2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
سلام خوبین دوستای گلم  من بعد اون بارداری شیمیایی که داشتم کلا از نی نی سایت رفتم تا کلا از فض ...

عزیزم شما کی رفتی پیش طرازی؟به من آخرین بار گفت به جای سرمو پردنیزولون یه قرص میده که فقط همون چند روز انتقال مصرف میکنی دردسرش کمتره

سلام خوبین دوستای گلم  من بعد اون بارداری شیمیایی که داشتم کلا از نی نی سایت رفتم تا کلا از فض ...

عزیزم شما کی رفتی پیش طرازی؟به من آخرین بار گفت به جای سرمو پردنیزولون یه قرص میده که فقط همون چند روز انتقال مصرف میکنی دردسرش کمتره جدیدترم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی که اونموقه باهم بودیم همه رو به راهین؟الهامم که فکز کنم مثبت شد اونموقه نینیش به دنیا اومد؟ ...

اره الهامی دخترش فک کنم دوماهشه 

نی نی تپل هم اخرین بار ک.پیامش دیدم خواست دوباره از اول شروع کنه ک فعلا بخاطر این شرایط نمیشه

خودت چکار کردی دیگه انتقال ندادی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام ترانه جون خوبی.اره گلم یادمه خوبیم خداروشکر خودت چطوری..الان دیدم پیام گذاشتی. ال دی خوردن فک ...

مرسی عزیز دلم،چقدر خوشحال شدم دوباره اینجا دیدمتون،نی نی دختره یا پسر؟

آره امروز روز سومه همین امشب شروع میکنم خوردنشو چون دیگه بدنم داره ضعیف میشه خونریزیمم زیاده

مرسی عزیز دلم،چقدر خوشحال شدم دوباره اینجا دیدمتون،نی نی دختره یا پسر؟ آره امروز روز سومه همین امشب ...

قربونت عزیزم پسره 4ماه ونیمشه الان

انشاءالله قسمت خودت گلم❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان چند روز پیشم این سوالو پرسیدم اگه کسی میدونه لطفا جواب بدید،من توسیکل ای و ی اف بودم دارو هام هم سوپرفکت اچ ام جی  سینال اف بود ولی سونو اول رو که رفتم دکتر گفت سیکل متوقف فولیکولات بدرد نمیخوره ،ازمایشمم تیروییدمو کم کار نشون داده بود که قرص لووتیروکسین برام تجویز کرد ،پربودم یکسال بودمنظم شده بود حالامن پریودم 22روز عقب افتاده بی بی هم میزنم منفیه البته یه هفته پیش بی بی زدم دیگه تست نکردم برا چیه انقد عقب انداختم یعنی مال داروهاس؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم خداروشکر قلب نی نی دیدی😍؟یکی بود یا دوتا؟

ممنون عزیزم، سونو شکمی انجام دادم و گفت یکی، اما خودم میگم شاید اشتباه کرده، آخه دوتا انتقال دادم و هیچ لکه بینی و خونریزی هم نداشتم، یعنی ممکنه قل دیگه تو سونو ندیده باشه، گفت 9 هفته و یک روزت هست

سلامم من امروز رفتم سونو خدارو شکر قلبش تشکیل شده بود ضربانش 135 بود7 هفته74روز م بود  13 بهمن ...

عزیزممم مبارکت باشه خداروشکر😍😍😍 منم با شما انتقال دادم اگه بشه امروز برم سونو ،اینجا هنوز مطبها تعطیله

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنون عزیزم، سونو شکمی انجام دادم و گفت یکی، اما خودم میگم شاید اشتباه کرده، آخه دوتا انتقال دادم و ...

بسلامتی عزیزم.9هفته دیگه معمولا مشخصه تو سونو

شاید ی دونش اصلا نگرفته باشه

مگر اینکه سونو دستگاهش دقیق نباشه

ممنون عزیزم، سونو شکمی انجام دادم و گفت یکی، اما خودم میگم شاید اشتباه کرده، آخه دوتا انتقال دادم و ...

عزیزم مبارکت باشه 😍😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اره الهامی دخترش فک کنم دوماهشه  نی نی تپل هم اخرین بار ک.پیامش دیدم خواست دوباره از اول شروع ...

آخی عزیزم 😍😍😍

منم هیچی کلا ول کرده بودم از تیر ماه که دومین انتقالم منفی شد٬ فقط بهمن ماه رفتم دکتر دوباره ازمایش نوشت برامون میخواستم دوباره برم پیش دکتر که  جوابو نشونش بدم اینجوری شد،من سه تا جنین دارم هنوز ولی بار اخر دکتر طرازی گفت احتمالا باید از اول شروع کنیم جنینای بهترو همون اول انتقال میدن آخریا دیگه ته دیگن٬ کلیی تو راه برگشت گریه کردم با اینکه میدونستم احتمال ۹۰ درصد میخواد بگه از اول ولی نمیدونم چرا دردم گرفت😅البته گفته بود باید ببینه جنینامون چجورین،آخرین بار زنگ زدیم جنین شناس گفته بود خوبن انگار حالا نمیدونم میخواد از اول شروع کنه یا همینارو انتقال بده

آخی عزیزم 😍😍😍 منم هیچی کلا ول کرده بودم از تیر ماه که دومین انتقالم منفی شد٬ فقط بهمن ماه رفتم د ...

عزیزم.انشاءالله باهمونا مامان میشی و نخای از اول شروع کنی.