2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046254 بازدید | 684508 پست
ببین دکتر ال یاسینم شنیدم همونجاست اون چطوره؟ راستی هزینش چقدره بدون دارو؟ خودت جواب گرفتی؟ بعد ...

ال یاسین دوشنبه و چهارشنبه و اقاحسینی یکشنبه و سه شنبه هستند.

۹۰ تومان پول سونو و ویزیت هربار میگیرن بقیه هم بستگی به بیمه پایه و داروها و..داره..ولی اون جور که فهمیدم خیلی گرونتر نیست نسبت به مراکز دیگه..

عزیزم دوستمون رو تشویق نکن به رفتن به مراکز تو این وضعیت، به خدا اغلب جدی نمیگیریم، ان شاء الله وضعی ...

حرفتون رو که قبول دارم و کاملا صحیحه.. ولی گفتم اگه واقعا این یک سال انتظار براشون سخته..

والا هرچه احتیاط بشه که بهتره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون شیرم بعد ۴ ساعت دادی ؟؟ پس چی میگن ۱۲ ساعت تکون نباید بدی ؟؟  و حتی بعدش با وجود مرا ...

عزیزم استرس نداشته باش دم در لباساتو تحویل میدی و لباس مخصوص میدن بهت میبرنت داخل بهت سوند وصل میکنن و آز میگیرن بعدش صبر میکنی تا خودشون میان میبرنت اتاق عمل خودشون همه کاراتو انجام میدن میزارنت رو یه تخت و بی حسی بهت میزنن دراز میکشی آمادت میکنن عمل میکنن و بچه رو میبرن پاک میکنن و لباسایی ک تحویل دادی رو تنش میکنن بعدش کار تو تموم میشه و میبرنت اتاق ریکاوری میپرسن حالت چطوره وقتی ببینن بهتری میبرنت اتاق و خودشون بلندت میکنن میزارن رو تخت.بعدش میان شکمتو فشار میدن و بچه رو هم پرستارا میارن کمکت میکنن شیر بدی نزدیک سینه ت میزارنش نیازی نیط تو زیاد تکون بخوری وقتی ک بی حسی رفت میان سوند در میارن.همون اول ک دردت شرو شد بگو دو تا شیاف برات بزارن چوون دردت همون اولاش زیاده.سرتم موقعی ک دارن عمل میکنن تکون نده تا وقتی ک بعد عمل بی حسی تقریبا میره.من ک موقع هملم سرمو تکون دادم مشکلیم نداشتم.اصلا استرس نداشته باش بخدا برای من بهترین لحظات زندگیم مال اون روزه یادش میفتم ذوق میکنم.ساک نی نی رو بده شوهرت تا تحویل پرستارا بده.انشالله ک یه زایمان راحت و لذتبخش داشته باشی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام منم رفتم سونو انروز😍 گفت دوتا ساک هست یکیشون ۷ هفته و یک روز بود قلبش میزد قربونش برم😍😍😍😍 ...

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شاء الله😍😍..بغل بگیریشون...

من هم الان تو نوبت سونو هستم برام خیلی دعا کنید استرس دارم حسابی..

خانومایی که آنلاین خرید کردین ممکنه جاهای معتبر رو معرفی کنید برا لباس نی نی

عزیزم من پیج نی نی زیاد دارم از همه هم خرید کردم پیج سیسمونی عمده و 

omid-toys وsismoni.ninipoohوsismoonisogoliو sismoni-ninimoon

من از اینا زیاد خرید کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من پیج نی نی زیاد دارم از همه هم خرید کردم پیج سیسمونی عمده و  omid-toys وsismoni.ninipo ...

خیلی ممنونم خانومی اره پیج زیاده ولی واقعا موندم به کدوم اعتماد کنم پس از اینا که گفتین خرید میکنم🌸

سلام گلای تو خونه 😁😍 چند تا سوال داشتم واسه قبل از انتقال...

شب قبل از انتقال اشکال نداره نزدیکی داشته باشیم؟

ماهم که انتقال جنین فریز داریم باید قبلش گرمی بخوریم؟

روز انتقال صبحانه باید بخوریم یا خیر؟اگه باید صبحانه خورد چی یهتره بخوریم؟

ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیار ما بذارید😘

خیلی ممنونم خانومی اره پیج زیاده ولی واقعا موندم به کدوم اعتماد کنم پس از اینا که گفتین خرید میکنم🌸

خواهش میکنم گلم آره اینا رو میدونم ک معتبرن.مبارک باشه انشالله

سلام گلای تو خونه 😁😍 چند تا سوال داشتم واسه قبل از انتقال... شب قبل از انتقال اشکال نداره نزدیکی ...

عزیزم نزدیکی رو برا بعضیا میگن باشه بعضیا هم نه ولی فک کنم باشه بهتره حالا باز نظر دکتر شرطه.گرمی هم برا آماده کردن رحم خوبه ولی نه اینکه کلا خودتو ببندی ب گرمی.صبحانه رو هم من نمیدونم اینا چیزایی بود ک تو سایت من دیدم بچه ها میگفتن

عزیزم شمام نیکان بودی ؟؟

ن فدات شم ولی روال کار برا سز همینه معمولا

سلام عزیزم بهت حق میدم ولی به زمان بندی خدا شک نکن، حتما تو بهترین موقعیت یه روزی مامان میشی و خودت ...

ای جانم فدای این مهربونیت بشم من😍😘چقدر حرفات بهم آرامش داد فداتشم واقعا مرسی..

دقیقا حرفت درسته ما بنده های عجولی هستیم وگرنه خدا میدونه که به هرکس کی این خوشی بی حد و مرز رو بده💐

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شاء الله😍😍..بغل بگیریشون... من هم الان تو نوبت سونو هستم برام خیلی دعا ...

عزیزم ان شاالله بسلامتی میری و صدای قلبش(نو) میشنوی ،به هیچ وجه استرس نداشته باش ، من خودم حسابییی استرس داشتم مخصوصا که لکه بینی داشتم ، همسرم مدام بهم میگفت وقتی اول و آخر هر چی خدا بخواد همون میشه برای چی استرس ؟ توکلت به خودش باشه ان شاالله هر چی خیر برامون کنار گذاشته ، بخدا دیروز رفتم سونو خیلی اروم بودم حتی وقتی گفت قلب یکی نمیزنه بعدشم گفت بعید دیگه تشکیل بشه😐😐 توکل بخدا ان شاالله هر چی خیر برا هممون پیش میاد ،استرس کاملاااا بیفایده ست

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘