتم پرسیدم نداشتن سداب داشت،یکیه آیا؟

ازش پرسیدی سداب واسه چیه؟ یه پودریه که برای تقویت میذارن رو سر ، شاید همون باشه اونجا میگن سداب

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

من ۳۱سالمه ی پسر ۹ ساله دارم و ۵ ساله اقدامیم برا دومی و نمیشم ک میخوام ivf کنم'شوهرم سالمه خودمم مشکلی ندارم ولی نمیشیم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام جانم، بله با انتقال اول خدارو شکر مثبت شدم، از 12 جنین 5 تا جنین سالم بودن که شد 2 تا پسر که ان ...

عزیزم ببخشید سوال میپرسم اول تعیین جنسیت شدن بعد فریز یا موقع انتقال تعیبن جنسیت شدن ؟؟

و اینکه چندماه فریز موندن؟؟

انشاالله بارداری خوبی داشته باشین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم چه ازمایشی دوباره دادین میدونین ؟ من فقط سونو هام رو دادم و سل. فری که همه چیز نرمال بود ولی ه ...

همون سونو ان تی و آزمایش همراهش را دید و قطع کرد، البته من آزمایش‌های چک آپ اول بارداری هم نشون دکتر دادم، اما نمیدونم تاثیر داشته تو قطع دارو و آمپول یا نه

عزیزم ببخشید سوال میپرسم اول تعیین جنسیت شدن بعد فریز یا موقع انتقال تعیبن جنسیت شدن ؟؟ و اینکه چند ...

جنین‌های دو روزه فریز کردن و بعد از تقریبا 8 ماه، روز انتقال جنین‌های تشکیل شده با چه جنسیتی را برام توضیح دادن، که دوتا جنین تعیین جنسیت شده را انتقال دادم و 3 تای دیگه را برام فریز کردن

عزیزم شما کی انتقال میدین اطلاع دارین از کار بیمارستان؟ چون منم انتقالم بیمارستان بهمنه بادکتر قوامی ...

فعلا که شروع نکردن احتمالا اگه شروع کنن بيفته خرداد برم با دکتر عابدي انتقال دارم

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی؟ پسر گفت خوبه؟ من قبلا این تاپیک زیاد میومدم، پسر آرومه؟ شبا میخوابه؟ 

سلام عزیزم خدا  رو شکر چند وقته کولیکش بهتره، البته الان سه ماهه داره میشه و فکر کنم اون تایم کولیک سپری شده

خودت خوبی‌ گلم؟