2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
@زینبی_بابا     ‍  عزیزم شما تا سزارین شیاف پروژسترون رو مصرف میکردین? من ۳۵ هفته ...

يدي جون منم همين سوال رو دارم

شنيدم آمپول پروژسترون براي جنين پسر خوب نيس اما شياف مشكلي نداره نميدونم فرق اين دوتا چيه

من تا ٤ ماه كامل روزي دوتا آمپول ميزدم الانم كه هرشب شياف

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دکتر نصر  به مشکلات ایمنی و انعقادی  و دی اف ای مرد اهمیت نمیده  ..مشکلت چیه

واقعا چرا خودم تنبلی تخمدان دارم وبخاطر بارداری خارج رحم یه لولم بستست شوهرم واریکوسل داره دوطرفه واینکه قبلا دی اف آیش بالا بود دکتر قبلیم بهش مکمل داد آورد پایین پارسال که آذر ماه میکروانجکشن کردم سه تا جنین بلاست برام موند فقط که برام انتقال دادن ومتاسفانه منفی شدم حالا می خوام برم تهران پیش دکتر نصر.

حالا چرا به موضوع به این مهمی اهمیت نمیده شما پسششون ویزیت شدی؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا خودم تنبلی تخمدان دارم وبخاطر بارداری خارج رحم یه لولم بستست شوهرم واریکوسل داره دوطرفه وا ...

نمیدونم   ولی  اگه بخای   میتونی بری دکتر مردان  خلاصه هر دکتری بری  باید شوهرتم تحت نظر باشه  پیش یه دکتر دیگه  .هروقت  ۱۵ اینا شد میکرو کن  .بعدم اینکه دی اف ای   واسه همیشه خوب نمیشه  حتما قبل از شروع سیکلت اونم  از مایش بده  .. جه عجب  دکترای شمال به دی اف ای معتقدن  والا تهران  ما تا ۷ سال نفهمیدیم  .بعدم اینکه  بیمه تکمیلی اگه داری  ازمایشات  ایمنی و انعقادی  خودتم بده  دکترای ایمونولوژی   کامل مینویسن   باز اگه  سوال داشتی  برو تایپیک از سقط مکرر پیگیری تادرمان ..    نصر  دکتر  عالیه   من خووم میخام  هیسترو رو پیش اون کنم   بعد برم  یه دکتر دیگه  واسه میکرو

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اینجا کسی مرکز ناباروری مام رفته ویزیت شده؟

دوستم  میکرو کرده  اونجا  یکیشم هیسترو 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نمیدونم   ولی  اگه بخای   میتونی بری دکتر مردان  خلاصه هر دکتری بری  باید ش ...

اتفاقا ما هم بعد 6 سال این دکتر جدیدمون تو آزمایشگاهش که ازشوهرم آزمایش گرفتن فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره در صورتیکه مادرزادی داشت ولی هیچ آزمایشگاهی نشون نمیداد همیشه آزمایش اسپرمش نرمال بود تا اومدیم پیش این دکترم حالا گفتیم دکترای تهران شاید بهترن بیاییم اونجا چرا پیش خودش میکرو نمی کنی دلم می خواد ایندفعه واقعا به دکتر خوب باشه بریم پیشش خسته شدم 8 ساله این دکتر اون دکتر دلم می خواد یجا بریم جواب بگیریم البته اول و آخرش باید خدا بخواد

اتفاقا ما هم بعد 6 سال این دکتر جدیدمون تو آزمایشگاهش که ازشوهرم آزمایش گرفتن فهمیدیم شوهرم واریکوسل ...

عزیزمم  میفهمم  چی میگی  اخه چطور  نفهمیدن  سونو نداده بود  

نمیدونم   ولی  اگه بخای   میتونی بری دکتر مردان  خلاصه هر دکتری بری  باید ش ...

اینم بگم همون روزی که پیش نصر نوبت گرفتم تو همون مرکز پیش دگتر ارولوژ هم جدا نوبت گرفتیم 

اخه چجوری میشه ازمایش خوب باشه ولی واریس باشه عجیبه  

عزیزمم  میفهمم  چی میگی  اخه چطور  نفهمیدن  سونو نداده بود  

نه چون آزمایشش نرمال بود می گفتن خوبه شک نمی کردن فقط به من دارو میدادن که نتیجه هم نمیداد البته دوستای شوهرم با واریکوسل بچه دارن نمی دونم ما چرا هرکاری می کنیم نمیشه

اینم بگم همون روزی که پیش نصر نوبت گرفتم تو همون مرکز پیش دگتر ارولوژ هم جدا نوبت گرفتیم 

افرین  کار خوبی کردی  کی بهت وقت دادن  ..دوستم   مشکلی ندارن   نمیشن  معلوم نیست چیه  ولی نصر  و  خیلی  تعریف میکنن  قبلا گاندی بود  ..بهار جان   اول که خدا   بعد از نصر بپرس   بگو  میتونم  تو بهمن   میکرو  کنم   یعنی  دکترش  اون  باشه  ولی تشکیل جنین و اینا تو بهمن  .بیمارستان بهمن و  مهر  بهترین  جنین شناسارو داره   که خیلی   مهمه  تو میکرو  

اخه چجوری میشه ازمایش خوب باشه ولی واریس باشه عجیبه  

آره ولی تو اون کیلینیک آزمایششو دیدیم تعجب کردیم شک کردیم شاید می خوان الکی نارو تو خرج بندازن که رفتیم بیرون میش یه ارولوژ دیگه همینطوری آزمایش دید واسه شوهرم سونوگرافی داد که فهمیدیم واریکوسل داره و تشخیصشون درسته

نه چون آزمایشش نرمال بود می گفتن خوبه شک نمی کردن فقط به من دارو میدادن که نتیجه هم نمیداد البته دوس ...

باردلری طبیعی اصلا نداشتی  اخرین بارداریت کی بود

آره ولی تو اون کیلینیک آزمایششو دیدیم تعجب کردیم شک کردیم شاید می خوان الکی نارو تو خرج بندازن که رف ...

پس  ازمایش  جدیدیش تو مرکز ناباروری بوده   که نشون داده  ولی  قبلن  تو ازمایشگاهای معمولی؟