2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مشکلتون چیه عزیزم

حالامیگم  تواین دوران کرونا که نمیشه رفت آی وی اف فرتیل ایدزنانه رواستفاده کنم که بابدن قویتری برم مراحل آی وی اف روبگذرونم ..البته فکرنمیکنم پیداکنم براحتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوووب عزیزم خدا نگهشون داره برات. هزینه پی آر پی چقدر شد گلم؟ هرکی بخواد این پی آر پی رو براش انج ...

مرسی. ۳ تا برام انتقال داده بودن یکی مونده... 🥰

هزینه پی‌ار‌پی ۶۰۰ بود، مهر ماه.

دکترتون باید قبول کنه. جنین شناس به من در موردش گفت بعد از بار سوم که منفی شدم، من به دکترم گفتم اونم قبول کرد که انجام بده برام. 

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مرسی. ۳ تا برام انتقال داده بودن یکی مونده... 🥰 هزینه پی‌ار‌پی ۶۰۰ بود، مهر ماه. دکترتون باید قبو ...

ببخشید میتونم بپرسم کدوم بیمارستان وکدوم دکتربودید چون منم آی وی اف منفی داشتم اگه بگم پی آرپی شایدقبول کنن🙏

سلام دوستای خوبم این جواب سونوگرافی منه به نظرتون هماتومم خیلی بزرگه  ممنونم  اگه کسی اطلاعی داره جواب بده 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
حالامیگم  تواین دوران کرونا که نمیشه رفت آی وی اف فرتیل ایدزنانه رواستفاده کنم که بابدن قویتری ...

اتفاقا الان داشتن کلینیک نی نی سایت نگاه میکردم تو یکی از سوالات کارشناس جواب گفته بود که فرتیل اید استفاده کنید ، اگه تهرانید به سایت داروخانه دکتر حاجی نژآد سربزنید ببینید داره اگه داشته باشه ارسالشون رایگانه ،، به همسرتونم حتماً حتماً ویتامین ای و سی بدید بخوره ،،، دکترتون کیه تو رویان ؟؟؟ دکتر من موقع ای یو ای و میکرو منفی هیچی برای من تجویز نکرد ولی آخرین دفعه شانسی با یه دکتر دیگه ویزیت شدم برام اوابوست نوشت ،، دکتر مردان هم برای همسرم هیچی تجویز نکرد گفت خوبه ولی خودم از تجربه بقیه و سرچ تو اینترنت به همسرم ای و سی دادم خورد البته به سختی و کلی ناز کردن میخورد ،اگه وزن بالا دارید حتماً کم کنید ، اگه کم کاری تروئید دارید حتماً پیگیری کنید و دارو استفاده کنید ،،،، ان شالله اگه کرونا حل شدش  و سیکل ای وی اف رو شروع کردید برای داروهای تحریک تخمک گذاری بگید گونال اف براتون تجویز کنن البته بسیار کمیابه ولی خب باید مرتب داروخانه های مهمه سربزنید تا پیدا کنید ،، حتماً از الان عادت کنید آب زیاد بخورید و سردیجات هم کم بخورید ،،،، نگران سنتونم نباشید اگه مشکلی بود خود مراکز ناباروری پذیرش نمیکردن ،،،، ان شالله که به زودی زود نتیجه میگیرید عزیزم

@شاینا25   سلام عزیزم خوبی؟چند تا سوال داشتم ازت.شما کدوم مرکز انتقال دادید و بار چندمتون بود ...

سلام عزیزم منظورتون منم یه یه شاینای دیگه🤔❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اتفاقا الان داشتن کلینیک نی نی سایت نگاه میکردم تو یکی از سوالات کارشناس جواب گفته بود که فرتیل اید ...

دستت دردنکنه مهربان 🙏♥️..نه والاوزنم زیادنیست ..آره کم کاری تیرویید دارم که قرص مصرف میکنم یه کم قندهم دارم که متفورمین مصرف میکنم..باشه چشم توصیه هاتورعایت میکنم فقط ویتامین سی روچطوربدم همسرم روزی یکی؟ ازین قرص جوشانها یاقرصهای عادی ؟؟فکر میکنم اشرف معینی بودوقتی رفتم البته رویان دکترمشخصی بنظرم نداره خیلی شلوغه میخابرم جای دیگه ایندفعه ولی نمیدونم کجا ..البته یکی ازخانمهای نینی سایت لطف کردن دکترسهیلا عارفی روبهم معرفی کردن ...بعدیه چیزدیگه من بدنم بیش ازحدسرده وهمیشه سردمه طب سنتی بهم گفت اگه میخاباردارشی چیزسرداصلا نخور ..حالانمیدونم چکارکنم 

ببخشید میتونم بپرسم کدوم بیمارستان وکدوم دکتربودید چون منم آی وی اف منفی داشتم اگه بگم پی آرپی شایدق ...

دکتر فاطمه بختیاری

کلینیک نیکان

شما چند بار انتقال جنین منفی داشتین؟

یه آی یوآی داشتم ویه آی وی اف ...این کلینیک تهرانه درسته؟ ازدکترش راضی هستیدببخشیدهزینش چقدشد؟

بله، تهران

من خیلی راضی هستم ازش.

یکبار تخمک کشی با ۲ بار انتقال جنین و همه داروها و ویزیتها و .... شد ۱۸

سلام بچه ام خوبین؟ترک انا زینبی بابا و همه بچه ها الهی حالتون همیشه خوب باشه و سلامت باشید و دلتون شاد

بچه ها بعد از زایمان پاپ اسمیر دادم عکسشو بفرستم میشه بگید چطوره؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستای خوبم این جواب سونوگرافی منه به نظرتون هماتومم خیلی بزرگه  ممنونم  اگه کسی اطلا ...

سلام عزیزم نه زیاد بزرگ نیست ایشالا سونو بعدی بری جذب شده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دستت دردنکنه مهربان 🙏♥️..نه والاوزنم زیادنیست ..آره کم کاری تیرویید دارم که قرص مصرف میکنم یه کم قن ...

تا دز هزار میتونید ویتامین سی استفاده کنید، من بعضی از روزها به همسرم قرص جوشان میدادم که خیلی خوب بود وقتی هم که نداشتم قرص ۲۵۰ جویدنی روزی یک عدد میدادم، ویتامین ای هم ۴۰۰ بود که اکثر دکترا میگن هفته ای سه تا ولی من هر روز یکی بهش میدادم.  ،،،،  بله رویان که گروهی کار میکنن منم دکتری که اسمش رو پروندم بود چندبار بیشتر ندیدم اونم کار خاصی برام نکرد و همیشه کلی سوال بیجواب داشتم و کلا دوبار پانکچر و دوبار انتقال و یک بار ای یوای هرکدوم با یه دکتر متفاوت بودش،،  خودمم تصمیم گرفته بودم که اگه اینبار نشه منم رویان عوض میکنم هرچند همسرم کلا دیگه نمیخواست درمانو ادامه بده،،،  شما هم گرمی زیاد بخور مثل خرما، ولی این گرمی خوردن هم برای قبل آی وی اف هست وقتی انتقال دادید دیگه باید تعادلو رعایت کنید،،، ان شالله که به زودی با خبرهای خوب میاید عزیزم