2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست

سلام عزیزان اینجاکسی بوده شوهرش کم تحرکی اسپرم داشته باشه چه داروهایی خورده که بهترشده بنظرن زبنک پلاس وفولیک اسیدوویتامین دی وایی ومولتی ویتامین وب کمپلکس وب ۱۲تاثیرمیذاره روی اسپرم وحرکتش وبهترمیکنه شوهرم ۳ماه مصرف کردبعدهم اقدام کردم میخوام بدونم تحرکش بنظرتون خوب شده چون دیگه نرف ازبده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما باید دکتر های صارم بنویسن تا اونجا انجام بدم؟ مثلا میتونم بدم دکتر دیگه بنویسه ولی تو ازمایشگا ...

دقیق نمیدونم ولی دکترهای صارم الان هم ویزیت میکنن۳۰تومن ایناهم ویزیتشونه.مشکل مافقطdfiبودکه خودش عامل اصلی منفی شدنه.بله براخیلیها کهdfiبالا دارن جنین تشکیل میشه ولی یامنفی میشه یاسقط.الان من۶تاجنین خوب داشتم ولی نشد

پیش کدوم دکتر میری؟ هزینهivf چقدر شد بدون دارو تو صارم؟ من اخه اول اومدم صارم کلی هم ازمایش دادم ...

من پیش دکترعلیرضایی میرم و ازش راضیم.دوستمم اونجا باردارشد والان دوقلوهاش ۲سالشه.

پیش کدوم دکتر میری؟ هزینهivf چقدر شد بدون دارو تو صارم؟ من اخه اول اومدم صارم کلی هم ازمایش دادم ...

هزینه اش۱۲_۱۵میلیون گفتن.من دفعه ی اول توشهرخودمون انجام دادم اصلاdfiاینا ازمایش ندادیم هنیجوری ای وی اف کردن

عزیزم پس چرا ازمن دولوله گرفتن ؟ کاش عکس جواب ازمایشتون تو گروه میذاشتین .احساس میکنم ازمایشات مارو ...

حتماً چند مورد رو براتون نزاشتن چون وقتی برای منو 6 یا 7 تا لوله خون گرفتن من اومدم تو گروه گفتم چون تعجب کردم یکی از کاربرهای اینجا هم گفت برای ایشون هم همینقدر خون گرفتن و نگران نباشم ،،، قبلاً هم نسخه دکترم و هم جوابشو تو گروه گزاشتم ولی صفحات خیلی قبله نمیدونم دقیق کجاست چون برای بهمنه ،،،، اگه بتونم بازم می زارم 

حتماً چند مورد رو براتون نزاشتن چون وقتی برای منو 6 یا 7 تا لوله خون گرفتن من اومدم تو گروه گفتم چون ...

مرسی .احتمالش هست همه فاکتورهارو نداشته باشن .خدا انصاف بده بهشون .فقط بفکر پولن .رونسخه نوشته بود پنل ترومبوز اگه اشتباه نکنم

حتماً چند مورد رو براتون نزاشتن چون وقتی برای منو 6 یا 7 تا لوله خون گرفتن من اومدم تو گروه گفتم چون ...

سی بهمن ازمایش دادم ولی جوابش اماده نیست .برا شما هم جوابش اینقد طول کشید؟

مرسی .احتمالش هست همه فاکتورهارو نداشته باشن .خدا انصاف بده بهشون .فقط بفکر پولن .رونسخه نوشته بود پ ...

من الان محل کارم هستم دسترسی ندارم تونستم براتون نسخه دکترمو که دوتا بود میزارم ببینید دکتر براتون تمام فاکتورهای انعقادیو نوشته ، شایدم دکترتون کم نوشته ، البته بازم میگم دکتر من اصرار داشت من نباید آزمایشارو انجام بدم ولی من اصرار داشتم که همشونو میخوام انجام بدم بعد وارد سیکل میکرو بشم  و اصرار داشتم کامل بنویسه چندتا از دوستان اینجا هم نسخه شون شبیه من بودش

سی بهمن ازمایش دادم ولی جوابش اماده نیست .برا شما هم جوابش اینقد طول کشید؟

نه برای من یکی از نسخه ها یک هفته ای آماده بود و یکی دیگه هم دوهفته ای آماده بود ،، ولی یکی از دوستان اینجا که شهرستان آزمایش انجام داده بود گفته بود یک ماهه جوابش آماده شده بود ،، البته آزمایشگاه قلهک کلاً زود جواب آماده میکنن ،،، شاید آزمایش شما به این مسائل کرونا خورده بیشتر طول کشیده نگران نباشید الان یکم شرایط قاطی شده

دوستان دوروزه بند بند استخونهای دستهام درد میکنه شمام تو بارداری اینجوری شدین  چیکار کنم بهتر ...

قرص کلسیم منیزیوم دار مصرف کنین.

یه قرص کلسیم هست منیزیوم و ویتامین د باهم هستن از این مصرف کنی بهتره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من الان محل کارم هستم دسترسی ندارم تونستم براتون نسخه دکترمو که دوتا بود میزارم ببینید دکتر براتون ت ...

من همه ایمنی+سی دی مارکرها

وانعقادی ها ر دادم دکتر زنان تو خارج از مرکز ناباروری وارد دفترچه م کرد رفتم آزمایش دادم.

تویه برگه آزمایش ها رنوشته بودم گذاشتم جلو دکتره گفتم وارد دفترچه کرد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.