2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستای خوبم این جواب سونوگرافی منه به نظرتون هماتومم خیلی بزرگه  ممنونم  اگه کسی اطلا ...

ببخشید عزیزم شما که هماتوم دارید لکه بینی داشتید؟؟  اخه جواب سونو من همش به انگلیسی هست و هنوز نتونستم به یه دکتر نشون بدم میخوام بدونم علائمی داشتید که هماتوم دارید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گل امیدوارم همه امسال مثبت بشیم 💝😘

زینب جون نیستش؟!!درگیر بچه داری شدن 😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم منظورتون منم یه یه شاینای دیگه🤔❤

منظورم شمایی

ببخشید اشتباهی نوشتم ۲۵

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم نه زیاد بزرگ نیست ایشالا سونو بعدی بری جذب شده 

انشالله ممنونم عزیزم❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ببخشید عزیزم شما که هماتوم دارید لکه بینی داشتید؟؟  اخه جواب سونو من همش به انگلیسی هست و هنوز ...

نه عزیزم هیچ علایمی نداشتم لکه بینی هم نداشتم فقط بعضی وقتا درد خفیف شکم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منظورم شمایی ببخشید اشتباهی نوشتم ۲۵

خواهش میکنم عزیزم مشکل اصلی ما همسرم بود قبل انتقال هم خودم خرما و یه کم گرمیجات و دمنوشهای گرم و حدود ۱۵ روز قبل انتقال قرص اوابوست  میخوردم نمیدونم تاثیر گذار بودن یانه وحدود پنج ماه روزانه نزدیک یکساعت پیاده روی میکردم حتی تو خونه ...همسرم هم ویتامین ایی وسی وپنتوکسی فیلین و ولمن مصرف میکرد موقع پانکچر هم بزرگترین تخمکم سایزش ۱۶ بودو با خواست خدا دوتا جنین دو روزه انتقال دادم که یکیش گرفت و امیدوارم تا آخرش به خیر و سلامت برا همه مون سپری بشه این دوران 

هر سوال دیگه ای هم داشتی بپرس عزیزم ❤❤

دستت دردنکنه مهربان 🙏♥️..نه والاوزنم زیادنیست ..آره کم کاری تیرویید دارم که قرص مصرف میکنم یه کم قن ...

همسرم  قرص ویتامین ای صبح ها یک عدد میخورد و قرص ویتامین سی شبها یک عدد اگه خدایی نکرده خیلی ضعیفه ولمن و پنتوکسی فیلین و خنک نگه داشتن بیضه ها هم خیلی خوبه ..خودتم اگه بتونی اوابوست گیر بیاری و پودر اینفولیک اسید خیلی خوبه ... روزی نیم پیاده روی کن هرچند وزنت بالا نباشه باعث عملکرد بهتر تخمدان میشه و سردیجات هم کمتر بخور و هر وقتم  غذای سرد مصرف کردی دو سه تا خرما بعدش مصرف کن ❤❤❤

دستت دردنکنه عزیزم لطف کردی😘😘

خواهش میکنم عزیزم انشالله که از جاییکه انتظارشو نداری دامنت سبز شه و یه نی نی سالم بیاد تو دلت 🤲🤲❤❤

خانم منم آی وی اف منفی داشتم حالاکه فکرشومیکنم احتمالا بدنم سرده وجنین رونمیپذیره نظرشماچیه؟

عزيزم منم بدنم خيلي سرده و متاسفانه اصلا علاقه به خوردن گرميجات ندارم شايدم دليل اصلي اينهمه انتقال منفي طبع سردمه

كسي تجربه شو داره كه بخاطره طبع سرد انتقالاش منفي بشه ؟

سلام دوستای گل امیدوارم همه امسال مثبت بشیم 💝😘 زینب جون نیستش؟!!درگیر بچه داری شدن 😍😍

سلام عزیزم انشاالله سال ۹۹ همگی مامان بشیم 

بله زینب جون سرگرم گل پسرشه 🥰🥰 هر وقت بتونه میاد پیشمون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷