2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
منم امروز رفتم دکتر گفت تا هفته 28 باید انوکسارو بزنیولی گفت پروژسترون میتونی قطع کنی

شما چند هفته تونه؟؟  از ازم ازما ازمای ازمایش ازمایش دادید که براتون انوکسا تجویز کردن؟ آسپرین هم استفاده میکنید؟

جانبی فکر کنم خوبه مال من قدامی هست زیاد چیزهای جالبی درموردش ننوشته شما اطلاعاتی دارید؟

نه عزیزم. کلاً سعی میکنم خیلی توی‌ نت دنبال چیزی نگردم، استرس میده بهم فقط...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من دکتر گفت تا ماه پنجم باید ادامه بدی البته دکتر مطب بود هنوز مرکزم باز نشده ببینم چی میگن،

دیگه توکل بر خدا ، ان شاالله خیر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچههاکسی میدونه tsh 18 پرکاره یا کم کار

کم کاره عزیزم.خیلی بالاس مطمئنی 18؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
جانبی فکر کنم خوبه مال من قدامی هست زیاد چیزهای جالبی درموردش ننوشته شما اطلاعاتی دارید؟

عزیزم اصلا بد نیس قدامی؛برا خیلیا قدامیه.فقط حرکات نی نی رو دیرتر حس میکنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم خوبی ؟ یه سوال ذهنمو درگیر کرده ، من دو قلو داشتم ، رویان بهم گفته بودن بعد از مثبت شدن آ ...

سلام عزیزم.راستش نمیدونم.

ولی من دیدم اونایی هم ک مشکل ایمنی انعقادی ندارن و از هم ندادن ، ولی چون دوقلو هستن استفاده میکنن.

من خودم هماتوم داشتم ، گاهی ک استراحت نمیکردم لک جزیی میدیدم.

ولی دکتر فقط آسپرینم رو قطع کرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
شما چند هفته تونه؟؟  از ازم ازما ازمای ازمایش ازمایش دادید که براتون انوکسا تجویز کردن؟ آسپرین ...

من هفته 9 هستم نه ازمایشی نگرفته فقط گفت از زایمان زودرس جلوگیری میکنه 

سونو هم براتون انجام دادن تو مطب؟ 

اره گفت ظاهرا همچیزش خوبه ولی درمورد جفت ازش پرسیدم گفت فعلا مشخص نیست پس چرا مال بقیه مشخص شده. ا

اون از تیرویید. اینم از جفتش. دارم از نگرانی میمیرم چیکارکنم