2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دوستان یک سوال؛ شیاف crione8% با شیاف فرتیژست خیلی فرق داره من تا امروز اولی رو استفاده میکردم از ا ...

شیاف من از اول فرتیژست بود روزی دوتا، شیافش ایرانیه چون خارجیش کمیابه من تحقیق کردم با نمونه خارجیش فرقی نداره، البته اسم شیاف شما رو تا حالا نشنیدم ولی این شیاف هم خوبه نگران نباش عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دکتر تهران نرفتم شهرستان دکتر رفتم که تو کار آی وی اف هست سلام عزیزم ممنون و همچنین شما⚘ هپاری ...

باز خدارو شکر داروهاتون کم شد، منم دقیقا شیاف شما تا الان استفاده کردم، ولی 4 تا دیگه بیشتر ازش نمونده و تو شهرستان هم گیرم نمیاد متاسفانه،منم میخوام شیاف معمولی بگیرم، دیگه پناه بر خدا، اگه لکه بینی و خونریزی ندارید نگران شیافت نباش، ان شاالله مشکلی پیش نمیاد و خدا خودش مراقب نینیمون هست

شیاف من از اول فرتیژست بود روزی دوتا، شیافش ایرانیه چون خارجیش کمیابه من تحقیق کردم با نمونه خارجیش ...

فرتیژست چند استفاده میکنید؟ تو داروخونه ها گیر میاد معمولا؟ 

بچه ها کسی میدونه اگه بخوایم جنین فریز انتقال بدیم بازم باید امپول بزنیم مثل تخمک کشی؟یه سوال دیگه ا ...

داروهای انتقال مثل تخمک کشی نیست. قرص میدن برای ضخامت رحم و یا آمپول پروژسترون بهتون میدن یا شیافش یا ترکیبی از هردو. جنین رو هم طبق نظر پزشکتون و جنین شناس ممکنه همون ۴ روزه انتقال بدن، ممکنه هم بزارن ۵ روزه بشه بعد انتقال بدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
تزریق انوکسا مثل هپارین دور شکمه؟؟نکته ی خاصی نداره بخوام رعایت کنم؟ یادم رفت بپرسم از پزشک داروخانه ...

آره عزیزم آنوکسا هم شکمی هست، فقط سعی کن آروم تزریق کنی و بعد از تزریق جاش را مالش ندی و کمی پنبه الکلی روش بکش وگرنه کبود میشه جاش، هر چند وقت یکبار. هم جاش خون میاد ولی نگران نشو، هر از گاهی پیش میاد

من هنوز انجام ندادم ...مشکل مورفو یک ودی اف ای 36 هست ...قصدداشتم برم دکتر امیر جنتی ودکتر نصر که دی ...

منم مرفو زیر یک و سرعتو تعداد کم اسپرم.از دی اف ای خبر ندارم ولی ممکنه اونم خوب نبوده ک رشذ جنین متوقف شد

سلام دوستان من سونوی انومالی رفتم چند وقت پیش اما میترسم برم دکترم به خاطر کرونا...عکسشو بفرستم ...

عزیزم جوابش رو بزار هر کی بلد باشه میگه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷