2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینام یکیش aیکیشab ۵تا دیگه دارم تعیین جنسیت نشدن

سلام عزيزم يه سوال داشتم در مورد تعيين جنسيت مثلا پسر

اينکه وقتي نمونه اسپرم رو ميگيرن اسپرم هاي y رو سوا ميکنن بعد با تخمک لقاح ميدن يا نه کلا نمونه اسپرم رو با تخمک لقاح ميدن بعد تعيين جنسيت ميکنن

خدایا شکرت
سلام عزيزم يه سوال داشتم در مورد تعيين جنسيت مثلا پسر اينکه وقتي نمونه اسپرم رو ميگيرن اسپرم هاي y ...

سلام نه بهد لقاح تعیین جنسیت می کنن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
واقعا منم موندم این دیگه چه مدل نسل بچه هست، اون از بارداری شدن و بعدش دوران بارداری، اینم از بعدش ...

زینب جان اینکه گفتی دکتر گفته دو ساعت زودتر شیر نده، منظورش شیر خشک بود؟

بچه های من زیاد سینه میخورن‌. اصلا نمیرسه ب دو ساعت.مثلا ۶۰ سی سی شیر خوردن، بعد پشت بندش فقط با سینه آروم میشن.یعنی نباید بدم بهشون؟

و اینکه گفته آروغ نگیریم، من نگیرم بالا میارن.

مگه بخوابن پای شیر خوردن.

شما بچتون شیر میخوره ، میخوابه ، بلندش نمیکنین آروغ بزنه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام به همگی

هر کس میتونه لطفن کمکم کنه

من بهمن ماه رفتم پیش دکتر طرازی برای دو ماه بهم داروی تقویت تخمک گذاری داد پودر اینوفیلیک و اووژن و کیوتن الان ده روزه داروهام تموم شده و دکتر طرازی هم تا ۲۰ اردیبهشت نمیاد بنظرتون این داروها رو  بگیرم بخورم تا دکترم بیاد یا نه کافیه اکثرشون رو گذاشتن ممنون از همتون

ممنون عزیزم که اینقدر همه چیز رو از زاویه مثبتش بهمون نشون میدی،،،،اره واقعا تصمیم گرفتم تو این دورا ...

فدات عزیزم، نظر لطفته 

گلم ادویه رو هم حذف کن فعلا از غذاهات واسه یه مدت 

به دکترت هم بگو آزمایش آنزیم های کبدی اگر لازمه برات بنویسه

زینب جان اینکه گفتی دکتر گفته دو ساعت زودتر شیر نده، منظورش شیر خشک بود؟ بچه های من زیاد سینه میخور ...

گلم برای ماه اول گفته هر موقع نوزاد خواست بهش شیر بده 

از ماه اول کم کم تایم رو به 2 ساعت باید رسوند

و بعد از یه مدت بیشتر حتی 4 ساعت با این روش کولیک نوزاد خیلی کم میشه و از بین میره، حتی ریفلاکس هم کم میشه

اما دکترنگفته اصلا آروغ نگیریم، گفته بود همیشه لازم نیست، الان عکس از مطالبی که گفته میذارم

برای شیر دهی ترکیبی هم اول سینه خودت رو بده و بعد شیر خشک، برعکس عمل کنی شیر خودت کم میشه چون نیاز اصلی نوزاد با شیر خشک برطرف شده

من دقیقا اینا رو اجرا کردم و تند تند به پسرم شیر ندادم، اولین نکته رفع کولیک بود، و حالا منتظرم ریفلاکس کمتر بشه 

برای کولیک یه نکته دیگه هم گفت، اینکه هر روز پدیلاکت بدم و موقع دل‌درد سگاگریپ، این مدل دارو دادن هم خیلی عالی بود، چون قبلا نمیدونستم و سگاگریپ رد تو شرایط عادی میدادم

یه نکته دیگه اینکه سگاگریپ عملکرد ضد ریفلاکس داره

خیلی برام جالب بود اون همه نگران بچه بودیم و کلی گفتیم این شیر نمیخوره و بال بال میزنه ولی با توجه به معاینه پسرم دارو نداد واسه ریفلاکس، و فقط تاکید کرد همون کارهای توصیه شده رو ادامه بدم و بچه رو روی سطح شیب‌دار بخوابونم 

در صورتی که قبلا به خاطر ریفلاکس تند تند شیر میدادم و آروغ میگرفتم و نتیجه بالا آوردن مکرر با حجم زیاد بود که داشت بدتر میشد

الان نمیگم خوب شده ولی خیلی بهتره 

زینب جان اینکه گفتی دکتر گفته دو ساعت زودتر شیر نده، منظورش شیر خشک بود؟ بچه های من زیاد سینه میخور ...

گلم ببخشید پست قبلیم خیلی نکته مد نظرم بود، طولانی شد، جواب دو تا سوالت یادم رفت

منظورش تمام شیر خوردن ها بوده چه شیر خشک چه شیر مادر

این هم که پشت بند سینه شیر بدی یا بلعکس چون بلافاصله هست يک وعده حساب میشه

سلام به همگی هر کس میتونه لطفن کمکم کنه من بهمن ماه رفتم پیش دکتر طرازی برای دو ماه بهم داروی تقوی ...

سلام عزیزم، تو مطب ایشون کسی نیست جواب بده 

فکر کنم باید بگیری ادامه بدی، خصوصا اینوفولیک مهم هست 

سلام عزیزم، تو مطب ایشون کسی نیست جواب بده  فکر کنم باید بگیری ادامه بدی، خصوصا اینوفولیک مهم ...

سلام آجی خوبی گلم 🌹عزیزم میگم من لاغرم روزه هم میگیرم واسه قبل از آی وی اف مشکل به وجود نمیاد؟

سلام آجی خوبی گلم 🌹عزیزم میگم من لاغرم روزه هم میگیرم واسه قبل از آی وی اف مشکل به وجود نمیاد؟

سلام عزیزم چرا مشکلی پیش بیاد، کسی که سالم هست روزه براش عالیه

منم پارسال روزه گرفتم قبل از انتقال و فقط وقتی تعداد قرص های استرادیولم شد 4 تا دکترم اجازه نداد که مصادف شد با سه روز آخر ماه رمضون و بقیه رو گرفتم، تاثیرش هم اصلا بد نبود

سلام عزيزم يه سوال داشتم در مورد تعيين جنسيت مثلا پسر اينکه وقتي نمونه اسپرم رو ميگيرن اسپرم هاي y ...

عزیزم بعد از لقاح فقط امکان تعیین جنسیت هست

قبلش هنوز در کل دنیا روشی وجود نداره که بتونن کاملا اسپرم های y رو از x جدا کنن

سلام مصرف آسپرین برای جنین ضرر داره؟؟ امروز رفتم اکوی قلب گفت یه سوراخ هست،  چون آسپرین مصرف ...

سلام. آسپرین ۸۰ بی ضرر هست. آسپرین ۱۰۰ مضر هست.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷