2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
آخه بدبختی منم ذخیرم پایینه عزیزم،قرار بود اسفند ماه بیایم تهران برای جواب آزمایشات و یه سری آزمایش ...

فدات بشم عزیزم.بابت دعای قشنگت.. زنگ بزن تا بگی ذخیره تخمدان کمه و شماره پرونده بده بگو میخوام ویزیت بشم مطب بهت نوبت و میده .. انشاالله که خیر عزیزم زود و خیلی راحت نتیجه بگیری 

هزینه دارو و سونو پانچر و بعدم فریز و سه ماه بعد انتقال حدود 8 تومنی در میاد 

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزم.بابت دعای قشنگت.. زنگ بزن تا بگی ذخیره تخمدان کمه و شماره پرونده بده بگو میخوام ویزیت ...

ممنونم عزیزم،هر چی خدا بخواد ،فعلا که فکر نمیکنم شرایط تهران اصلا مساعد باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم،هر چی خدا بخواد ،فعلا که فکر نمیکنم شرایط تهران اصلا مساعد باشه

اونجا هم چون.مرکز درمانی یکم محتاط کار میکنند من قبل شروع کارم ازمایش کرونا دادم بعدش شروع کردن 

سلام دوستای گلم. من یک سال و نیم پیش باردار شدم اما برام نموند. بعد از اون مدام وسطای سیکل گاه و بی ...

سلام عزیزم خوبی..منم پلی کیستیک بودم امااین مدل دردا رو نداشتم..از لحاظ اندومتریوز بررسی شدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت عزیزم 😍 😍 😍  گلم ظروف گرانيت، چون، آهنی، اینا عالی هستن،  برای غذا خوردن هم ظر ...

مرسی زینبی جون عاااالی بود اطلاعاتت ممنون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وای برعکس پسر من اصلا اب دوس نداره. ولی روزی چندبار باقطره چکون میریزم دهنش میگم بدنش نیاز داره دیگه ...

آره راس میگی مزه نمیفهمن بچه ها😂😂آخی گناه دارن.عیب نداره آب زیاد نمیخوره با همون شیر جبران میکنن.دو سه قاشق چای خوری در روز بدی کافیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم خوبی..منم پلی کیستیک بودم امااین مدل دردا رو نداشتم..از لحاظ اندومتریوز بررسی شدی؟

ممنون از اینکه جواب دادی عزیزم. والا فقط هیستروسکوپی شدم. اما لاپارا نه. با اینکه خودم بهشون گفتم که طبق سونویی که دکتر ناصری برام انجام داد حدود چهارسال پیش گفت تحرک تخمدان سمت چپم کمه و من خودم فکر می کنم شاید شاید اندمتریوزی وجود داشته باشه که تخمدان چوم رو به ساختارهای اطراف فیکس کرده. خیلی اذیت میشم. درد روز اول پریودی کم بود الان این دردها هم اضافه شده دیگه از زندگی دارم خسته میشم.

بله عزیز...فقط یه مرحله اضافه میشه که جنین رو تو ازمایشگاهمخصوص تعین جنسیت میکنن وقیمتش تا سال قبل پ ...

منم برای تعیین جنسیت ۵تا جنین اول ۵تومن  بیشتر از۵تا باشاهدونه ای ۵۰۰ اضافه میشه 

ممنون از اینکه جواب دادی عزیزم. والا فقط هیستروسکوپی شدم. اما لاپارا نه. با اینکه خودم بهشون گفتم که ...

عزیزم.حالا بررسی بیشتری کن تا دلیلش رو بفهمی بالاخره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خواهش میکنم عزیزم 😍😍😍😍

سلام،،  من از هفته ششم تا دیروز که ده روز به غربالگری اولم مونده علایم تهوع زیاد مخصوصا موقع شب زیادتر میشد داشتم و همینطور اینکه خیلی سریع گرسنم میشد و ضعف میکردم طوری که صبحهایی که خونه بودم از گرسنگی بیدار میشدم و کلا خوابم خیلی کم و سبک شده بود ولی از دیشب یه سردرد شدید گرفتم بعدش یه خواب عمیق داشتم که ساعت ۱۲ ظهر همسرم بیدارم کرد پرسید چیزی صبح خوردم خودم تعجب کردم که دوازده ساعته هیچی نخوردم ولی اصلا گرسنه نبودم و ضعف نداشتم و از خواب بیدار نشده بودم و تا الان هم اصلا تهوع نداشتم فقط ترشح سفیدم زیاد شده در واقع از دیشب تا الان شدم مثل آدم قبل بارداری،،،  همسرم نگرانه میگه بریم سونوگرافی تا از سلامت جنین مطمئن بشیم ولی من میگم ده روز دیگه بریم غربالگری،،، 

شما میدونید تو این شرایط راهی وجود داره من از سلامت جنین مطمئن بشم؟ یعنی مطمئن بشم که الان که علایمم کامل رفته قلب جنینم هنوز میزنه؟؟؟؟