2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
پس بیخیال بشم این همه هزینه کنم و منفی بشه😞خیلی دوست دارم یه دوقلو دختر و پسر داشته باشم

انشاالله که خدا طبیعی بهت چیزی که میخوای رو بده.

تعیین جنسیت رو میشه انجام داد ولی اینکه ۱۰۰٪ دوقلو بشه، نیست. برای من ۳ تا انتقال دادن یکیش موند.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه های من بینی هاشونم خیلی وقت گرفته ، اسپری میزنم یه ساعت فقط خوبه. پیشنهادی ندارین؟

عزیزم یه قطره هست ک واسه نوزادامیدن بینیشون نرم شه اونوازداروخونه بگیروقتی  زدی بافین گیربگیرچیزای داخل بینیشو،زنداداشم همیشه اینکارومیکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دکتر مرمضی کلینیک مهزیار مراجعه میکردم،،مشکل همسرم هست خیلی خیلی ضعیفه،والا خودم مشکل خاصی ندارم ...

دکتر منم مرمضی...شوهرم خیلی ضعیفه.،تخمک کشی کردم ولی هنوز انتقال ندادم..تحمل انتقال منفی ندارم....شوهرتون ازمایش dfi هم داده؟

دکتر منم مرمضی...شوهرم خیلی ضعیفه.،تخمک کشی کردم ولی هنوز انتقال ندادم..تحمل انتقال منفی ندارم....شو ...

من تیرماه تخمک کشی کردم و اون موقع آزمایش دی اف ای نبود،شایدم بود به ما چیزی نگفتن..

همسرت عمل تسه رو انجام داد؟؟

چندتا جنین برات تشکیل شد؟؟

انشاالله که شما مثبتی،،،،وبه زودی خبرش میدی.

مهزیار پانکچر شدی؟؟هزینه اش چقدر شد؟؟

سلام گلم منهفته۲۵امم چند روزه احساس میکنم رحمم مثل سفت شدن جنین میشه اوایلش فکر میکردم بچه خودشو جم ...

سلام عزیزم اینا انقباضات براکستون هست برای تمرین رحم موقع زایمان و جای نگرانی نداره عزیزم

درد پریود و اینا هم جای نگرانی نداره 

دردهایی خطرناک هست که منظم باشه، این چیزی بود که دکترم میگفت و می‌گفت این جور مواقع دراز بکشم و کمر و شکمم رو گرم بگیرم اگر خوب شد مهم نیست 

اما باز هم محض احتیاط زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه تا ازش بپرسن

سلام دوستان

من هر وقت سوال واسم پیش میاد میام اینجا🤣

الانم یه ذره نگرانم گفتم از شما بپرسم

من دو روز پیش غربالگری اولو انجام دادم خدا رو شکر مشکلی نبود.طول سرویکسم ۳۶ بود از دکتر سونوگرافی پرسیدم چفتم پایین نیست که گفت نه خوشبختانه پایین نیست

ولی خودم که برگه سونوگرافی رو خوندم نوشته جفت در دیواره سمت راست رحم در وضعیت lowlying قرار دارد.

مگه معنیش این نیست که جفت پایینه؟؟پس چرا هیچی نگفت؟🤔

من تیرماه تخمک کشی کردم و اون موقع آزمایش دی اف ای نبود،شایدم بود به ما چیزی نگفتن.. همسرت عمل تسه ...

نه عمل نکرد...از 25تخمک13تاجنین تشکیل شد....بیمارستان اریا فعلا تا قبل از انتقال 7میلیون خرج کردیم....

من تیرماه تخمک کشی کردم و اون موقع آزمایش دی اف ای نبود،شایدم بود به ما چیزی نگفتن.. همسرت عمل تسه ...

ببخشید شما قبل وبعد از انتقال امپول میزدین؟چند بار قبل از انتقال باید بریم مطب؟

عزیزم یه قطره هست ک واسه نوزادامیدن بینیشون نرم شه اونوازداروخونه بگیروقتی  زدی بافین گیربگیرچی ...

ممنون.

آره دکتر داده بهم.اسپری اش رو.

موقتی خوبه.

بچه های من الان یک ماهی هست اینجورین.

میترسم بد باشه ایت

نقدر طول کشیده.

من خودمم دو ماهی همین مشکل رو داشتم.

دقیقا زمان زایمان هی اسپری میکردم ، تا بتونم نفس عمیق بکشم و نرمش کنم.

خیلی اذیت بودم تا خوب شد، میگم اینام اذیت نباشن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام.عزیزم.قربونت توخوبی پسرت چطوره... اره من دیگه همون5ماه ک شد شروع کردم براش دوهفته ای میشه

قربونت برم ما هم خوبیم عزیزم.منم همون موقه شرو کردم تا الان فقط بهش فرنی و حریره بادوم میدادم الان میخوام سوپ شرو کنم.وزن گیری پسرت بهتر شد؟شیرخشکشو عوض کردی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان من هر وقت سوال واسم پیش میاد میام اینجا🤣 الانم یه ذره نگرانم گفتم از شما بپرسم من دو ...

عزیزم خدا رو شکر ک همه چی خوب بوده جفتم برا همه اول یخورده پایینه کم کم میره بالا نگران نباش.من خودمم اول پایین بود خیلی زود رفت بالا.فقط استراحتتو بیشتر کن زیادم پیاده روی نکن فعلا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین