2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی قدم نورسیده مبارک انشاللله در صحت و سلامتی کامل بزدگ شه دخملی😘😘😘😘 درد بخیه تا۱۰ ...

ممنونم فدای تو بشم ،😍😍

متاسفانه حس میکنم داره گوشت اضافه میاره امروز هشت روزه زایمان کردم و هنو ورم و کبودی هم داره ،ایا راهکاری داره جلوی گوشت اضافه گرفته و درمان بشه خیلی خیلی ناراحتم حس میکردم اون قسمت بخیم بازشده اما فهمیدم اون گوشت اضافس متاسفانه 😢

هفته 9  یعنی الان تاثیر گذاشته

ن عزیزم هنوز خیلی زوده خوبه زود اقدام کردی انشالله کنترل میشه و مشکلی نیس منم تو بارداری تیروئیدم بالا بود با دارو کنترل شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم فدای تو بشم ،😍😍 متاسفانه حس میکنم داره گوشت اضافه میاره امروز هشت روزه زایمان کردم و هنو و ...

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم قدم نورسیده مبارک باشه انشالله همیشه سلامت باشین.اگه عملت خوب باشه اصلا درد و ورم نداره برا من ک جای بخیه هام حتی همون روز اولم درد نداشت فقط درد جمع شدن رحم رو داشتم و کبودی و ورم هم نداشت بخیه ها

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان ،، کمککک ،اگه به لک بینی بیفتیم باید آسپرین و آنوکسا قطع کنیم یا فقط آسپرین قطع کنیم ؟؟؟ ...

تا اونجایی که من شنیدم دکترم بهم سپرد گفت به هیچ وجه انوکسا رو قطع نکنین چون تغذیه جنینه ولی اسپرینو قطع کنی فعلا موردی نداره در ضمن نگران نباش من سر بارداری پسرم که میکرو بودم جوری خونریزی کردم که فک کردم پریود شدم کل لباسم وشلوارم کثیف شد و مجبور به استفاده از نوار شدم استرس نگیر چون تو اینجور بارداریا طبیعیه باز دوستان بهتر میتونن راهنماییت کنن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم عددش بد نیست و برای ivf خوبه گلم البته هنوز جا داره تلاش کنین پایین تر بیاد ولی جای نگرانی نی ...

ممنون عزیزم از جوابت،  راستش من دیگه قصد انجام ای وی اف ندارم هشت تا هم جنین دارم داریم تلاش میکنیم واسه طبیعی اگه نشد بریم واسه انتقال .... دکتر صاحب کشاف به شوهرم سینال اف و تقویتی داده گفته ممکنه توی این چندماه نتیجه بگیرید، سرعت اسپرم ضعیف،  حالا نمیدونم سینال اف واسه آقایون تاثیر گذاره؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بعد از هماتوم ب شما آسپرین داد؟ یا از اول داشتین؟ چ جالب ، دکتر من ، برای رقع هماتوم ، آسپرینم رو ۱ ...

بعد از اینکه فهمیدم هماتوم دارم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
هرکاری میکنم نمیتونم عکس جواب آزمایش رو بفرستم... دوستان کسی میدونه dfi 22% یعنی چی؟؟ @زینبی_بابا ...

برای آی وی اف خوبه ..انشالله نتیجه میگیری  سعی کن پایینتر بیاد تا کیفیت اسپرمها بالاتر بره واسه همسرم  ۲۹ بود بعد از سه ماه با دارو شد ۱۹با همون میکرو کردیم البته تا انجام میکرو ویتامین ای و سی میخورد و یخ میذاشت رو بیضه ها

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خب الان چیکار کنم گوشت اضافه نیاره واقعا ناراحتم 😢😢😢😢

نمیدونم عزیزم فک نکنم بشه جلوشورفت.شاید بخیه رو بد زده