2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
الهی عزیزم 😢 😢 😢  خدا رو شکر بهتره  واقعا موندم چرا این بچه ها این جورین مامانم میگه ...

واقعا ازار دهنده هست گلم دخترم منم چند دقیقه میگیره ول میکنه مجبور میشم با دستگاه میکشم میدم بهش تا گشنه نمونه چاره ای نیست 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه دارویی به شما دادن؟  ماده داروییش چیه؟

گلم عکسشو برات میذارم خیلی زود تاثیرشو نشون داد 

سلام دوستان نینی من دقیق ۴۰ هفته اش به دنیا اومد😁 ان شالله قسمت همه منتظرا همه مامان جدیدا به خ ...

ایییییی جانمممم عزیزدلممممم چقدر خوشحال شدم خدایاشکرت 🙏🏻❤️😍😘 تبریک میگم از صمیم قلبم بهت ان شالله نصیب دوستان منتظرم 🙏🏻❤️

ماماناي گل من چند شب كمردرد و پا درد و دل دردهاي پريودي مياد سراغم خيلي ميترسم چيكار كنم به نظرتون ع ...

گلم این تحربه من هست حالا بچه ها کمک میکن 

منم مثل شما کمر درد و درداهای پریودی داشتم حتی گرفتگی چندبار بیمارستان رفتم بهم گفتن اب کم میخوری دلیلش همینه چون رحم درحال بزرگ شدنه بدن بیشتر اب نیاز داره پا دردم که چندماه بودم اخر منیزیم دادن تاثیر انچنانی نداشت بعد از ازمایش خوش فهمیدن کم خون هستم قرص اهن دادن خوب شدم امیدوارم بهتر بشی گلم ! 

سلام بچه ها من هفته 26" آزمایش داده بودم دکتر گفت یکم عفونت داری درحالیکه من هیچ علامتی از عفونت ندا ...

گلم مگه چقدر اب میخوری ؟؟ 

منم بیشتر عفونت داشنم روزی ۲نیم لیتر ۳ لیتر اب گفته بودن بخورم اجبار کرده بودن 

سلام دوستان نینی من دقیق ۴۰ هفته اش به دنیا اومد😁 ان شالله قسمت همه منتظرا همه مامان جدیدا به خ ...

عزیزم.قدمش مبارکه گل دخترت❤😍 خداروشکر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام عزیزم مبااارک باشه 

خیلی وقته به اینجا سر نمیزدم تا اومدم خبر خوش شمارو شنیدم 😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
موقع ادرار کردن سوزش داری یا همینجوری؟ من همینجوری یهو یه سوزشی احساس میکنم که میگیره و ول‌ میکنه. ...

نه عزیزم بعضی وقتها موقع ادرار اونم سوزش خیلی کم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
گلم مگه چقدر اب میخوری ؟؟  منم بیشتر عفونت داشنم روزی ۲نیم لیتر ۳ لیتر اب گفته بودن بخورم اجبا ...

عزیزم روزی 7یا 8 لیوان میخورم میگم نکنه آب بچه زیاد بشه متوجه نشم خطر داشته باشه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

ای جون دلم😍😍😍انشالله زیر سایه  شما و باباش  بزرگ شه😘

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
پریود دوم بعد هایپری ممکنه عقب بیآفته من همیشه سر تاریخ پریود میشدم؟ رویان باز شده؟

بله واسه همه با تاخیره معمولا چه هایپر بشی چه نشی

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕