2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
چرا بخور من عارفی  روزی ۳ تادوفاستون داد  خوردم  نابود شدم  ضخامتت  سر همون ...

یعنی بخاطر مصرف دوفاستون ضخامتت رفت بالا وای دوست ندارم دیگه این داروهارو بخورم یعنی هیچ روشی نیست دیگه دارو نخوریم البته شنیدم روش آی وی ام هست ولی درصد نتیجه گیریش پایینه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یعنی بخاطر مصرف دوفاستون ضخامتت رفت بالا وای ددست ندارم دیگه این داروهارو بخورم یعنی هیچ روشی نیست د ...

روش چی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنداداشم همونجامیرفت منم نمیخواستم درجریان مشکلم باشه،بعدمن تخمک اهدایی بایدبگیرم،کنسرداشتم شیمی درم ...

عزیرمم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
زنداداشم همونجامیرفت منم نمیخواستم درجریان مشکلم باشه،بعدمن تخمک اهدایی بایدبگیرم،کنسرداشتم شیمی درم ...

ظهیری هم خیلی خوبه مثل صدری

یعنی بخاطر مصرف دوفاستون ضخامتت رفت بالا وای دوست ندارم دیگه این داروهارو بخورم یعنی هیچ روشی نیست د ...

پی ارپیم توضخامت تاثیرداره فک کنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

صدری که دکتر مردان  شوهرتو بفرست بره  فوقش زنداداشتم بفهمه  دکتر خوب مهمتر  

بالا میبره؟

منم ذخیرم کمه   احتمالا باید اهدای بگیرم    دکارا  عادت دارن الکی ادم سر بدونن

ظهیری هم خیلی خوبه مثل صدری

اره خیلیاتعریفشومیکنن میگن دستس سبکه امامن دیگه۶بارانتقال جنین انجام دادم نگرف،نمیدونم چراشانس نداشتم،امادرکل ب مریض اونقداهمیت نمیده تندتندوزیت میکنه میره،داروی مکملی نمیده ب ادم،ضخامتم ب۷میرسیدانتقال میداددرصورتی ک دکتررزاقی تهران اومدم گف حداقل باید۸میشدک انتقال بدن

اره خیلیاتعریفشومیکنن میگن دستس سبکه امامن دیگه۶بارانتقال جنین انجام دادم نگرف،نمیدونم چراشانس نداشت ...

از همه مهمتر شوهره باید اسپرمش نرمال باشه عزیزم باید شوهرت دی اف آی بیاره پایین باید مکمل بخوره حالا هر مکملی 

صدری که دکتر مردان  شوهرتو بفرست بره  فوقش زنداداشتم بفهمه  دکتر خوب مهمتر   ...

نه عزیزم صدری تهران نیست صدری رشته،سعیده صدری دکترزنانه